Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی تصمیم بنیاد ملی بازیهای رایانه‌ای برای ساماندهی بازیهای خارجی و اعمال عوارض ۱۰ درصدی بر عرضه این بازیها، موسس بزرگترین اندروید مارکت کشور نسبت به گران شدن بازیهای موبایلی در آینده‌ای نزدیک خبر و نسبت به این تصمیم واکنش نشان داد. ۱۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۵ اجتماعی علمی نظرات

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران پویا؛ برخی کاربران فضای مجازی و شبکه‌‌های اجتماعی نسبت به تصمیم بنیاد بازیهای رایانه‌ای مبنی بر احتمال گرانی  بازیهای رایانه‌ای خارجی  واکنش نشان داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 حسن کریمی قدوسی؛ مدیر عامل بنیاد ملی بازیهای رایانه‌ای اخیرا در گفت‌وگویی با یکی از رسانه‌های کشور به ضوابط عرضه بازیهای خارجی اشاره کرده و گفته که عرضه‌کنندگان بازی در فضای مجازی تا اواسط بهمن‌ماه فرصت دارند در سایت بنیاد پیش ثبت‌نام کنند تا به آنها مجوز عرضه در فضای مجازی داده شود.

وی با تأکید نسبت به دریافت این مجوز گفته است: اگر فروشگاه عرضه کننده بازی مجوز مربوط را نداشته باشد حداقل برخوردی که با آن می‌شود فیلترینگ است.

کریمی قدوسی با بیان اینکه نمی‌خواهیم بازیهای خارجی را محدود کنیم و تنها قصد داریم آنها قانونمند شوند، گفت: عوارض از بازیهای خارجی 10 درصد از درآمد حاصل از فروش بازیهاست که از عرضه‌کنندگان گرفته می‌شود؛ این 10 درصد به حساب خزانه وارد شده و از آن برای حمایت از بازیهای داخلی استفاده می‌شود.

وی افزود: از ابتدای سال 1397 هر مارکتی که عرضه تجاری بازی خارجی در کشور داشته باشد، باید این 10 درصد عوارض را پرداخت کند در غیر این صورت با آن بازی توسط کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه برخورد می‌شود.

همین اظهارنظر کافی بود تا حسام آرمندهی؛ مؤسس و مدیر بزرگترین اندروید مارکت ایران با انتشار توییتی نسبت به این تصمیم‌گیری واکنش نشان دهد؛ وی نوشت: عوارض 50 درصدی خودرو کافی نبود حالا بچه‌هایی که دلخوشی‌شان بازی موبایل هست هم باید به عنوان قشر ثروتمند 10 درصد به جیب بنیاد خصولتی بازی کمک کنند تا بازی‌شان فیلتر نشود؛ بعد تعجب می‌کنند از نارضایتیهای دهه هفتاد و هشتاد!

به اعتقاد وی عوارض نوعی مالیات بر مصرف است که مصرف‌کننده مانند خریدار خودرو پرداخت می‌کند؛ مثل ارزش افزوده که چه در فاکتور به تفکیک بیاید چه نیاید عملا از مصرف‌کننده گرفته می‌شود.

در کامنتهایی که به این توییت وارد شده، دو نفر از توسعه‌دهندگان برنامه‌های اندروید و IOS نیز گفته‌اند که "در ایران وضعیت حمایت از کسب‌وکارهای آنلاین رشد منفی دارد؛ در دولت روحانی انتظار این را نداشتیم ولی روز به روز شرایط برای ما سخت‌تر می‌شود" و دیگری هم نوشته است که "بازیها که همینجوریش هم گران هستند".

انتهای پیام/

R1012190/P1010114/S2,1313/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۲۸۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری

ناظر گمرکات کردستان گفت: حجم مبادلات تجاری از طریق گمرکات کردستان در فروردین سال جاری بالغ بر ۴۲۷ هزار تن انواع کالا به ارزش بیش از ۴۱۴ میلیون دلار بوده است که از نظر وزنی نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۲۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حوزه نظارت گمرکات کردستان، فرامرز امیدی از صادرات ۱۶۴ هزار تنی انواع کالا به ارزش ۶۱ میلیون دلار در گمرکات استان به خارج از کشور خبر داد و اظهار کرد: از این میزان، ۱۳۹ هزار تن به ارزش ۴۲ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار و خروج شده است.

وی افزود: رشد وزنی صادرات در فروردین امسال نسبت به سال قبل ۱۰ درصد بوده است که عمده کالاهای صادر شده از این گمرکات انواع محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی، مصالح ساختمانی، انواع شیشه (جام) و فرش بوده که به کشورهای عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت ارسال شده است.

ناظر گمرکات کردستان خاطرنشان کرد: میزان واردات قطعی و ورود موقت از گمرکات تحت نظارت استان در یک ماه اول سال‌جاری در مجموع ۱۴ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۳۸ میلیون دلار بوده که سهم واردات قطعی ۸۰۸ تن به ارزش هفت میلیون دلار بوده و در مجموع واردات و ورود موقت از نظر ارزش دلاری شش درصد رشد داشته است.

امیدی گریزی به کالاهای وارداتی نیز زد و گفت: عمده کالاهای وارداتی عبارت است از شمش طلا، آلومینیوم، کالاهای واسطه‌ای، ماشین آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی موردنیاز مرزنشینان بوده که از کشورهای عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و در کوتاه‌ترین زمان ممکن ترخیص شده‌اند.

وی ادامه داد: در فروردین ۱۴۰۳ تشریفات گمرکی بیش از ۲۴۴ هزار تن انواع کالای ترانزیتی به ارزش بالغ بر ۲۹۷ میلیون دلار از گمرک باشماق صورت پذیرفته که مقدار ۲۰۵ هزار تن آن به ارزش ۲۳۷ میلیون دلار طی ترانزیت مبدا به کشور ورود شده و نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر وزنی رشد ۶۳ درصدی را به همراه داشته است.

ناظر گمرکات کردستان اضافه کرد: در مدت مذکور نیز ۳۹ هزار تن کالا به ارزش بالغ بر ۱۶۰ میلیون دلار از گمرکات استان طی ترانزیت خارجی مقصد به کشور عراق خارج شده است.

امیدی تصریح کرد: تشریفات گمرکی بیش از چهار هزار تن کالا در رویه خروج موقت به ارزش تقریبی ۱۸ میلیون دلاری انجام شده که در مقایسه با سال قبل به لحاظ وزنی ۲۴ درصد و از نظر ارزش ریالی ۲۳ درصد افزایش داشته است.

وی گفت: درآمدهای گمرکات استان در فروردین سال جاری بیش از ۳۲۷ میلیارد و ۶۰۵ میلیون ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶ درصد رشد داشته است.

کد خبر 749987

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • بهادری جهرمی: رشد تجارت خارجی فروردین، ۴۸ درصد مدت مشابه سال قبل است
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۳۱ درصدی صادرات در خوزستان
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • رشد ۲۸ درصدی مبادلات تجاری از گمرکات کردستان در فروردین سال جاری
  • افزایش حجم تجارت خارجی ایران نسبت به سال گذشته
  • تحقق ۱۲۴ درصدی درآمد حاصل از عوارض ساختمانی در قم
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳