Web Analytics Made Easy - Statcounter

حزب موتلفه اسلامی با صدور بیانیه‌ای در پی شرارت برخی عوامل آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید کرد: مسئولین دولتی در پاسخ به مطالبات مردم، در حل مشکلات آنان بکوشند.

به گزارش ایسنا، متن این بیانیه به شرح زیر است:

مردم آگاه ایران

انقلاب اسلامی اکنون در اوج اقتدار و عظمت و کشور ایران در اوج امنیت است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی با انتفاضه اول و دوم و سوم در مرزهای اشغالی خود محصور است و توطئه‌های رنگارنگ آمریکا و اذناب او در منطقه یکی پس از دیگری با پیروزی رزمندگان مقاومت خنثی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رزمندگان مقاومت حکومت داعش در سوریه و عراق را سرنگون کردند. در یمن انصارالله با سیلی زدن به سلطه قارون‌های منطقه، آل سعود را به خاطر کودک کشی و نسل‌کشی در جهان رسوا کرده‌اند. استکبار جهانی همه این شکست‌ها را از ملت ایران و از آثار انقلاب اسلامی می‌داند. طبیعی است برای جبران شکست‌های خود تحرکاتی داشته باشد.

آشوب‌های چند روز اخیر که به بهانه گرانی و مشکلات اقتصادی صورت گرفته بنا به اعترافاتی که ترامپ و نتانیاهو و برخی مقامات اروپایی مثل وزیر خارجه انگلیس کرده‌اند، با حمایت آنها صورت گرفته است.

نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی چندی پیش گفته بود که نمی‌گذاریم ایرانیان جشن چهل سالگی انقلاب را برپا کنند. بن سلمان، ولیعهد سعودی نیز گفته بود برای جبران شکست در عراق و سوریه باید جنگ را به داخل ایران ببریم.

اکنون لندن و واشنگتن به صورت اتاق فکر جنگ نرم و ایجاد آشوب درآمده است. سعودی‌ها هزینه آن را می‌دهند و منافقین و سلطنت‌طلب‌ها هم مجری آن هستند.

خوشبختانه معترضین به وضعیت اقتصادی، در همان ساعات اولیه ی حرکت‌های آشوبگرانه، حساب خود را از فتنه‌گران جدا کردند و اغتشاشگران تنها ماندند. مقامات امنیتی و قضایی باید فتنه‌گران جدید را که پای در محاربه با نظام گذاشته‌اند و با اسلحه سرد و گرم به ملت حمله کردند و شماری را به شهادت رساندند، به اشد مجازات برسانند. آشوبگران، نظام و دولت و نهادهای مردمی و اموال عمومی را هدف قرار دادند و رودرروی مردم ایستادند.

حزب موتلفه اسلامی با درک شرایط حساس و خطیر کنونی یادآور می‌شود که علی‌رغم کاستی‌ها و مشکلات و سوء تدبیر برخی مقامات دولتی در حل مشکلات مردم قاطعانه از دولت و همه نهادها و ارگان‌ها دفاع می‌کند و اجازه نمی‌دهد که اوباش و منافقین و نیز استکبار جهانی مشروعیت دولت قانونی را زیر سؤال ببرند.

اکنون احزاب و رسانه‌ها به همراه نخبگان درک درستی از تحولات اخیر دارند و همه در یک صف واحد در برابر شرارت آمریکا، ‌انگلیس و رژیم صهیونیستی و نیز قارون‌های سعودی ایستاده‌اند و نمی‌گذارند آنها خللی به اقتدار و امنیت ملی وارد کنند.

ما از مسئولین می‌خواهیم در پاسخ به مطالبات مردم در حد مقدورات عمل کنند و در مورد عمل به وعده‌های داده شده با صداقت، مشکلات را بیان کرده و در حل آن بکوشند.

ما صریحا اعلام می‌کنیم وقتی همه دشمنان اسلام و ایران برای نابودی ملت هم قسم و هم‌‌پیمان شده‌اند، حتما در برابر صف واحدی از ملت ایران و مسئولان کشور قرار خواهند گرفت. ملت و دولت ایران آنها را به خاک مذلت می‌نشانند و توطئه‌های آنها را خنثی خواهند کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۸۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟

ایسنا/چهارمحال و بختیاری یک کارشناس مسائل اقتصادی در چهارمحال و بختیاری گفت: اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید دولت جای خود را به مردم و بنگاه‌های خصوصی بدهد و نظارتش را دوچندان کند.

بهمن قدمی دمآبی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به مفهوم‌ مردمی کردن اقتصاد، اظهار کرد: عموما اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم راه‌های مختلفی برای این موضوع وجود دارد، یعنی برای افزایش مشارکت مردم در اقتصاد راه‌های گسترده‌ای از سوی اقتصادهای مختلف دنبال و نتایج بسیار خوبی در این راستا کسب می‌شود.

وی افزود: اما باتوجه به ماهیت اقتصاد ایران می‌توان گفت درآمدهای نفتی سهم بسزایی را در آن دارند، اما یک عامل و راهکار مهم که بخش مردمی اقتصاد را تقویت کند وجود دارد، یکی از اهداف اقتصادها تولید کالا و خدمات برای شهروندان آن جامعه است، یعنی هر اقتصادی بتواند کالا و خدمات مختلفی که موردنیاز شهروندان بوده را ارزان‌تر و با کیفیت بهتر تامین کند آن اقتصاد موفق‌تر است.

این کارشناس اقتصادی گفت: هدف اقتصاد این است که کالا و خدمات متنوع با هزینه کمتر، مصرف منابع کمتر و با کیفیت بهتر و بیشتر تولید کند، یعنی اقتصادها همواره بر روی این ریل با یکدیگر رقابت می‌کنند.

قدمی بیان کرد: هدف بنگاه‌ها کسب و افزایش سود است و تلاش می‌کنند کالا و خدمات را بهتر و بیشتر تولید کنند، یعنی کار تولید کالا و خدمات برای پاسخگویی به نیاز شهروندان یک جامعه برعهده بنگاه‌ها است، در حقیقت اقتصاد دارای چهار رکن اصلی خانوار، بنگاه‌ها، دولت و خارجیان است که کار تولید کالا و خدمات وظیفه بنگاه و نظارت‌ در اقتصادها برعهده دولت است، کما اینکه این یک تئوری پذیرفته شده در همه جوامعی است که اقتصاد توانمند و پویا دارند.

وی در ادامه با بیان اینکه اقتصاد ما یک اقتصاد دولتی است، تصریح کرد: یعنی نقش دولت به عنوان یکی از چهار کارگزار اصلی که وظیفه نظارت و ناظر بودن را داشته در اقتصاد به عنوان تولیدکننده، بنگاه دار، مصرف کننده بزرگ و صادرکننده و وارد کننده به شمار می‌رود.

این کارشناس اقتصادی گفت: زمانی که دولت با انگیزه‌ی کمک به مردم در فعالیت‌های تولیدی در قالب بنگاه، صادرات و واردات ورود می‌کند و به جای مصرف‌کنندگان قرار می‌گیرد تا حدودی از وظیفه نظارتی خود غافل می‌شود که تحقق این امر موجب بروز مشکلات در اقتصاد شده و برخی رانت‌ها، فسادها، اختلاس‌ها و ... بوجود می‌آید.

قدمی تاکید کرد: دولت توانمند و قدرتمند دولتی است که بازیگری خود را به حداقل برساند و بیشترین نظارت را داشته باشد.

وی در ادامه افزود:  اگر در ایران بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم دولت باید به وظیفه اصلی خود که نظارت، قانون‌گذاری و سیاست‌گذاری بوده بازگردد و فعالیت‌های اقتصادی خود را به حداقل ممکن برساند، این مهم موجب می‌شود نقش مردم در حوزه‌های تولیدی و اقتصادی پررنگ شود، اقتصاد دولتی کمرنگ و اقتصاد مردمی رونق یابد.

این کارشناس اقتصادی گفت: وقتی دولت از نقش بازیگری خارج شود و به سمت وظیفه نظارتی گام بردارد  موجب می‌شود هزینه‌ها کمتر، دولتی چابک‌تر، توانمندتر و کاراتر و بعد نظارتی را بهتر و دقیق‌تر انجام دهد.

قدمی تاکید کرد: اگر بخواهیم اقتصاد را مردمی کنیم باید دولت جای خود را به مردم و بنگاه‌های خصوصی دهد، مشروط بر اینکه جایی که دولت خارج شود و بنگاه‌ها و مردم قرار است جای آن را بگیرند لازم است دولت نظارت خود را دوچندان کند در غیر این صورت منجر به سوءاستفاده بنگاه از مباحث اقتصادی می‌شود، مثلا یک شرکت یا بنگاه دولتی که به بنگاه خصوصی تبدیل شده موجب تعدیل نیرو و بیکاری نیروها شده است.

به گفته وی، لازمه کمرنگ شدن فعالیت‌های اقتصادی دولت بعد نظارتی سختگیرانه و دنبال کردن آن با حساسیت بیشتر  است تا دچار چالش نشویم.

قدمی یادآور شد: کاهش نقش دولت در اقتصاد به عنوان بازیگر و سپردن بخش‌های اقتصاد به بخش خصوصی و مردم و افزایش نقش نظارتی، قانونگذاری و حاکمیتی دولت موجب تقویت اقتصاد مردمی یک کشور و مشارکت مردم در حوزه‌های مختلف اقتصادی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اگر به سابقه تاریخی نگاه کنیم می‌بینیم هر حوزه‌ای که به مردم واگذار شده نتایج بسیار خوبی داشته که امیدواریم این اتفاق در حوزه اقتصاد بیفتد تا به نوعی مشکلات اقتصادی برطرف شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • معلمان در هدایت نسل جوان نقش مهمی دارند
  • رسانه‌ها مشکلات را با رعایت اخلاق منعکس کنند
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • مراکز دندانپزشکی دولتی در کشور افزایش می‌یابد
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم