Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه 11 از شناسایی 200 نقطه بی دفاع شهری در محله‌های مرکزی پایتخت و بهسازی 50 درصد این نقاط توسط معاونت اجتماعی و فرهنگی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی شهرداری منطقه 11، نصراله آبادیان با بیان این که از سوی مرکز خدمات اجتماعی این منطقه کار شناسایی 200 نقطه بی‌دفاع و آسیب پذیر انجام شده است، گفت: فضاهای بی‌دفاع شهری نقاطی هستند که بروز جرم و آسیب‌های اجتماعی را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته شهردار منطقه 11 فضای زیر پل و گذرها، فضاهایی که دسترسی آسان و روان ندارند، ساختمان‌های نیمه کاره، رها شده یا متروکه، طرح‌های در دست اجرا یا رها شده عمرانی، کوچه‌ها و معابر تاریک و بدون روشنایی، عقب رفتگی‌ها و فرو رفتگی‌ها در اثر ساخت و سازهای جدید و کنج ها، بخش از فضاهای بی‌دفاع شهری هستند.

آبادیان افزود: ساختمان های بدون مالک و رها شده بیشترین آمار را در بین فضاهای بی‌دفاع شهری در منطقه 11 به خود اختصاص داده است.

وی در باره وضع فضاهای بی دفاع شهری در محله‌های منطقه 11 گفت: در میان نواحی 4 گانه این منطقه محله‌های جنوبی از نظر بافت‌های مسکونی و تجاری فرسوده بیشترین فضاهای بی دفاع و نا امن شهری را دارند.

شهردار منطقه 11 خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی‌ها و اقداماتی که در سطح منطقه انجام شد؛ مشکلات بخشی از این مکان‌ها که تهدیدهایی برای شهروندان و ساکنان محله‌ها در بر داشت و موجب بروز آسیب‌های اجتماعی شده بود؛ رفع و تبدیل به مکان‌هایی برای استفاده عموم شهروندان شدند که از جمله آن‌ها بوستان 7 هکتاری شهید حججی است که در گذشته محل سوله‌های قدیمی انبار نفت بود و به محل معتادان تبدیل شده بود. همچنین راه اندازی 2 مجموعه مرکز فن آوری‌های نوین و فروشگاه دست آفرین در ساختمان‌های متروکه و رها شده حاشیه نواب از این دست اقدامات بوده است.

آبادیان با بیان این که تاکنون 50 درصد از نقاط بی‌دفاع شهری در این منطقه بهسازی شده‌اند،‌ گفت: 50 درصد از نقاط بی‌دفاع شهری این منطقه در محله‌های جنوبی واقع در محدوده ناحیه چهار قرار گرفته‌اند که 30 درصد آن‌ها نیز بهسازی شده‌اند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۵۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند

علی اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه ساماندهی وانت‌های میوه‌فروشی یکی از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری است، اظهار کرد: شهرداری سنندج در راستای رفع این معضل شهری برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را تعریف و اجرا می‌کند.

وی بیان کرد: پارک وانت‌های میوه‌فروش در معابر اصلی موجب ایجاد ترافیک و همچنین نارضایتی شهروندان شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج با اشاره به همکاری نیروی انتظامی در اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروشی در سنندج افزود: به استناد تبصره ۱ بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها و با همکاری نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی وهمچنین حمایت همشهریان طرح ساماندهی وانت بارهای میوه فروش اجرا می‌شود.

وی بر لزوم همکاری با نیروهای شهرداری در اجرای این طرح تاکید کرد و گفت: با کسانی که همکاری نکنند برخورد قانونی صورت می‌گیرد.
اصغری یادآور شد: طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش از امروز در سنندج در راستای کاهش ترافیک، ارتقای سیما و منظر سطح شهر و افزایش رضایتمندی شهروندان اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه وانت‌های میوه‌فروش در یازده نقطه سطح شهر سامان می‌یابند، اضافه کرد: طرفین بلوار حمدی بهاران، پیاده‌رو بلوار ارشاد روبروی زندان، چهار راه حاجی‌آباد جنب مجموعه ورزشی و پیاده‌رو مربوطه، زمین روبروی تعویض پلاک (شهرک مولوی)، شهرک زاگرس زمین پایین‌تر از درب خوابگاه دانشگاه کردستان، بلوار معلم نرسیده به شهرک بعثت بالاتر از پارک معلم و میدان ۱۲ فروردین زمین روبروی سردخانه مقاط مورد نظر برای ساماندهی وانت‌بارها در سنندج است.

معاون خدمات شهری شهرداری سنندج اضافه کرد: زمین حد فاصل میدان لیلاخ تا پل سنجرخان، زمین حد فاصل بلوار ساحلی از طرف سردخانه تا میدان لیلاخ، زمین پایین‌تر از میدان قانع بهاران و مخابرات و زمین روبروی پمپ بنزین ساحلی بطرف بلوار دادگستری از دیگر نقاط در نظر گرفته شهرداری سنندج برای ساماندهی وانت‌های میوه فروش در سطح شهر است.

اصغری موفقیت در اجرای این طرح را نیازمند همراهی و همکاری دستگاه‌های مختلف و مشارکت مردم و رانندگان وانت‌های میوه‌فروشی دانست و اضافه کرد مجموعه مدیریت شهری تمام ظرفیت‌های خود را در اجرای این طرح بکار می‌گیرد.

کد خبر 6096820

دیگر خبرها

  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • رگبار و رعد و برق در شمال، غرب و مرکز کشور
  • نقطه عطف وارثان جبهه دفاع از حرم «حماسه خانطومان» است
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • بازپیرایی و مرمت محله تاریخی حسینیه اعظم سمنان
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند