Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید شاه‌آبادی معاونت صدای رسانه ملی معتقد است چیزی که امروز باعث ماندگاری پیام می‌شود، فضای مجازی است. ۱۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۳ فرهنگی سینما و تلویزیون نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، حمید شاه‌آبادی،‌ معاونت صدای رسانه ملی که از اردیبهشت ماه سال جاری این سمت را بر عهده گرفته است،‌ معتقد است رادیو برای پیشرفت،‌ بیش از اینکه به تجهیزات فنی وابسته باشد به سرمایه انسانی و ساختارهای جدید تولید وابسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در این باره به تسنیم گفت: ما در حوزه انسانی از داشته‌های خودمان در حوزه علوم انسانی استفاده درستی نمی‌کنیم. در حقیقت ادبیات فارسی و زبان سخن با مردم به پایان نمی‌رسد، مگر اینکه ما در این زمینه کوتاهی کنیم و متوقف شویم.

اگر یک روزگاری ساز و کارهای فنی و امکانات و تجهیزات سخت افزاری ابزار قدرت بودند، امروز این مدل‌ها و ساختارهای جدید تولید هستند که نفوذ کلام را در مخاطب  بالا برده‌اند. در گذشته رادیو فقط متن،  موسیقی و افکت بود ولی امروزه قالب‌های جدید و ساختارهای جدید است که می‌تواند مخاطب را درگیر و ارتباط موثری را برقرار کند. به همین دلیل ما باید روی بالاترین سرمایه‌ای که داریم یعنی سرمایه انسانی کار کنیم و از آنها تولیدات جدید بگیریم.

شاه‌آبادی با اشاره به گسترش شبکه‌های مجازی و جایگاه آن در زندگی روزمره مردم گفت: «امروزه هرکسی می‌تواند درگاه انتشار داشته باشد. حتی یک نوجوان دبیرستانی هم می‌تواند با ایجاد کانال درگاه انتشار داشته باشد. این در حالی است که چند سال پیش حتی داشتن یک نشریه با تیراژ سه هزار عدد هم کار سختی به شمار می‌آمد. بنابراین چیزی که امروز باعث برتری رسانه میشود ارزش و نفوذ کلام است. در حقیقت  میدان رقابت امروز، میدان تولید و محتوا است.»

معاون صدا با اشاره به اینکه در دوره جدید، معاونت صدا با شناخت جامعه آماری دقیق مخاطب و امکان سنجی قصد دارد فصل جدیدی از تولیدات را رقم بزند گفت: «همانطور که گفتم امروز پیام  اصل است نه درگاه انتشار آن. در حقیقت  قدرت نفوذ کلام و قدرت ماندگاری دو ویژگی است که در پیام وجود دارد. با این وجود نمیتوان در مورد  فضای مجازی و دیگر ظرفیت‌هایی که باعث ماندگاری پیام میشوند نادیده گرفت.  امتداد پیام معنایش این است که یک پیام ارزشمند که از سال‌ها تجربه بوجود آمده، اینگونه ماندگار می‌شود.»

وی با بیان اینکه قدرت انتخاب مخاطب در حال حاضر تبدیل به چالش برای مردم شده است گفت: «حجم زیاد تولیدات در کشور و در فضاهای رسانه‌ای قدرت انتخاب زیادی به مخاطب داده است.بعد مثبت این قدرت انتخاب این است که شخص می‌تواند در هر لحظه هر چیزی را که می‌پسندد انتخاب کند. و البته بعد منفی آن حجم زیاد داده‌ها است که باعث سردرگمی می‌شود.»

شاه‌آبادی با اشاره به اهمیت شبکه‌های اجتماعی مبتنی بر تکنولوژی داخلی در حوزه امنیت ملی گفت: «شبکه‌های مجازی مانند سروش باید مورد حمایت قرار بگیرند تا مورد اقبال مردم قرار بگیرند. در حقیقت این شبکه‌ها هر چقدر کاربر پسندتر باشند باعث جذب بیشتر مخاطب می‌شوند.»

انتهای پیام/

 

R1427/P1439/S4,34/CT3

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۵۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد

معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمود کریمی بیرانوند معاون توسعه اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: حال کارگر نسبت به گذشته بهتر شده است.

به گفته وی، در ۲.۵ سال گذشته دولت ۱۶۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای تولید در قالب تبصره ۱۸ و ۱۶ بودجه پرداخت کرده است و امسال از تبصره ۲ بودجه پرداخت خواهد شد.

معاون وزیر کار، گفت: همان گونه که ورزش همگانی در سیما جا افتاد، باید تولید همگانی هم راه افتد، سامانه ملی مجوز‌های کسب و کار در این زمینه مهم است، در سال‌های قبل برای گرفتن مجوز مشاغل خانگی ۸ ماه زمان لازم بود، الان با سامانه ملی مجوز‌ها ۵ دقیقه و غیر حضوری مجوز می‌دهند.  طی دو سال گذشته ۴۰۰ هزار شغل مرتبط با مشاغل خانگی در کشور با سامانه مجوز‌ها ایجاد شده است.

وی گفت: در زمینه آموزشگاه مهارتی قبلا متقاضی باید سال‌ها منتظر می‌ماند، الان ۳ روزه با سامانه ملی مجوز‌ها صادر می‌شود.

وی گفت: از نظر مرکز آمار ایران یک هفته در هفته مراجعه درآمد داشته باشد، از نظر وزارت کار فعالیتی شغل محسوب می‌شود که درآمد پایداری برای فرد داشته باشد.

کریمی بیرانوند این را هم بیان داشت، بر اساس گزارش مرکز آمار از اشتغال موجود ۸.۲ درصد ناقص و ۹۱.۸ درصد دائم ونزدیک دائم تا ۴۴ ساعت در هفته است. اما از نظر مردم با توجه به درآمد و هزینه وانتظار از شغل بر اساس میزان تحصیل و رشته تحصیل فرد، شغل محسوب می‌شود.

به گفته معاون وزیر تعاون، بر اساس آمار مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری در کشور ۸.۱ درصد شده است.

کریمی در مورد وضعیت خانوار کارگری گفت: سبد هزینه خانوار کارگر کم یا زیاد می‌شود، مستقیم به وزارت کار بستگی ندارد، نرخ تورم بالا رود موثر است.

وی گفت: سال گذشته از تعهد ۱ میلیون و ۸۷ هزار شغل بود که در نهایت به عدد یک میلیون و ۱۵ هزار شغل ایجادی رسیدیم.

به گفته معاون وزیر تعاون، تلاش می‌شود، بیکاران به تفکیک رشته و حرفه طبقه بندی می‌شود، یا در حوزه اشتغال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی با اولویت فارغ التحصیلان خواهد بود.

کریمی گفت: برآورد مرکز آمار ایران از ۲.۱ میلیون بیکار در کشور، حدود یک میلیون فارغ‌التحصیل دانشگاهی هستند.

وی گفت: آمار‌های دقیقی از افراد بیکار غیر متقاضی (نیت) در بازار کار نداریم، ولی برآورد شده از ۳۸ درصد به ۳۴ درصد کاهش یافته است.

معاون وزیر تعاون از برنامه سازمان فنی و حرفه‌ای برای ارائه آموزش به افراد بیکار غیر متقاضی در بازار کار خبرداد و گفت: این افراد که عمدتا جوان هستند و ناامید از بازار کار شده‌اند، با آموزش مهارتی می‌توانند وارد بازار کار شوند.

وی در مورد اصل ۴۳ قانون اساسی گفت: این اصل مغفول مانده است، حق دسترسی به امکانات تولید برای همه باید فراهم شود، دسترسی به ابزار‌های تولید باید فراهم شود و جهش تولید با مشارکت مردم یعنی همین دسترسی فراهم شود.

به گفته وی، ابزار‌های تولید شامل زمین و مکان تولید، مهارت و تسهیلات است، بر اساس اصل ۴۳ یعنی بتوانیم کسانی که متقاضی کار هستند، زمینه را فراهم کنیم.

به گفته وی رسیدگی به اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی باید مد نظر مدیران باشد و ۲۵ درصد از اشتغال هر استان به آنان اختصاص یابد، یعنی از یک میلیون شغل باید ۲۵ درصد به فارغ التحصیلان دانشگاه احتصاص یابد. به گفته کریمی بیرانوند، کسانی که فارغ‌التحصیلان را به کار گیرند، از تخفیف سهم بیمه کارفرما برخوردار می‌شوند و سال قبل ۱۷ هزار مورد بخشودگی سهم بیمه کارفرما در کشور داشتیم.

وی با بیان راه‌اندازی سامانه جستجوی شغل گفت: امسال هم کمی و کیفی سامانه جستجوی شغل را به روز کنیم. پارسال حد اقل ۴۰ هزار شغل جدید در آن بارگذاری شد، امسال باید ۱۲۰ هزار فرصت شغل در این سامانه بارگذاری شود. هم کارفرما فرصت شغلی را بارگذاری می‌کند، هم کارجو نیاز خود را بارگذاری می‌کند، کاریابی‌ها هم در آن سامانه فعال هستند که این دو گروه را به هم متصل می‌کنند.

به گفته کریمی آزمون‌های مختلف برای کارجو و کارآفرین در این سامانه وجود دارد که برای نیاز شما چه مهارتی نیاز است و برای کارجو هم مشخص می‌شود که چه توانی در هر کاری دارد.

به گفته معاون وزیر تعاون، سال گذشته از تیرماه تا اسفند ۴۰ هزار به کارگماری در سامانه کارجویی ثبت شد، امسال قرار است ۱۲۰ هزار به کارگماری در این سامانه ثبت و بارگذاری شود.

بر اساس گفته کریمی بیرانوند، رصد اشتغال در سه مرحله انجام می‌شود، بعد از مرحله پیامک، تماس گرفته می‌شود تا کنون برای ۸۰۰ هزار نفر از شاغلان ثبت شده بر اساس کد ملی در سامانه رصد، معادل دو سوم افراد تماس گرفته شده است. معاون توسعه اشتغال وزیر کار، در سال ۱۴۰۲ در هر سه مرحله رصد اشتغال ۷۳ درصد موارد راستی آزمایی شده است.

دیگر خبرها

  • سردار شکارچی: رسانه یکی از مهمترین عناصر نقش‌آفرین در تقویت قدرت نرم و امنیت است
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • مسعود اسکویی تا آخرین نفس در رادیو ورزش به عشق مخاطبان زندگی کرد
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • دلالان در پی حذف ماده ۲۷ قانون کار هستند
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • ۱۰ پیام یک خیزش