Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان خاش گفت: جذب سرمایه گذار، راهگشای توسعه اقتصادی سیستان و بلوچستان و ایجاد امنیت و اعتماد از مهمترین عوامل جذب سرمایه در این استان است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از تفتان ما، محمداکبر چاکرزهی در نشست اعضا کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خاش، با بیان اینکه اشتغال به عنوان مهم ترین دغدغه های ملت و دولت است، اظهار کرد: بانک ها در راستای اشتغالزایی و پرداخت تسهیلات نقش بسزایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر افزایش اشتغالزایی در شهرستان خاش، تصریح کرد: اگر سیاست ها و اهداف سند توسعه اشتغال اجرایی شود بدون شک در آینده جوانان دیگر دغدغه ای به نام اشتغال نخواهند داشت.

چاکرزهی با بیان اینکه شهرستان خاش توانمندی های بالقوه ای بسیار زیادی دارد، گفت: به دلیل نبود سرمایه گذار ظرفیت ها و توانمندی های این شهرستان هنوز به بالفعل تبدیل نشده و باید با راهکارهای مناسب از این داشته هایمان در راستای رشد و پیشرفت شهرستان استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: تکریم ارباب رجوع یکی از مهمترین وظایف سیستم بانکی است که باید در شهرستان خاش این مهم محقق شود.

فرماندار شهرستان خاش بر احداث یک باب سردخانه با ظرفیت بالا توسط بانک توسعه تعاون تا پایان سال در بخش ایرندگان، مشارکت صندوق توسعه تعاون جهت تامین و تحویل دام شیرده به متقاضیان پس از تایید جهاد کشاورزی با حداقل اقساط، جمع آوری رایگان و خرید شیر تولیدی دامداران و تزریق منابع ارزان قیمت جهت پرورش زنبور عسل پس از تشکیل شرکت تعاونی زنبور داران در بخش ایرندگان تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات ویژه با کارمزد 4 درصد به متقاضیان طرح پرورش ماهیان سردابی و گرمابی توسط صندوق کارآفرینی امید باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

چاکرزهی با بیان اینکه بسترهای مناسبی جهت ایجاد سرمایه گذاری در شهرستان فراهم شده است، افزود: مسئولان دستگاههای اجرایی موظف به اجرای تعهدات خود در زمینه اشتغالزایی هستند.

وی ادامه داد: ایجاد اشتغال پایدار، کارآمد و موثر با حمایت از طرحهای موفق تولیدی، خدماتی، صنعتی، کشاورزی، گردشگری و نیز حمایت از شرکت های تعاونی روستایی، کارگاه های تولیدی و نیز تقویت بخش خصوصی باید در دستور کار ویژه مسئولان باشد و بانک ها نیز بار مالی اجرای طرحها را تامین و در کنار دولت باشند.

چاکرزهی یادآور شد: ارائه تسهیلات ویژه به شرکت تعاونی دهیاران بخش ایرندگان به منظور بسته بندی تولیدات غذایی و صنایع دستی، اختصاص سهمیه ویژه تسهیلات، جهت مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، اسلامی سازی قرادادهای بانکی با مشورت علمای طراز اول شیعه و سنی استان، اختصاص تسهیلات ویژه تا سقف 5 میلیارد ریال صرفاً برای بخش ایرندگان توسط صندوق کارآفرینی امید به منظور حمایت از مشاغل خانگی در بخش ایرندگان و اجرای طرح های مشارکتی در قالب شرکت های تعاونی 25 نفر به بالا بدون سود و کارمزد در بخش ایرندگان باید در در اولویت مسئله اشتغالزایی باشد.

وی با بیان اینکه اجرای پایلوت طرح یک پارچه سازی زمین های کشاورزی در بخش ایرندگان به منظور اصلاح الگوی کشت بسیار مهم و ضروری است، گفت: فروش سیستم برق خورشیدی جهت تولید برق مورد نیاز کشاورزان و فروش مازاد آن به شرکت توزیع نیرو تنها برای بخش ایرندگان، جلب سرمایه گذار به منظور معرفی بخش ایرندگان به عنوان جاذبه گردشگری در سطح استان و کشور و آمادگی صندوق کارآفرینی امید برای انجام تورهای گردشگری با حضور مدیران شهرستانی باید مورد توجه باشد.

چاکرزهی با بیان اینکه باید اشتغالزایی برای بانوان جامعه مد نظر قرار بگیرد، اظهار کرد: آمادگی صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون به اعزام 2 نفر از بانوان هنرمند سوزن دوز بخش ایرندگان به تهران به منظور آشنایی هنرمندان با مدل های روز و فراگیری آموزش های لازم با هزینه صندوق کارآفرینی امید و بانک توسعه تعاون و پرداخت هزینه درمان "شهدادزهی" یکی از بانوان هنرمند بخش ایرندگان در زمینه صنایع دستی و سنتی توسط بانک توسعه تعاون از مهمترین مسائل اشتغال در این شهرستان است.

انتهای پیام/ه

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۶۳۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳

بر اساس احکام بودجه، امسال ۱۹ میلیارد دلار برای حمایت از تولید وارد صندوق توسعه خواهد شد و ۱۰۰ همت به سرمایه بانک مسکن برای جهش تولید مسکن تزریق می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،‌ نگاهی به احکام بودجه 1403 در خصوص حمایت از تولید نشان میدهد از کانالهای متفاوت شامل تخصیص مستقیم منابع دولتی و ارائه تسهیلات ریالی و ارزی، برنامه حمایت از تولید در دستور کار دولت و مجلس قرار خواهد گرفت.

درگام نخست از 31 هزار میلیارد تومان منابع مستقیم لحاظ شده برای حمایت از تولید 70 درصد در اختیار استانها قرار خواهد گرفت. بر این اساس به هر استان حدود 700 میلیارد تومان تخصیص خواهد یافت.30 درصد مابقی نیز در اختیار دولت قرار خواهد گرفت. وقتی این منابع با تسهیلات بانکی تلفیق میشود به 93 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت تبدیل خواهد شد.

100همت به سرمایه بانک مسکن تزریق میشود

در سال جاری سرمایه بانک مسکن حدود 100 همت افزایش خواهد یافت که از این فضا برای جهش تولید مسکن در سراسر کشور استفاده خواهد شد.

واریز 19 میلیارد دلار به صندوق توسعه

همچنین در سال 1403 حدود  19  میلیارد دلار از محل فروش نفت؛ وارد صندوق توسعه ملی می‌شود که این رقم به عنوان تسهیلات در اختیار بخش خصوصی در جهت ارتقا تولید قرار خواهد گرفت.

640 همت سرمایه گذاری مستقیم شرکتهای دولتی نیز از دیگر کانالهای اصلی ارتقا تولید در کشور خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • رقم زدن حرکات توسعه‌ای با جذب سرمایه گذار
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • مردم سیستان و بلوچستان باید از ثروت‌های استان بهره‌مند شوند
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است