Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا،محمدحسین مقیمی در جلسه شورای سواد آموزی استان با بیان اینکه دین مبین اسلام،ائمه اطهار و آموزه های دینی و اندیشمندان ما همگی بر بهره مندی از علم و دانش تاکید دارند ،گفت: معجزه پیامبر گرامی اسلام قرآن بوده است و این کتاب آسمانی برای خواندن و عمل به دستورات آن نازل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: قرآن کریم میان کسانی که می دانند و نمی دانند فاصله گذاشته و آنها را برابر نمی داند و پیامبر اکرم(ص) نیز اقدامات خود را با "اقرأ " برآمده از خواندن آغاز کرد.

مقیمی ادامه داد: امام خمینی(ره) نهضت سواد آموزی را بنیان گذاشت تا ریشه بیسوادی را در جامعه از میان برداریم و همه کسانی که به توسعه و پیشرفت کشور اهمیت می دهند موضوع سوادآموزی را در صدر برنامه ها می دانند و بیسوادی را از نقص های جامعه بیان می کنند.

استاندار تهران با اشاره به طرح جدی مسئله سوادآموزی از سوی امام راحل و سخنان مقام معظم رهبری در مورد اهمیت علم و دانش تصریح کرد: اگر بخواهیم این دستورات محقق شود نباید در جامعه بیسواد داشته باشیم .

وی ادامه داد: امروز در شهر تهران ۹۰ هزار نفر و در شهرستان های استان تهران ۱۶۲ هزارنفر بیسواد بین سنین ۱۰ تا ۴۹ سال وجود دارد که عدد خوبی نیست و به عنوان رئیس شورای آموزش و پرورش استان،فرمانداران،مدیران کل و روسای آموزش و پرورش در استان وظیفه داریم در ریشه کن کردن بیسوادی فعالیت خود را چندبرابر کنیم .

مقیمی با تاکید براینکه امروز مردم از مسئولان توقع دارند  و دیگرانی که از بیرون به جامعه نگاه می کنند به یک نظام اسلامی می نگرند گفت: برای ایجاد علاقمندی به نظام اسلامی و پذیرش دیگران نسبت به این سبک از حکومت باید به سوادآموزی توجه کنیم.

استاندار افزود: فرمانداران مسئولیت های سنگینی در شهرستان های خود به عهده دارند و باید در جهت حل مشکلات علمی،فرهنگی،اجتماعی،سیاسی،اقتصادی،رفاهی,عمرانی و سایر مشکلات  اقدام کنند و در این راه از بسیج همه امکانات در شهرستان ها استفاده کنند و آنچه مردم از مسئولان در شهرستان ها طلب می کنند باید محقق شود.

رئیس شورای آموزش و پرورش استان تهران با اشاره به اینکه برای ارتقای سطح نیروی انسانی که مهمترین سرمایه کشور است باید در ریشه کن کردن بیسوادی و توجه به آموزش و پرورش اقدام کنیم  گفت: دو موضوع رفع بیسوادی و اهمیت آموزش و پرورش برای ما حیاتی است و فرمانداران باید در رفع مشکل بیسوادی ۲۵۰ هزار نفر در استان تهران اقدام کنند و در این راه حدود ۶۰ هزار نفر در هر سال در دولت دوازدهم باید در استان باسواد شوند.

مقیمی به امکاناتی که در هر یک از شهرستان ها برای رفع بیسوادی می تواند مورد استفاده قرار بگیرد اشاره کرد و افزود: به عنوان نمونه در شهر تهران که ۹۰ هزار بیسواد وجود دارد ،۲۲ منطقه شهرداری  و امکانات مختلفی می تواند به کار گرفته شود تا فرماندار با بهره مندی از آنها در جهت رفع بیسوادی وارد شود.

استاندار به هریک از فرمانداران دستور داد تا برنامه اقدامات خود را در مورد رفع بیسوادی هر ۱۵ روز یکبار جمع آوری کرده و در گزارشی ۳ ماهه به شورای آموزش و پرورش استان ارائه دهند.

وی بر تقسیم کار میان همه دستگاه ها در شهر و شهرستان های تهران در جهت رفع بیسوادی تاکید کرد و گفت: در این طرح همه باید وارد شوند و در شهرستان ها،شوراهای شهر و روستا و دهیاران می توانند همکاری زیادی داشته باشند تا ۱۶۰ هزار بیسواد در ۱۳ شهرستان استان تهران که به طور متوسط ۱۲ هزار بیسواد در هر شهرستان است، باسواد شوند که در ادامه آن شاهد رفع مشکلات اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی هستیم.

مقیمی با تاکید بر اهمیت موضوع سوادآموزش و لزوم حضور همه فرمانداران در جلسه این شورا تصریح کرد: بهره مندی از ظرفیت" سمن ها" و امکانات بخش های عمومی  و گروه هایی که علاقمند به همکاری در راستای رفع بیسوادی در استان هستند می تواند در رفع این مشکل کمک رسان باشد.

استاندار تهران گفت: با شهرداران قرار گذاشتیم به ساختمان های غیرایمن پایان کار ندهند  و با امروز فرمانداران قرار می گذاریم که در دولت دوازدهم شهرستان های استان از بیسوادی مرتفع شود.

 گفتنی است؛جلسه شورای سواد آموزی استان تهران با حضور محمد حسین مقیمی استاندار، باقر زاده معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور ،حسن بیگی سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری،شهریور مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری،باقری مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران،فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان و فرمانداران استان و جمعی از مدیران آموزش و پرورش استان تهران برگزار شد.

در پایان جلسه جمعی از مدیران برتر آموزش و پرورش مناطق مختلف استان تهران تقدیر شدند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۳۵۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟

فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: طبق قانون، معلمان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون باید یک سال در دانشگاه فرهنگیان دوره‌های مهارتی معلم و آموزش‌های لازم را دیده و  امتحان بدهند.

وی با بیان این که معلمان ماده ۲۸ پس از قبولی در امتحانات دانشگاه فرهنگیان به استخدام وزارت آموزش و پرورش در می‌آیند؛ افزود: امسال به دلیل کمبود معلم متاسفانه قبول شدگان آزمون استخدامی بدون آموزش‌های لازم به کلاس‌های درس رفتند. البته این معلمان حین خدمت آموزش‌های لازم را می‌بییند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان این که دانشجو‌معلمان فارغ التحصیل نیز رتبه بندی می‌شوند؛ افزود: سامانه رتبه بندی برای دانشجو معلمان فارغ‌التحصیل باز شده و آن‌ها در حاضر حاضر مدارک مورد نیاز را  در سامانه ثبت می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • برپایی میز خدمت آموزش و پرورش در مصلی کیش
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است