Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان مرکزی گفت: به روز نبودن تکنولوژی معادن استان باعث کاهش بهره‌وری در این حوزه شده است.

ایرج یوسفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، عنوان کرد: اغلب ماشین‌آلات و تجهیزات فعال در حوزه معدن استان مرکزی فرسوده است و این فرسودگی باعث شده است که از دنیا در حوزه معدن عقب باشیم. 

وی تصریح کرد: امروز با وجود تجهیزات و تکنولوژی در حوزه سنگ ساختمانی، برش سنگ با آب و چسب سنگ توری  تکنولوژی فعلی عقب است و این امر قدری رقابت‌پذیری با کشورهای صاحب نام را دچار مشکل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یوسفی با اشاره به تجهیزات نوین که معادن بسیاری کمی در استان به آن مجهز هستند، گفت: بخشی از محدودیت های فعلی در عرصه خرید ماشین‌آلات و تکنولوژی، عدم واردات تجهیزات به داخل کشور و بخشی دیگر به دلیل نمایندگی نداشتن برخی از شرکت‌های صاحب تکنولوژی و تجهیزات نوین در کشور است. 

وی با بیان اینکه عمر مفید استفاده از تجهیزات و ماشین‌آلات فعال در صنعت معدن حدود 7 سال است، افزود: گاهی شاهد استفاده از تجهیزات برای 30 سال در کشور هستیم که این امر فرسودگی بسیاری را متحمل این سیستم می‌کند و این امر باعث می‌شود که خط تولید پس از فعالیت چندروزه متوقف شود و با این توقف عملا دیگر تجهیزات نیز متوقف می‌شوند و بهره‌وری کاهش می یابد. 

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان مرکزی اظهار کرد: سازمان بر استفاده از تجهیزات نوین تاکید بسیاری دارد به طوری که تلاش دارد آموزش‌های لازم را به فعالان این عرصه بدهد. 

وی گفت:  فارغ‌التحصیلان رشته معدن مباحث را به صورت تئوری یاد می‌گیرند و با ورود به عرصه کار به آموخته‌های غیر عملی خود متکی هستند، بر همین اساس نظام مهندسی معدن به منظور آشنایی به مباحث و علم روز دوره‌های آموزشی را دنبال می‌کند، همچنین در شرایط کنونی که عمده بهره‌برداران نیز تجربی عمل می‌کنند آموزش‌ها کمک شایانی به افزایش بهره‌وری می‌کند. 

یوسفی با تاکید بر اینکه آموزش‌ها به معرفی تکنولوژی روز دنیا، افزایش بهره‌وری و جلوگیری از تضییع و اتلاف ماده معدنی کمک می‌کند، افزود: تکنولوژی روز دنیا در حوزه معدن گران نیست، اما به دلیل عدم شناخت و علم به اثربخشی تجهیزات روز استفاده نمی‌شود. 

وی با اشاره به اثربخشی آموزش‌های سازمان نظام مهندسی معدن و تمایل بهره‌برداران به استفاده از تکنولوژی و تجهیزات جدید طی دو تا سه سال اخیر عنوان کرد: در حال حاضر سازمان نظام مهندسی معدن به منظور توسعه تکنولوژی در امر نقشه‌برداری از معادن، تعیین میزان سنگ بریده شده و سنگ کوپ اقدام و برآوردهای لازم را دنبال می‌کند تا به این ترتیب علل کاهش بهره‌وری تعیین شود. 

رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان مرکزی بیان کرد: کاهش ارتفاع پله‌های معادن، استفاده از خاک جهت خواباندن بلوک‌های سنگی و استفاده از چسب سنگ یکی از مهمترین اقدامات است که توسط سازمان نظام مهندسی معدن دنبال شده است، همچنین در بحث استفاده از انرژی های نوین، کمپرسور برقی، انرژی خورشیدی و ... به واسطه تلاش‌های سازمان شاهد تمایل معدنکاران جهت استفاده از تجهیزات و تکنولوژی نوین هستیم. 

یوسفی با اشاره به فعالیت 6 هزار نفر در حوزه معدن استان مرکزی افزود: استان مرکزی معادن بسیاری در حوزه‌های مختلف دارد که اغلب آنها تمایل به استفاده از تجهیزات نوین دارند و این امر قطعاً می‌تواند در آینده نویدبخش توسعه صنعت معدن استان و افزایش بهره‌وری باشد. 

 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۷۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است

مازیار شریفی گفت: در فصل بهار بعد از هر بار بارش باران، سیلاب با سرعت وارد سد می‌شود و همراه خود گل و لای زیادی را وارد سد می‌کند که به همین دلیل مشخصات فیزیکی و شیمیایی آب به هم می‌خورد و موجب تغییرات شدید در اکوسیستم آب می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشترین تلفات ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان در گونه «کاراس» است، گفت: این ماهیان کف زی هستند.

رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش محیط زیست استان مرکزی ادامه داد: با ورود گل و لای به سد، آبشش‌های ماهی کارایی لازم را در آب گل آلود از دست می‌دهد و این شرایط موجب می‌شود تنفس ماهی‌ها با مشکل مواجه شود و در نتیجه موجب خفه شدن آنها می‌شود.

شریفی اظهار کرد: ماهیان موجود در سد ۱۵ خرداد دلیجان به صورت وحشی زندگی می‌کنند و در چند مرحله از ماهی‌های سد نمونه‌برداری انجام شده که در نمونه‌ها و کالبدشکافی هیچ‌گونه خونریزی غیرطبیعی مشاهده نشده است.

سد پانزده خرداد در شمال غرب شهرستان دلیجان و در فاصله پنج کیلومتری این منطقه قرار دارد و حجم آب مفید آن ۱۶۵ میلیون مترمکعب است.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • وزیر آفریقای مرکزی: ما به دنبال دانش ایرانی در حوزه معدن هستیم
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • سیلاب عامل اصلی مرگ و میر ماهیان سد ۱۵ خرداد دلیجان است
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود