Web Analytics Made Easy - Statcounter

دلفان - فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) تأکید کرد: لرستان در حوزه‌های مختلف دارای ظرفیت‌های فراوانی است که می‌توانند موجب رونق اقتصادی استان شوند.

سردار عبادالله عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه محرومیت‌زدایی از اصول کار قرارگاه خاتم‌الانبیاء‌است اظهار داشت: احداث پروژه‌هایی از قبیل جاده دسترسی، ساخت مدارس، مساجد و مراکز بهداشت و سایر پروژه‌های زیرساختی برای مردم جزء اعتقادات ما است و باید برای ارائه خدمات به مردمی که در مناطق دور از دسترس و کمتر توسعه‌یافته زندگی می‌کنند تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۱ میلیارد مترمکعب آب بدون استفاده از لرستان خارج می‌شود

وی با اشاره به اینکه در سراسر کشور در کنار پروژه‌های در حال احداث بحث محرومیت‌زدایی اصولی را تا شعاع ۷۰ کیلومتری هر پروژه در دستور کارداریم و انجام می‌دهیم اظهار داشت: تمامی مجموعه‌های قرارگاه خاتم در روستاهای محروم اطراف پروژه‌های در دست‌ساخت در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی و فرهنگی فعال هستند.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) بابیان اینکه درگذشته بحث محرومیت‌زدایی توسط جهاد سازندگی انجام می‌شد افزود: این خلع امروز توسط قرارگاه سازندگی خاتم انبیاء انجام می‌شود و امیدواریم بتوانیم با این‌گونه فعالیت‌ها به مردم مناطق کمتر توسعه‌یافته کشورمان که زحمتکش‌ترین قشر کشور هستند خدمتی ارائه کنیم.

سردار عبدالهی با اشاره به اینکه باید از این‌همه نعمت الهی بزرگ که خداوند به استان لرستان داده است به‌خوبی استفاده کنیم گفت: سالانه ۱۱ میلیارد مترمکعب آب با دبی بالا بدون استفاده از استان خارج می‌شود.

وی با طرح این سؤال که ما چه میزان از این آب را برای خودکفا بودن و اقتصاد منطقه استفاده کرده‌ایم؟ ادامه داد: لرستان دارای ظرفیت‌های خوبی در حوزه آب، خاک حاصلخیز و ... است و باید خود مردم هم پای‌کار بیایند تا بتوانند بخشی از مشکلات اقتصادی و مالی را حل کنند.

جوانان لرستانی اعتمادبه‌نفسشان بالا باشد

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با تأکید بر اینکه مسئولین نیز باید پیگیری کرده و ظرفیت‌های استان را شناسایی کنند افزود: مسئولان با توجه به پتانسیل موجود در لرستان بر اساس اولویت‌بندی و نیازی که وجود دارد باید پیگیر مطالبات مردم در راستای توسعه اقتصادی استان باشند.

سردار عبدالهی در ادامه سخنان خود بابیان اینکه جوانان سراسر کشور به‌خصوص استان لرستان و شهرستان دلفان باید اعتمادبه‌نفسشان بالا باشد و فکر نکنند که وقتی مدرکی را اخذ کرده‌اند حتماً باید از طریق دستگاه‌های دولتی استخدام شوند گفت: جوانان اگر می‌خواهند کارآفرینی کنند بیایند مناطق خود را بررسی کنند و ببینند چه‌کاری می‌توانند انجام دهند که موجب رونق اقتصادی شود.

ضرورت اجرای طرح‌های گلخانه‌ای و دام‌پروری

وی با اشاره به اینکه الگوهای زیادی در کشور داریم که با کمترین سرمایه، امکانات و نعمت‌های خدادادی که در اختیاردارند بهترین استفاده و بهره‌وری را برده‌اند اظهار داشت: باید جوانان بافکر خود در حوزه‌های مختلف اقتصادی به‌ویژه کشاورزی و دام‌پروری در مناطق حاصلخیز استان مدل بدهند و بازاریابی کنند که چگونه وضعیت اقتصادی خود و شهرستانشان رونق پیدا کند و مشکل بیکاری حل شود.

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) با تأکید بر اینکه ما اگر تمام ذهنمان معطوف به این باشد که در دستگاه‌های دولتی وارد شویم به‌خوبی پیش نخواهیم رفت افزود: هر کاری نیز دولت بخواهد انجام دهد باید با مشارکت مردم باشد.

سردار عبدالهی با تأکید بر اینکه زمین کشاورزی که در اختیار مردم منطقه است خود یک بستر بسیار مناسب برای اجرای طرح‌های گلخانه‌ای، دام‌پروری و کشاورزی است گفت: جوانان نباید دست روی دست گذاشته و باید جویای کار باشند و مهم‌تر اینکه اعتمادبه‌نفس داشته باشند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۴۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان

استاندار لرستان از نبود اعتبار ۲۵۰میلیارد تومانی برای احداث ساختمان جدید استانداری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عملیات اجرایی ساختمان جدید استانداری لرستان در زمینی به‌مساحت 32هزار مترمربع در 22شهریور 1394 آغاز شد و این پروژه در سال 1399 با پیشرفت فیزیکی 70درصدی متوقف شد.

عدم تأمین منابع مالی و عدم استفاده از منابع استانی به‌عنوان دلایل توقف ساختمان جدید استانداری لرستان در سال‌های اخیر مطرح بوده‌است.

مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد

ابوطالب شفقت، صبح امروز، در بازدید از ساختمان در دست احداث استانداری لرستان، گفت: این پروژه به‌علت نبود منابع مالی تاکنون نیمه‌تمام مانده‌است.

او با بیان اینکه احداث ساختمان جدید استانداری لرستان به 250میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، اضافه کرد: مهلت زمانی حدود پنج ماهه را برای شناسایی پیمانکار و استقرار معاون عمرانی برای پیشبرد امور اجرایی این پروژه تعیین می‌کنیم.

استاندار لرستان تأکید کرد: ساختمان جدید استانداری به تغییراتی در معماری نیاز دارد تا بتوانیم این پروژه را به‌خوبی بهره‌برداری کنیم.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • بی هویتی جوانان و نوجوانان هدف دشمن است
  • جوانان و نوجوانان هدف ترویج معضل بی هویتی قرار داده شده اند
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • تکمیل راه‌آهن دورود - خرم‌آباد از منابع مختلف پیگیری می‌شود
  • پیگیری تکمیل راه آهن دورود به خرم‌آباد
  • تکمیل راه‌ دورود - خرم‌آباد مطالبه جدی مردم است
  • راه اندازی قرارگاه شعار سال در خوزستان
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان