Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، مسعود اسدی عضو شورای مرکزی خانه کشاورز با اشاره به اینکه ایران رتبه سوم دور ریز مواد غذایی در دنیا را داراست، اظهار کرد: افزایش دور ریز مواد غذایی ناشی از کیفیت پایین تولید، نبود بازار مناسب و اوضاع نابسامان در صنایع تبدیلی و تکمیلی بوده، که این روند بسیار نگران کننده است.
  به گفته وی؛ افزایش دور ریز نان علل مختلفی نظیر کیفیت پایین پخت ، نحوه نامناسب تبدیل گندم به آرد و نگه داری غیر اصولی مواد اولیه در انبارها دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اسدی با اشاره به اینکه امسال چند صد هزارتن سیب به سبب نبود بازار از بین رفت، گفت: هدر رفت این میزان تولید، تنها ناشی از نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی کافی رخ داده است، در حالیکه با توجه بیشتر مسئولان به این بخش می توان آمار بالای ضایعات را به حداقل رساند.

عضو شورای مرکزی خانه کشاورز با انتقاد از شرایط نامساعد صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش بیان کرد: تسهیل قوانین زیر ساختی ایجاد صنایع مواد غذایی، توسعه کشاورزی مدرن و ورود بخش خصوصی برای سرمایه گذاری در ایجاد صنایع تبدیلی پیشرفته ، جلوگیری از اتلاف منابع عظیم خدادادی نظیر آب و خاک را به همراه دارد.

وی با اشاره به اینکه آمار بالای دور ریز مواد غذایی با دین اسلام در تناقض است، تصریح کرد:  علی رغم آنکه آموزش‌های دینی و فرهنگی بر جلوگیری از اسراف مواد غذایی تاکید فراوانی دارد، اما بخش کشاورزی و صنایع غذایی جزء رتبه های نخست، در آمار هدر رفتِ محصولات در دنیا محسوب می شود.

منبع:باشگاه خبرنگاران

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۶۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت

به گزارش خبرآنلاین، «خدیجه رحمانی» متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران در پاسخ به این سوال که بیشتر کمبود کدام ویتامین در کشور وجود دارد گفت: کمبود ویتامین B۱ در کشور بیشتر دیده می‌شود. با الگوهای مصرفی که وجود دارد باید آن را در غلات گنجاند. مثلا نان‌ها باید برای دریافت این ویتامین تصفیه نشده باشند، اما متلاسفانه بیشتر نان‌های ما تصفیه شده است و برای همین ویتامین B۱ دریافت نمی‌شود.

تاثیر ویتامین B بر خلق و خو

به گزاش ایلنا، رحمانی درباره تاثیر ویتامین‌ها روی کیفیت خلق و خو نیز توضیح داد: ویتامین‌های گروه B نقش مهمی در کمک به مغز در تولید سطح کافی مواد شیمیایی مورد نیاز برای مدیریت خلق و خو و سایر عملکردها دارند. بنابراین ویتامین‌های گروه ب در خلق و خو به‌ دلیل نقشی که در متابولیسم بدن دارند بسیار تاثیرگذارند. اگر کسی دارای مقادیر کم ویتامین B و به ویژه B۱۲ باشد، احتمال دارد علائم افسردگی را تجربه کند. به ویژه B۱۲ در کاهش خستگی شناخته شده است.

وی افزود: ویتامین B۳ نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B۳ در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش می‌آید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد. اما جذب ویتامین B۱ و B۲ از طریق مواد غذایی کمتر است. B۲ بیشتر در شیر و لبنیات یافت می‌شود. اگر به این دست لبنیات حرارت زیاد داده نشود و در معرض نورآفتاب قرار نگیرند، چون نور آفتاب آنها را از بین می‌برد، ممکن است با این شرایط بیشتر جذب بدن شوند. چون ویتامین گروه B نسبتا ناپایدارند و در مراحل پخت بین ۳۰ تا ۶۰ درصد آنها از بین می‌رود برای همین کمبود آن بیشتر حس می‌شود.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902665

دیگر خبرها

  • بخور نخور های تغذیه در تقویت چشم و بینایی + نکات مهم
  • کدام محصول غذایی در بازار ایران سمی است؟
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی عصبانیت
  • تاثیر عجیب این ویتامین روی خلق و خو
  • راز لگد تاریخی آقای مو طلایی بالاخره فاش شد!
  • گرم کردن غذا در مایکروویو ممنوع/ ۵ دلیل برای استفاده نکردن از مایکروویو
  • فرصت توسعه صادرات محصولات و ماشین‌آلات کشاورزی به ترکمنستان
  • فرصت‌های صادراتی محصولات صنایع غذایی
  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • تنش آبی و نبود صنایع تبدیلی از چالش‌های مهم خدابنده است