Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاسی صراط: دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا از همان ۱۶ ژوئن ۲۰۱۵ (۲۶ خرداد ۹۴) که برای کسب کرسی ریاست جمهوری آمریکا اعلام کاندیداتوری کرد، توهین به ملت ایران را به جزء لاینفک برنامه‌های تبلیغاتی خود قرار داد.

این سرمایه‌دار ۷۱ ساله و سبک مغز نیویورکی پیش از برگزیده شدن بعنوان چهل و پنجمین رئیس‌جمهور آمریکا، از هیچ توهین و درشت‌گویی خطاب به ملت ایران فروگذار نکرد و انواع و اقسام تهدیدات را روانه مردم ما کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاف ترامپ!


ترامپ، سپتامبر ۲۰۱۶ (شهریور ۹۵) در کشاکش رقابت با نامزد دموکرات‌ها یعنی «هیلاری کلینتون» طی سخنانی در شهر «پنساکولا» ایالت فلوریدا، با اشاره به خفت کماندو‌های نیروی دریایی آمریکا در مواجه با شناور‌های سپاه پاسداران چنین گفت که «اگر رئیس‌جمهور شوم دستور شلیک به قایق‌های ایرانی را خواهم داد»!

پیشنهاد حمله اتمی به ایران!


ترامپ در همان مقطع زمانی در سخنرانی‌های دیگری از جمله نطق انتخاباتی‌اش در لابی صهیونیستی آیپک، چندین بار به تهدید ایران مبادرت کرد. همچنین یکی از حامیان پروپاقرص ترامپ در ایام تبلیغات انتخاباتی‌اش یک سوپر میلیاردر صهیونیست به نام «شلدون ادلسون» بود. کازینوداری که برای رئیس‌جمهور شدن ترامپ هزینه‌های زیادی انجام داد. این فرد در سال ۲۰۱۳ طی مصاحبه‌ای خواستار حمله اتمی به ایران شده بود.

ترامپ پس از ورود به کاخ سفید نیز بر شدت مواضع و اقدامات ایران ستیزانه‌اش افزود؛ تا جایی که حتی با انتقاد برخی محافل سیاسی و رسانه‌ای در آمریکا هم مواجه شد.

 هر ماه یک تحریم علیه ملت ایران به دستور ترامپ


اقدامات و مواضع ترامپ علیه ملت ایران در حدود یکسالی که از ریاست جمهوری او می‌گذرد بیشتر از هر زمامداری در ایالات متحده بوده است. تقریبا ترامپ از زمان ورود به کاخ سفید و پوشیدن ردای ریاست‌جمهوری آمریکا، هر ماه یکبار ایران را مورد تحریم قرار داده است.

فرمان ترامپ؛ ایرانی‌ها را راه ندهید!


مهم‌ترین اقدام ترامپ در هفته نخست کاری‌اش، امضای فرمان اجرایی مقررات ویزایی بود. فرمانی که شهروندان ۷ کشور از جمله ایران را به بهانه اینکه این شهروندان احتمالا تروریست هستند، از ورود به آمریکا منع می‌کرد.

۱۵ بهمن ۱۳۹۵ به فاصله دو هفته از آغاز کار ترامپ بعنوان رئیس‌جمهور آمریکا، وزارت خزانه داری این کشور، ۱۳ فرد و ۱۲ شرکت مرتبط با ایران را به بهانه‌ای واهی، مورد تحریم قرار داد.

در ۴ فروردین ۱۳۹۶، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد، با دستور ترامپ، واشنگتن تحریم‌هایی را علیه ۳۰ فرد یا شرکت خارجی به علت انتقال فناوری به ایران، اعمال کرده است.

سیاهچاله تحریم‌ها


ترامپ در سلسله اقدامات ضدایرانی‌اش روز چهارشنبه ۱۱ مرداد ۹۶، طرح سناتور‌های آمریکایی موسوم به «تحریم‌های مادر» یا «سیاهچاله تحریم‌ها» را علیه ایران به امضا رساند. تحریم‌های جدید که آنرا «کاتسا» نیز می‌نامند و هدفش فلج کردن اقتصاد ومعیشت ایرانیان است.

ترامپ ملت ایران را «تروریست» نامید


ترامپ روز جمعه ۲۱ مهر سال جاری، پیش از آغاز سخنرانی‌اش در خصوص برجام، در جمع عد‌ه ای از سیاستمداران محافظه‌کار آمریکایی، وعده یک نطق طوفانی علیه ایران را داد و با وقاحت تمام، ملت ایران را «تروریست» خطاب کرد. او همچنین در همان سخنرانی از لفظ «شیطان» نیز در مورد ایرانی‌ها استفاده کرد.

حمایت ترامپ از اغتشاشگران


حالا این روز‌ها که اندک اغتشاشگرانی سودای برهم زدن آرامش و امنیت مردمدر تهران و سایر شهرها، دست به تخریب اموال عمومی و تعرض به آرامش و امنیت مردم می‌زنند، ترامپ با سیاهه‌ای از اقدامات خصمانه علیه ملت ایران به اسم حمایت از آن‌ها در واقع به امید دادن به اغتشاشگران مشغول است و از ینگه دنیا، توئیت‌هایی را در حمایت از آشوبگران بر خروجی اکانت خود قرار می‌دهد.

در شرایطی که آشوبگران در تهران و سایر شهر‌ها به آتش زدن و تخریب ایستگاه‌های اتوبوس، ماشین آتش‌نشانی، نرده‌های آهنی کنار خیابان، خودپرداز بانک‌ها و حتی تکایا و مساجد مشغول بودند، ترامپ از زمین گلف ویلای ییلاقی‌اش در فلوریدا، توئیترش را اتاق جنگ آشوبگران کرده بود و آن‌ها را برای آشوب بیشتر تحریک می‌کرد.

ایرانی‌ها گرسنه غذا هستند!


تا لحظه نگارش این متن، ترامپ تاکنون ۴ توئیت در حمایت از اندک آشوبگران داخل کشور کرده است. البته این بجز بیانیه‌های کاخ سفید و وزارت خارجه آمریکا و همچنین توئیت توهین‌آمیز «مایک پنس» معاون اولش و «ایوانیکا» دخترش علیه مردم ایران است.
لحن این ۴ توئیت ترامپ حالتی تهاجمی و بسیار توهین‌آمیز داشت. وی در یکی از این توئیت‌ها با وقاحت تمام، مردم ایران را «گرسنه غذا» خطاب کرد.

گردن‌کشی مضحک یک بزدل؛ آقای ترامپ چرا ناوهای غول‌پیکر شما جرئت نزدیک شدن به شناورهای ما را ندارند؟


ترامپ در توئیت دیگری در راستای تحریک اندک مزدوران اغتشاشگر ادعا کرده بود که ایران از توان نظامی آمریکا هراس دارد! این ادعای ترامپ آنجایی رنگ می‌بازد که بدانیم در یکسال اخیر همه ناو‌های غول‌پیکر آمریکایی در پهنه وسیع خلیج فارس و آب‌های منطقه‌ای با نزدیک شدن شناور‌های ایرانی به حدود ۶۰۰ متری آنها، فورا تغییر مسیر داده‌اند. شاهد مثال این موضوع دو ناو هواپیمابر «جورج اچ دبلیو بوش» و «یو اس ان اس اینوینسیبل» آمریکا هستند که در دو مقطع قصد عرض اندام در خلیج فارس را داشتند، اما به محض غرش شناور‌های ایرانی راه خود را کج کردند.

توئیت‌ها و مواضع توهین‌آمیز ترامپ علیه مردم ایران در روز‌های اخیر، نفرت مردم ما را از او دوچندان کرده است. ترامپ مردم ما را «تروریست» و «گرسنه غذا» خطاب کرده است و این توهین قطعا از حافظه ملت متمدن و بافرهنگ و با عزت نفس ایران زدوده نخواهد شد. البته توهین مسئولان آمریکایی علیه ما مسبوق به سابقه است. در سال ۲۰۱۴ وندی شرمن معاون وزیر خارجه آمریکا در دولت اوباما در جلسه استماع کنگره این کشور در اظهاراتی وقیحانه اعلام کرد، «فریب و نیرنگ بخشی از ژن ایرانی‌ها است»!

با این همه توهین و قساوت در گفتار و رفتار، به نظر می‌رسد، شعار «مرگ بر آمریکا» کمترین پاسخی به اراجیف مقامات واشنگتن باشد. هر چند این شعار به مذاق عده‌ای واداده خوش نیاید.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۰۸۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است

یک روزنامه وابسته به طیف اصلاح‌طلبان می‌گوید: باید برای آمدن ترامپ آماده شویم، این روزنامه در عین حال تلویحا اذعان کرده که منطق مقاومت جواب داده و ایران سه بر صفر از آمریکا جلو است.

به گزارش مشرق، روزنامه کیهان در ستون خبر ویژه خود نوشت: روزنامه هم‌میهن نوشت: «اگرچه هنوز با قاطعیت نمی‌توان گفت بازگشت ترامپ قطعی است اما باید برای بازگشت او سناریوهایی تدارک دید و باور به اینکه همه‌شان مثل هم هستند در دوران بلوغ جمهوری اسلامی پذیرفتنی نیست. مهم‌ترین خطر بازگشت ترامپ برای ایران، برخلاف تصور این نیست که امکان احیای برجام را منتفی می‌سازد، چون همین حالا هم بخت احیای برجام بالا نیست. اگر ترامپ بازگردد،

دو خطر اصلی متوجه ایران خواهد بود و جا دارد به این دو بیندیشند: نخست اینکه به احتمال زیاد، تکلیف اوکراین را یک‌سره می‌کند و بعید است بگذارد جنگ اوکراین بیش از این ادامه یابد. در این حالت، ایران نمی‌تواند مانند حالا نفت صادر کند. اگر صادرات نفت خام ایران از ۲۰۰ هزار بشکه در اواخر دولت روحانی به یک میلیون بشکه در روز رسیده (و آمار رشد اقتصادی‌ای که دولت به آن می‌بالد نیز ناشی از همین است) به خاطر این نیست که جو بایدن چشم خود را به روی فروش نفت به چین بسته، بلکه ناشی از جنگ اوکراین است که نمی‌توانند همزمان خریداران و مشتریان را از چند نقطه در تنگنا بگذارند. پس مهم‌ترین آسیب ایران می‌تواند کاهش فروش نفت باشد. نکته دوم اینکه ایران از سه تحول بازگشت طالبان در افغانستان، جنگ اوکراین و غزه سود برده و در اصطلاح فوتبالی سه بر صفر جلو است و ترامپ اگر بخواهد سر به سر ایران بگذارد، این برتری سه بر صفر را باید از بین ببرد. اول: ناامن کردن مرزهای شرقی و تضعیف بازار هرات. دوم: تغییر وضعیت غزه به‌گونه‌ای که ایران از آن سود نبرد و سوم: همان که در بالا اشاره شد؛ اوکراین».

هم‌میهن می‌افزاید: به یاد آوریم که در سال ۱۳۵۹ و در همان مجلس اول دو نماینده با دو دیدگاه کاملاً مخالف در غالب امور داخلی، در مورد مشترکی هشدار دادند و آن هم این که بعد از مرگ شاه ادامه گروگان‌گیری آمریکایی‌های شاغل در سفارت سالبه به انتفاء موضوع است و موجب روی کار آمدن رقیب جیمی کارتر خواهد شد. در حال حاضر ایران نمی‌تواند برای ماندن بایدن کار خاصی انجام دهد؛ مگر آنکه نقش ویژه‌ای در غزه یا اوکراین ایفا کند. اما باید برای فردای احتمالی سناریو داشت؛ فردایی که ترامپ درصدد جبران آن برتری در سه حوزه برخواهد آمد. از تحول افغانستان نفع امنیتی و اقتصادی (بازار هرات و اضافه شدن به بازار سلیمانیه)، از تحول اوکراین نفع سیاسی و اطمینان از وتوی قطعنامه‌ها در شورای امنیت سازمان ملل و از غزه نفع سیاسی چراکه اکنون به جای پیمان ابراهیم و نزدیک شدن اسرائیل به مرزهای ایران دانشگاه‌های آمریکا و حتی کانادا شاهد اعتراضات سراسری است و تکاپوی تشبیه حماس به داعش به شکست انجامیده و موج حمایت از فلسطینی‌ها همه جا برخاسته است. مهم‌ترین مراقبت وزارت خارجه باید حفظ همین سه موقعیت باشد تا ترامپ آنها را منتفی نکند و به هدر ندهد. در اصطلاح فوتبالی مراقب سه گل خودمان باشیم! در غزه البته با فاجعه انسانی روبه‌روییم و در اوکراین در اندازه‌ای کمتر.».

درباره این تحلیل گفتنی است:

۱) آمریکا در حوزه اقتصادی بیشترین سود را به خاطر تحریم روسیه و فروش گران‌قیمت نفت و گاز خود به اروپا می‌برد، به نحوی که برخی دولتمردان فرانسه و آلمان بارها از قیمت پنج برابر شده گاز آمریکا گلایه کرده‌اند.

۲) یکسره کردن کار جنگ اوکراین، دست اروپا و آمریکا نیست، آن هم در وضعیتی که روسیه در موضع قدرت قرار دارد.

۳) افزایش فروش نفت ایران، ربطی به جنگ اوکراین ندارد؛ بلکه نتیجه مایوس شدن از دغلبازی‌های برجامی غرب و اهتمام به دور زدن تحریم هست بایدن هم نتوانست دخالتی در معاملات نفتی ایران و چین بکند، نه این که به ادعای هم‌میهن، چشمانش را ببندد!

۴) آمریکا فارغ از آمد و شد رؤسای جمهور در کاخ سفید، در افغانستان متحمل شکست سنگینی شد و به ناچار، این کشور اشغال شده را تخلیه کرد. پس از آن هم تلاش زیادی برای ناامن‌سازی مرز افغانستان با ایران، درگیری دوطرف و ایجاد بی‌ثباتی صورت گرفت که ناکام ماند. به عبارت دیگر، دوران بایدن، اوج تلاش‌های مشترک آمریکا و انگلیس و اسرائیل برای بی‌ثبات‌سازی مرزهای شرقی ایران بود و ناکام ماند.

۵) در موضوع جنگ غزه نیز، پای آمریکا در هر صورت گیر است؛ چه به حمایت از اسرائیل ادامه دهد و چه شکست بزرگ را پس از هفت ماه حمایت همه‌جانبه نظامی و اقتصادی بپذیرد. آمریکا نخواهد توانست چیزی جز خسارت‌های سنگین، از سرانجام جنگ غره درو کند.

۶) اذعان هم‌میهن به این که ایران دست کم سه بر صفر در تحولات منطقه از آمریکا جلو افتاده، در حالی است که محافل غربگرا تا همین چند سال قبل می‌گفتند آمریکا کدخدای دنیاست و ظرف پنج دقیقه می‌تواند تمام توان نظامی ما را نابود کند و بنابراین به ادعای نشریه صدا (که سردبیرش با هم‌میهن مشترک است) باید مانند برّه و برده و از موضع تحقیرشدگی، با ترامپ یا بایدن مذاکره کرد!

دیگر خبرها

  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • مقامات آمریکا اعتقاد عملی به حقوق بشر ندارند
  • خیزش دانشگاهیان آمریکایی؛ چالشی برای سیاست‌های دوگانه غرب در قبال حقوق بشر
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی
  • سرکوب آمریکایی‌ها توسط چماقداران ایرانی - یهودی + ویدئو
  • آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • حمایت مجلس یمن از تشدید مبارزات علیه رژیم صهیونیستی، آمریکا و انگلیس
  • آیت‌الله حسینی همدانی: هنوز سران بعضی کشورها که باید در خط مقدم مبارزه با اسرائیل باشند خوابند/ دانشجویان باطن حقوق بشر آمریکایی را نمایان کردند/ هیچ‌کدام از رسانه‌هایشان نمی‌توانند برخورد پلیس را عادی جلوه دهند
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است