Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@05:59:27 GMT

اولین کلینیک پاپزشکی کشور راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۲۶۶۲۶

اولین کلینیک پاپزشکی کشور راه اندازی شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا، دکتر رضا قلم قاش روز پنجشنبه در نشست خبری راه اندازی اولین کلینیک پاپزشکی در کشور، افزود: «عمده تمرکز ما در این مجموعه برروی بیماران دیابتی است.»

وی ادامه داد که فعالیت اینگونه مراکز در برخی از کشورهای دنیا متداول بوده و قدمت خیلی طولانی دارد که کلینیک پاپزشکی به صورت رسمی به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران راه اندازی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر گروه پاپزشکی کلینیک دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به راه اندازی سامانه پیامکی به شماره 02143682 برای دریافت نوبت دراین مجموعه اشاره کرد وگفت: «غربالگری رایگان دیابت تا پایان دهه فجر امسال در این مجموعه انجام می شود.»

وی به صدور شناسنامه پا اشاره کرد و گفت: «افراد از لحاظ موضوعاتی مانند وضعیت عروق پا، اعصاب محیطی، استخوان و عضلات پا مورد بررسی قرار می گیرند و سپس برای آنان شناسنامه پا صادر می شود.»
قلم قاش، ارائه خدمات درمانی و پیشگیرانه به بیماران دیابتی از مهمترین اهداف این کلینیک اعلام کرد و گفت: «پیشگیری از مشکلات پا، اصلاح اختلالات این عضو بدن و درمان بیماری پا از مهمترین اقدامات این کلینیک است.»

وی با اشاره به اینکه 10 تا 12 درصد بیماران دیابتی حداقل یکبار زخم پای دیابتی را تجربه کرده اند، گفت: «زخم پای دیابتی 3 تا 5 سال از عمر این افراد را کم می کند.»

مدیرگروه پاپزشکی کلینیک دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، زخم پا را اولین عامل مرگ و میر عفونی بیماران دیابتی اعلام کرد و گفت: «هزینه سالانه درمان زخم پای دیابتی بین 3 تا 5 هزار دلار است.»
قلم قاش به بیماران دیابتی توصیه کرد که مشکل پا را جدی بگیرند و در صورت مشاهده آنها حتما به کلینیک های تخصصی مراجعه کنند تا نسبت به برطرف شدن مشکل، اقدامات لازم انجام گیرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۶۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحیدر محمدی ضمن تبریک روز جهانی تالاسمی و با اشاره به تلاش‌های سازمان بیمه سلامت در کنار دیگر ارگان‌های حوزه سلامت در خدمات‌دهی به بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله بیماران مبتلا به تالاسمی گفت: تالاسمی یکی از مهم‌ترین بیماری‌های ژنتیکی است که در کشور ما نیز همانند سایر کشور‌های دنیا شیوع دارد، این بیماری که در زمره بیماران خاص و صعب العلاج قرار گرفته ۲۳ هزار مبتلا در ایران دارد و خوشبختانه کشورمان در زمینه دانش پزشکی درمان تالاسمی پیشگام بوده و عمر این بیماران با خدمات ارزشمند پزشکان طی سالیان گذشته افزایش یافته است.

رئیس سازمان غذا و دارو، با اشاره به اینکه درمان این بیماری برای بسیاری از خانواده‌ها دارای هزینه‌های بسیار بالایی بوده و در برخی شرایط برای آنها امکان پذیر نیست گفت: سازمان غذا و دارو در سال ۱۴۰۲ دارو‌های موردنیاز بیماران تالاسمی را نسبت به سال قبل به میزان قابل توجهی تامین کرد.

وی با اشاره چالش‌های داخلی و خارجی کشور در تامین دارو‌ها افزود: تلاش‌های سازمان غذا و دارو در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو علی رغم وجود همه محدودیت‌ها بیشتر نمایان می‌شود، اما این سازمان هیچ چالش بالفعل و بالقوه‌ای را بهانه کوتاهی از انجام وظایف خود قرار نمی‌دهد.

محمدی در پایان گفت: در تامین دارو‌های تالاسمی تلاش شده که نقایص نسبت به گذشته کاهش یابد و به داروی مورد نیاز بیماران دسترسی بهتری باشد، امیدواریم در سال جاری با اتخاذ راهکار‌های علمی و افزایش منابع و اعتبارات لازم بتوان از بیماران خاص حمایت‌های بیشتری صورت داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهترین کلینیک‌ های لیزر موهای زائد آقایان در تهران
  • اولین رنکینگ رسمی فوتسال جهان/ مردان ایران در رده چهارم، بانوان هشتم
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • راه‌اندازی دستگاه لیزیک برای اولین بار در خراسان جنوبی