Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-01@03:15:34 GMT

6 راهکار رهایی از ترک سینه موقع شیردهی

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۱۶۸۱۹

6 راهکار رهایی از ترک سینه موقع شیردهی

زخم‌های نوک سینه شما، ارتباط چندانی به شیر دادن یا ندادن در روز‌های اول ندارد. پس به خاطر از بین بردن درد و آزردگی این ناحیه، خیال شیر دادن را از سرتان بیرون نکنید.به گزارش بلاغ، او بدون هیچ فاصله‌ای در آغوش شماست. به نقل از بیتوته چشم به چهره‌اش دوخته‌اید و از اینکه او را با عصاره وجود خود تغذیه می‌کنید، آرام می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادن شیر مادر به نوزادان، نه تنها زمینه‌ساز ایجاد رابطه‌ای عمیق‌تر میان این دوست، بلکه فواید زیادی را به جسم مادر و نوزاد می‌رساند.

 

 

با وجود همه این دلایل، ترک خوردگی نوک سینه و زخمی شدنش در روز‌های اول و همراه شدن درد با هر وعده شیردهی به نوزاد، ممکن است برخی مادران را از دادن شیر خود به فرزندشان پشیمان کند. ترک‌خوردگی نوک سینه، مشکلی آزار دهنده است و اگر شما هم به آن دچار هستید، به جای اینکه دست به دامان شیشه شیر شوید، به این توصیه‌ها عمل کنید. ما چند راه ساده را برای خلاص شدن از این درد به شما پیشنهاد می‌کنیم.

کنار دستتان حوله تمیز بگذارید


حتما شما هم شنیده‌اید که با شیری که از سینه‌تان بیرون می‌آید می‌توانید زخم ایجاد شده در نوک سینه را از بین ببرید. شاید این توصیه در برخی موارد کارآمد باشد، اما باور کنید که در روز‌های ابتدایی شیردهی عمل کردن به آن زخم و التهاب نوک سینه را چند برابر می‌کند.

برای کاهش زخم و سوزش در اولین روزها‍‍ از یک حوله تمیز کمک بگیرید و بلافاصله بعد از هر بار شیردهی با حوله تمیز و نرمی که در اختیار دارید به آرامی اطراف سینه را خشک کنید. مراقب باشید خستگی و خواب آلودگی‌تان باعث کشیدن حوله با فشار یا سرعت روی نوک آسیب دیده سینه نشود. خشک کردن این قسمت بعد از هر بار شیردهی احتمال عفونت در این ناحیه را کم می‌کند و نمی‌گذارد شیردهی به کاری زجرآور تبدیل شود.


کره درمانی کنید


فکر مبارزه سنتی با زخم و ترک سینه را در این ماه‌ها از سرتان بیرون کنید و از داروخانه یا فروشگاه‌های معتبر لوازم بهداشتی، یک بسته کره ترمیم کننده نوک سینه بخرید. این محصول، نوک سینه شما را نرم نگه می‌دارد و احتمال ترک خوردن یا زخم شدنش را کاهش می‌دهد. این کره‌های گیاهی، به سلامت نوزاد شما آسیبی نمی‌زنند و نیازی نیست که قبل از هر بار شیردهی، سینه خود را بشویید.

پد سینه‌تان را عوض کنید


ترک خوردگی سینه شما، ممکن است واکنشی آلرژیک به پد سینه‌ای باشد که استفاده می‌کنید. اگر راه‌های دیگر را امتحان کردید و نتیجه نگرفتید به فکر تغییر دادن جنس پد باشید.

وقت خرید سینه‌بند دست و دلباز باشید


سینه‌بند شیردهی که استفاده می‌کنید، شاید تنها چند ماه مورد استفاده قرار بگیرد، اما باور کنید که صرف هزینه زیاد برای خریدن بهترین نوع آن، به نفع خودتان است. سوتین‌هایی که پارچه‌های مرغوب و ضد حساسیت دارند و با وجود نداشتن فنر، باعث افتادگی سینه‌های شما نمی‌شوند، احتمال ایجاد زخم و ترک در نوک سینه‌تان را هم کاهش می‌دهند.

سر نوزاد را در حالت مناسب نگهدارید


شیوه نامناسب قرار دادن نوک سینه در دهان نوزاد هم ممکن است زمینه را برای ترک خوردن آن فراهم کند. سعی کنید تمام هاله رنگی دور نوک سینه را در دهان نوزاد قرار دهید و تنها از یک جهت سینه را به دهان او وارد نکنید.


ناامید نشوید


زخم‌های نوک سینه شما، ارتباط چندانی به شیر دادن یا ندادن در روز‌های اول ندارد. پس به خاطر از بین بردن درد و آزردگی این ناحیه، خیال شیر دادن را از سرتان بیرون نکنید. اگر به توصیه‌های گفته شده عمل کنید و از محصولات مراقبتی مناسب استفاده کنید، بعد از چند روز، برای همیشه از شر درد و زخم‌ها خلاص می‌شوید. پس به بدنتان این فرصت را بدهید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۶۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس سند جدید تحول و تعالی قوه قضاییه، «اطاله در فرآیند دادرسی» در کنار دو چالش «غیرمتقن بودن برخی آراء و تصمیمات قضایی» و «اجرای ناقص و دیرهنگام برخی از احکام» از جمله موانعی است که در مسیر تحقق مأموریت اول قوه قضاییه در زمینه «رسیدگی به تظلمات، تعدیات، شکایات، حل و فصل دعاوی و رفع خصومات»، قرار دارد.

سند تحول برای «اطاله در فرآیند دادرسی» هفت علت شناسایی کرده است. این عوامل عبارتند از: ۱- کثرت و افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضاییه، ۲-و جود زمینه‌های خطا در پذیرش، ۳- تجدید رسیدگی ناشی از ضعف در شیوه ابلاغ، ۴- فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ۵- نظارت ناکافی بر زمان رسیدگی به پرونده، ۶- حجم بالای ادعاهای مربوط به اعسار، ۷-و جود پرونده‌های دارای خواهان یا شاکی متعدد.

سند تحول قضایی، راهبرد «ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت» را برای رفع عامل فقدان زیرساخت‌های لازم برای فصل خصومت، ارائه داده است و دو راهکار برای اجرای این راهبرد مشخص کرده است.

راه‌های ایجاد سازوکارهای مناسب برای تحقق فصل خصومت در سند تحول

سند تحول قضایی دو راهکار اجرایی به‌منظور ایجاد سازوکارهای انگیزشی و حقوقی مناسب برای تحقق فصل خصومت، مشخص کرده است.

راهکار اول: تدوین شاخص‌های ارزیابی عملکرد قضات و کارکنان در موضوع فصل خصومت و ایجاد سازوکار انگیزشی و ارائه مشوق‌های مؤثر برای تحقق حداکثری فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی در مراجع قضایی.

متولی اجرای این برنامه، دادگستری استان‌ها، دیوان‌عالی کشور، دادستانی کل کشور، دادسرای انتظامی قضات، معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه است و مهلت اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۳ است.

راهکار دوم: تسهیل فرآیندها و تدوین قوانین و مقررات لازم به‌منظور توسعه فصل خصومت، افزایش صدور آراء ماهیتی و کاهش صدور قرارهای شکلی از قبیل قرارهای رد دعوا، عدم استماع دعوا و عدم صلاحیت.

مسوولیت اجرای این راهکار با معاونت حقوقی و امور مجلس، دیوان‌عالی کشور و دادستانی کل کشور و مهلت زمانی اجرای آن تا پایان سال ۱۴۰۵ است.

کد خبر 6092690

دیگر خبرها

  • پرداخت قسطی خلافی خودرو ۱۴۰۳: رهایی از بار سنگین جرایم رانندگی
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • دستگاهی برای غربالگری سرطان سینه با قیمت کم‌تر ساخته شد
  • رهایی: دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند
  • کمک فوری برای جراحی این مادر سرطانی
  • راهکار ساده برای کمک به رژیم‌تان؛ نوشیدن آب داغ چگونه باعث کاهش وزن می‌شود؟
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود