Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-25@13:58:58 GMT

قبض کدام یک از مشترکین افزایش نمی‌یابد؟

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۱۸۵۰۳

قبض کدام یک از مشترکین افزایش نمی‌یابد؟

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، اواسط هفته گذشته و در جریان بررسی لایحه بودجه ۹۷ در کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، این کمیسیون مصوب کرد قیمت برق و گاز خانگی برای حداقل ۳۰ درصد از کل مشترکین که از بقیه مصرف کمتری دارند، ثابت باقی بماند. همچنین این کمیسیون مصوب کرد افزایش قیمت برق و گاز صنعتی و کشاورزی کمتر از افزایش قیمت این حامل‌ها در بخش خانگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

متن کامل این مصوبه در قالب بند الحاقی به تبصره ۱۴ لایحه بودجه سال آینده، عبارتست از:

«۱-در راستای تشویق به کاهش مصرف انرژی و حمایت از اقشار آسیب پذیر، دولت مکلف است به تفکیک اقلیم‌های آب و هوایی، قیمت برق و گاز خانگی را برای حداقل ۳۰ درصد از کل مشترکین که از بقیه مصرف کمتری دارند ثابت نگه دارد.

 

۲- به منظور حمایت از تولید و اشتغال، دولت مکلف است درصد افزایش قیمت برق و گاز صنعتی و کشاورزی را کمتر از بخش خانگی قرار دهد».

 

البته این مصوبه باید در کمیسیون تلفیق مجلس و صحن علنی مجلس هم تصویب شود تا نهایتا بعد از تایید شورای نگهبان، به قانون تبدیل شده و برای دولت لازم الاجرا باشد.

 

این مصوبه کمیسیون انرژی مجلس، مصوبه قابل اعتنایی است، زیرا پیش‌بینی می‌شود دولت دوازدهم مشابه دولت یازدهم اقدام کند و با هدف افزایش درآمد‌های خود، قیمت حامل‌های انرژی را به طور یکسان (یعنی با درصد‌های یکسان) برای همه مردم گران کند. این در حالی است که در صورت اجرای این مدل افزایش قیمت، هم فشار زیادی به عموم مردم بخصوص مستضعفان وارد می‌شود و هم کنترل مصرف انرژی رخ نمی‌دهد.

 

با توجه به همین موضوع و با عنایت به اصرار دولت مبنی بر افزایش درآمد از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی، بهترین راهکار موجود، تصویب نهایی و اجرای همین مصوبه کمیسیون انرژی است. یعنی ممنوعیت افزایش قیمت برق و گاز خانگی برای مشترکین کم مصرف که شامل عموم مردم بخصوص مستضعفان می‌شود.

فارس

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۱۸۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!

چین را باید بزرگ ترین خریدار نفت ایران دانست که البته بزرگ ترین وارد کننده نفت جهان نیز نام دارد و روزانه حجم بالایی از طلای سیاه جهان را خریداری می کند.

کارشناس انرژی گفت: مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز در این باره وجود دارد.

به گزارش مهر، محسن قمصری کارشناس انرژی با اشاره به اینکه ممکن است اوپک ظرفیت تولید خود را افزایش دهد تا بازار نفت آرام شود و قیمت کاهش یابد گفت: تلاش بر این است که اوپک ظرفیت فروش خود را افزایش دهد و در حد محدود مشکلی را به وجود نمی آورد و قابل انجام است.

به گفته این کارشناس انرژی نظر بر همین است که به صورت محدود عرضه را افزایش دهند و بازار را کنترل کنند و مشتریان نفت به دنبال این هستند که قیمت نفت افزایش پیدا نکند و هماهنگی‌هایی وجود دارد که افزایش قیمت اتفاق نیفتد.

این کارشناس انرژی در ادامه با اشاره به اینکه تحریم‌های جدید نفتی که آمریکا در از آنها صحبت می‌کند هم اکنون نیز وجود دارد، خاطر نشان کرد: هم اکنون تقریباً هیچ پالایشگاه خارجی نفت ایران را خریداری نمی‌کند و تنها چین مشتری نفت ایران است.

وی ادامه داد: چین هم با توجه به روابطی که با ایران دارد و مصالح ملی که دارند به نظر نمی‌رسد نفت ایران را کنار بگذارد؛ زیرا نفت خوب و مناسبی دریافت می‌کنند.

این کارشناس انرژی با اشاره به اخبار منتشر شده مبنی بر تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران خاطر نشان کرد: این خبرها بیشتر جنگ رسانه‌ای هستند تا بتوانند بازار را متشنج کنند و مساله خرید نفت ایران توسط چین موضوعی تثبیت شده است که ظاهراً توافق کلی بین چین و آمریکا نیز وجود دارد.

صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در ۶سال‌اخیر رسیده و به‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه غرب، به اقتصاد این کشور برابر با ۳۵‌میلیارد دلار در سال‌رونق بخشیده است.

بر اساس گزارش شرکت داده ورتکسا، تهران در سه ماه اول سال‌جاری میلادی، به‌طور متوسط یک‌میلیون و ۵۶۰ هزار بشکه نفت در روز فروخته که تقریبا تمامی آن توسط چین خریداری‌شده‌است.این میزان، بالاترین سطح فروش نفت ایران از سال ۲۰۱۹ است.

موفقیت ایران در صادرات نفت‌خام، بیانگر یکی از دلایل اصلی است که ایالات‌متحده و اتحادیه اروپا به‌دنبال افزایش فشار بر تهران پس از حمله تنبیهی موشکی و پهپادی این کشور به اسرائیل هستند. واشنگتن و اتحادیه اروپا با هدف منصرف‌کردن اسرائیل از تشدید درگیری با تهران یا انتقام‌جویی نظامی، در حال تدارک تحریم‌های جدید علیه جمهوری‌اسلامی هستند.

در هر حال، صادرات نفت ایران پس از ۶ سال ‌به دوران موسوم به برجام رسیده یا به آن بسیار نزدیک شده‌است. نکته مهم آنکه آمارهای صادرات رسمی نفت‌خام ایران با یک فاز ‌تاخیر اعلام می‌شود، بنابراین از هم‌اکنون انتظار داریم آمارهای رسمی جذابی مخابره شود اما باید یک نکته را نیز در این‌خصوص مدنظر قرار داد، نوسان قیمت جهانی نفت‌خام در بحبوحه تنش‌های خاورمیانه از افت نرخ شدید در روزهای اخیر حکایت دارد تا جایی‌که برنت کف ۹۰ دلاری را از دست داد و تا لحظه تنظیم این گزارش، با نزدیک به یک‌درصد سقوط روزانه به نزدیکی ۸۶ دلار در هر بشکه رسید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد
  • توافق آمریکا برای خرید نفت ایران / بازار انرژی شگفت زده شد!
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد
  • استفاده از هوش مصنوعی در حوزه انرژی اتمی افزایش می‌یابد