Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول اداره تولیدات دامی جهادکشاورزی ماهنشان گفت: ۴۵۰ نفر زنبور دار ماهنشانی سالانه بیش از ۱۴۴ تن عسل مرغوب و در بعضی از روستا ها کاملا طبیعی تولید می کنند .

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روح الله بیات امروز در گفت و گو با شمیم ماهنشان اظهار داشت: شهرستان ماهنشان به دلیل وجود گونه های مختلف گیاهی، مزارع و مراتع غنی، درختان میوه و طبیعت مناسب بهترین مکان برای تولید عسل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه عده ای از زنبور داران مهاجر هستند و در فصل های بهار و تابستان به این شهرستان می آیند و شهریور و مهرماه می روند، افزود:اگر آمار تولید عسل زنبوردارن مهاجر را هم در این شهرستان حساب کنیم سالانه بیش از  ۲۰۰ هزار کیلیوگرم عسل در این شهرستان تولید می شود.

مسئول اداره تولیدات دامی جهادکشاورزی ماهنشان  گفت: حدود ۴۵۰ نفر در عرصه تولید عسل فعالیت می کنند که ۱۵۵ نفر از این تعداد در شغل اصلی زنبور داری فعالیت می کنند.

بیات اظهارداشت: در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار کلنی یا جعبه در شهرستان  وجود دارد که سال گذشته به صورت میانگین ازهر کندو، ۸ کیلو عسل تولید شد که این گویای افزایش ۱۰ درصد عسل نسبت به سال های قبل است.

وی با بیان اینکه ۵ درصد از زنبوردان بیمه دارند افزود: بیمه زنبورداران با همکاریه اتحادیه زنبورداران تنظیم و تایید می شد که بخشی از آن را دولت می پرداخت و بخش دیگر را خود شخص تقبل می کرد در حال حاضر متقاضیان برای بیمه زیاد است اما متاسفانه چند سال است که هیچ اعتباری از سوی دولت  برای حمایت از زنبورداران تخصیص پیدا نکرده است .

مسئول اداره تولیدات دامی جهادکشاورزی ماهنشان با بیان اقدامات اداره جهاد کشاورزی در خصوص رفع مشکلات و یا بالابردن تولید عسل، گفت: اداره جهاد کشاورزی شهرستان ماهنشان در خصوص افزایش تولید و زنبورداری کلاس های آموزشی به صورت دوره ای و انفرادی برگزار کرده است که  زنبورداران را نسبت به برخی از مسایل آگاه کند خصوصا در امر تغذیه زنبور که تولیدگران در این مرحله اطلاعات خوبی ندارند.

بیات اظهارداشت: با هدف ترغیب و تشویق افراد بیکار برای اشتغال در بخش پرورش زنبور عسل و افزایش سطح تولید این محصول دوره‌های مختلف آموزشی و مهارتی از سوی مدیریت جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار می‌شود که اکثر این دوره‌ها با استقبال علاقمندان به پرورش زنبور عسل همراه است.

وی با بیان اینکه میزان تولید عسل با احتیاجات شهرستان مغایرت ندارد و عسل های تولیدی با واسطه به فروش می رسد، افزود:  منطقه خضر چوپان و علم کندی بهترین مکان برای پرورش زنبور عسل و تولید عسل است چرا که بیشترین تولید عسل طبیعی با مرغوبیت عالی ازاین  روستا ها است.

 

عسل های طبیعی با کندوهای طبیعی در روستای خضر چوپان ماهنشان

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۱۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدمهدی ناصحی گفت: بیماران هموفیلی، تالاسمی، همو دیالیز، دیالیز صفاقی، بال پروانه‌ای، پیوند، سرطان، اختلالات مزمن روان، اوتیسم و ام اس بابت خدمات دندانپزشکی از مزایای صندوق تا سقف معینی در سال بهره مند می‌شوند.

وی افزود: کاهش تولد بیمار تالاسمی ماژور در برخی سال‌ها به صفر رسیده و بیمه سلامت در این مسیر نقش مؤثری در تأمین منابع برای تشخیص بیماری داشته است.

ناصحی گفت: بیمه سلامت در درمان، تأمین دارو و برخی جراحی‌ها نگاه ویژه به بیماران تالاسمی داشته است.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بیماران تالاسمی که به داروهای تولید داخل حساسیت داشته باشند با تجویز پزشک معتمد می‌توانند از پوشش بیمه‌ای داروهای خارجی بهرمند شوند.

کد خبر 6098869 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • اختصاص ۹هزار میلیارد برای حمایت از بیماران صعب‌العلاج
  • هدایت سالانه ۴ میلیون مترمکعب آب به سفره های زیرزمینی اشتهارد
  • بیمه سلامت چگونه از بیماران تالاسمی حمایت می کند
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • نمایندگی صمت در شهرستان اصلاندوز تاسیس شد
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند