Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ «پانگ سن» روز پنجشنبه در نشست تشریح نخستین همایش بین‌المللی چشم انداز توسعه روابط ایران و چین در هتل لاله تهران، به سفر مسئولان و خبرنگاران چند شبکه تلویزیونی چین به نقاط مختلف ایران در سال های گذشته اشاره کرد که با هدف ساخت مستندها و سریال هایی برای معرفی هرچه بیشتر جاذبه های ایران به چینی ها و همچنین آداب و رسوم چینی ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گفته وی، اصحاب رسانه دو کشور می توانند در معرفی، تبیین و همچنین نمایش جاذبه های توریستی و گردشگری دو کشور نقش بسزایی را برای دو ملت ایفا کنند.

این مقام چینی از اصحاب رسانه دو کشور خواست برای توسعه، رونق و فراهم کردن زیر ساخت ها و زمینه های گردشگری ایران و چین به صحنه آمده و در معرفی جاذبه ها و ارائه راهکارهای مناسب و قابل طرح به مقامات مسئول دو کشور در زمینه گردشگری کمک کنند.

وی همچنین با اشاره به این که سفارت چین در تهران سال گذشته میلادی 112 هزار ویزا برای اتباع ایرانی صادر کرده است، از رشد 8.8 درصدی سفر ایرانی ها به این کشور در مقایسه با سال 2016 خبر داد.

به گفته یانگ سن، روابط دو کشور ایران و چین از سابقه ای طولانی و دیرینه برخوردار بوده که با حمایت روسای جمهوری دو کشور رو به گسترش است.

وی، سفر «شی جین پینگ» رئیس جمهوری چین به ایران در سال 2016 را بسیار موفقیت آمیز توصیف کرد که طی آن، نقشه راه توسعه روابط تهران و پکن طراحی شد.

به گفته پانگ سن، نگاهی به سال گذشته میلادی حاکی از افزایش همکاری های دو کشور در زمینه های مختلف به ویژه تجارت و گردشگری است.

** پیوند ملت ها و توسعه تجارت بدون مانع در سایه طرح یک جاده ، یک کمربند

سفیر چین در تهران یادآور شد: دو کشور ایران و چین متمدن و برخوردار از تاریخ و فرهنگ طولانی هستند و معتقدیم همکاری دو طرف در زمینه گردشگری می تواند به تعمیق همکاری های فیمابین بیانجامد.

این دیپلمات ارشد چین همچنین با اشاره به سفر «علی اصغر مونسان» رئیس سازمان میراث‌ فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری به چین در سال 2017، خاطرنشان کرد: در این سفر درخصوص تقویت همکاری های طرفین بحث و تبادل نظر شد.

وی تصریح کرد: ایران و چین دو کشور مهم در مسیر جاده ابریشم هستند که در چارچوب طرح «یک جاده، یک کمربند» همکاری های متقابل دارند و پیوند نزدیک ملت ها و توسعه تجارت بدون وجود موانع، دو هدف اصلی این طرح را تشکیل می دهد.

** حمایت همه جانبه چین از برگزاری همایش چشم انداز گردشگری تهران - پکن

پانگ سن در ادامه با تشریح برنامه ها و اهداف همایش بین المللی 'چشم انداز توسعه روابط ایران و چین' این رویداد را فرصت مغتنمی برای فعالان گردشگری دو کشور برای توسعه، تعمیق و رونق بخشی به روابط عنوان کرد که با آشنایی هرچه بیشتر دو ملت، تقویت دوستی بین آنان نیز میسر خواهد شد.

وی با تاکید بر حمایت همه جانبه سفارت چین از این همایش، ابراز امیدواری کرد: روابط تهران و پکن در آینده ای نزدیک با تشریک مساعی به پیشرفت های چشمگیری نائل شود.

** توسعه گردشگری مستلزم حمایت دولت ها

سفیر چین در تهران در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اراده دو کشور برای همکاری های گسترده در زمینه گردشگری، اظهار داشت: توسعه گردشگری و تبادل توریسم بین ایران و چین مستلزم حمایت دولت ها، ارائه تسهیلات دولتی و مشارکت فعالانه سرمایه گذاران است.

پانگ سن افزود: مسئولان گردشگری ایران و چین طی تفاهم نامه های متعدد اعلام آمادگی کرده اند تا با تشریک مساعی تعداد توریست های دو کشور را افزایش دهند.

به گفته این دیپلمات ارشد چین در ایران، برای اجرای این تفاهم نامه ها باید اقدامات زیادی به انجام برسد و در گام نخست، دولت باید فعالانه از این موضوع حمایت کند.

وی تصریح کرد: فراهم کردن تسهیلات برای توسعه گردشگری و مشارکت فعالانه سرمایه گذاران، از جمله سایر اقداماتی است که در این راستا باید به انجام برسد.

نخستین همایش بین المللی چشم انداز توسعه روابط ایران و چین با محوریت گردشگری و تجارت 28 دی ماه جاری با حضور رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و سفیر چین در تهران و فعالان گردشگری دو کشور در تهران برگزار خواهد شد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۷۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدار‌های خود در حاشیه اجلاس سران اسلامی در بانجول، با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه دیدار و گفتگو کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مذاکرات وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و ترکیه بر روند تحولات منطقه بویژه تحولات غزه، همچنین تبادل نظر در خصوص آخرین تلاش‌ها و تحرکات برای توسعه و گسترش مناسبات دوجانبه تهران و آنکارا بویژه بر نتایج سفر دکتر رئیسی به آنکارا متمرکز بود.

آقای امیرعبداللهیان ضمن قدردانی از تصمیم اخیر دولت ترکیه در قطع روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی، این اقدام را مهم توصیف کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی با محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، ضرورت ایفای نقش نیرومندتر و فعال‌تر کشور‌های اسلامی به خصوص ایران و ترکیه در حمایت از مساله فلسطین را یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در بخش دیگری از این دیدار مواضع کشورمان را در روند عملیات مقتدرانه وعده صادق در چارچوب دفاع مشروع نیرو‌های مسلح ایران و در تنبیه رژیم صهیونیستی تبیین کرد.

آقای امیرعبداللهیان در خصوص دیدار اخیر روسای جمهور دو کشور در آنکارا تاکید کرد: ارزیابی ما از مذاکرات روسای جمهور ایران و ترکیه و توافقات و پیگیری‌های صورت گرفته مثبت است، اما باید نتایج کامل توافقات محقق شود.

وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین دیدگاه مشترکی در مورد لزوم پیگیری مستمر توافقات سفر دکتر رئیسی به ترکیه داشتند و بر لزوم فعال‌تر شدن کمیته‌های مشترک همکاری دو کشور در زمینه‌های مختلف تاکید کردند.

هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، سفر موفقیت آمیز دکتر رئیسی رئیس جمهور کشورمان به ترکیه را حائز اهمیت دانست و از نتایج آن ابراز خرسندی کرد.

هاکان فیدان توسعه روابط با ایران در همه زمینه‌ها را از اولویت‌های مهم ترکیه دانست و از تقویت همکاری‌های دو کشور در مجامع منطقه‌ای و بین المللی استقبال نمود.

وزیر خارجه ترکیه با تشریح رویکرد و مواضع کشورش در قبال تحولات منطقه به خصوص اوضاع فلسطین بعنوان مهم‌ترین مساله جهان اسلام، موضع همتای ایرانی خود مبنی بر ضرورت ایفای نقش فعال و پویاتر کشور‌های اسلامی به خصوص ترکیه و ایران در سازمان همکاری اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

دو وزیر همچنین در خصوص وضعیت فلسطین و راه‌های پایان بخشیدن به جنگ و جنایات سبوعانه رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری تبادل نظر کردند.

دیگر خبرها

  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند
  • آمادگی ایران برای برگزاری دومین کمیسیون مشترک‌ همکاری‌ها با مالی
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • تمجید مالی از واکنش مناسب ایران علیه رژیم صهیونیستی
  • روحیه مبارزه و شجاعت ایران را تمجید می‌کنیم
  • هاکان فیدان: توسعه روابط با ایران اولویت مهم ترکیه دانست
  • تاکید وزیر خارجه مصر بر تقویت روابط مردمی و گردشگری با ایران
  • تأثیر توسعه شبکه‌ های حمل و نقل جاده‌ ای بر رونق اقتصادی ایران