Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی سازمان سینمایی حوزه هنری، در این مراسم صادق رضایی رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان با تشریح اهمیت سینمای کودک و ضرورت‌های توجه به آن گفت: بر اساس سند حوزه هنری تمام کارهایی که انجام دادیم در سه بخش می‌تواند بروز داشته باشد که یکی از آنها انقلاب اسلامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سینمای کودک سینمای گذشته و حال نیست چون کودک برای آینده تربیت می‌شود.

وی افزود: آن چیزی که سینمای کودک را سینمای کودک می‌کند خود کودک است. همه تعریفی که برای سینمای بزرگسال داریم برای سینمای کودک نیز داریم.نجات سینمای ایران این است که ده تا آدم تاثیرگذار بگویند 5 سال می‌خواهیم فقط فیلم کودک بسازیم. فیلم کودکی که به درد کودک امروز می‌خورد. اگر چنین فیلم هایی بسازیم مردم صف خواهند کشید و سانس‌های خالی سینماها و بن بست مخاطب در طول روز نیز نجات پیدا خواهد کرد. سینماها نیز نجات پیدا خواهد کرد.

رضایی تاکید کرد: حوزه هنری کودک و نوجوان در این چند سال اخیر به شروع محتوا پرداخته است و الان به این نتیجه رسیدیم و شورایی تشکیل دادیم که فیلمنامه‌های کودک و نوجوان را بررسی کنیم و در سه قسمت نیز دست به تولید خواهیم زد.


وی خطاب به نویسندگان حاضر در جلسه گفت: چاره‌ای جز خواندن و مطالعه نداریم و باید نسبت به مطالعه حوزه کودک و نوجوان حریص بود چرا که طرف مقابل موجودی فوق العاده ظریف و دوست داشتنی بنام کودک است. امیدوارم که در این زمینه دوستان فیلمنامه نویس به ما کمک کنند.

مدیرحوزه هنری کودک و نوجوان در پایان عنوان کرد: اکر کسی فیلم کودک بسازد و در فیلم آرزو وجود نداشته باشد نشان می‌دهد که کودک را نشاخته است. فیلمنامه برای چاپ آماده نشده، بلکه باید فیلمنامه را ساخت. سینمای کودک باید سینمای آینده باشد.

بهنام بهادری مسئول امور سینمایی حوزه هنری کودک و نوجوان در ابتدای این جلسه گفت: ما قصد داریم دو سه خطی‌هایی که به این حوزه ارائه می‌شود در حین برگزاری کارگاه به یک سیناپس کوتاه یا سینمایی تبدیل کنیم، البته در طی این مسیر از کارشناسان حوزه کودک و نوجوان نیز استفاده می‌کنیم.

وی افزود: سعی می‌کنیم در این کارگاه از روانشناسان حوزه کودک و نوجوان استفاده کنیم چرا که ما همیشه کودک را از زاویه خودمان می‌بینیم. در حیطه فیلمنامه نویسی باید سعی کنیم از دید کودکان متون را بنویسیم یا چیزی که آنها به آن علاقه‌مند هستند.


بهادری تاکید کرد: تولید فیلم کوتاه برای ما آسانتر است و می‌توانیم از کارهای کوتاه حمایت کنیم برای تولید سینمایی نیز قرار است آثاری که فکر می‌کنیم مناسب کودک و نوجوان هستند و با افکار حوزه هنری سازگاری دارد مورد حمایت قرار بگیرند.

یادآور می‌شود؛ حوزه هنری کودک و نوجوان با هدف شناسایی و پرورش استعدادهای جوان و متعهد در زمینه فیلمنامه‌نویسی با موضوع کودک و نوجوان، تولید طرح و ایده، تولید فیلم و انتشار مجموعه فیلمنامه اقدام به تشکیل کارگاه فیلمنامه‌نویسی و ایده‌پردازی کودک و نوجوان کرده است. این کارگاه ها در قالب ۱۰ جلسه با حضور اساتید و کارشناسان ادامه می‌یابد و از فیلمنامه‌های برگزیده تولیدی در کارگاه پس از تایید نهایی انتشار مجموعه فیلمنامه در قالب کتاب، تقبل بخشی از هزینه‌های تولید فیلم، معرفی به موسسه سوره سینمایی مهر برای بررسی تولید برای آثار بلند سینمایی، کمک به اکران در برنامه‌های نمایش فیلم و ارسال به جشنواره‌های داخلی و خارجی حمایت می‌ شود. در نهایت به هنرمندانی که دوره کارگاه را به اتمام برسانند، گواهی شرکت اعطا خواهد شد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۷۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه

پوریا جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

جلالی آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

گفتنی است این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 6094092

دیگر خبرها

  • پایان جشنواره ملی "شعر کودک و نوجوان رضوی" در همدان 
  • پایان جشنواره ملی شعر کودک و نوجوان رضوی در همدان + تصویر
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار در رشت
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان