Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از پايگاه اينترنتي البناء لبنان؛ شيخ عفيف نابلسي از علماي شيعه لبنان تصريح کرد : من اين موضوع را از باب تشريح بحران کنوني و تزريق کردن روحيه و خودستايي نمي گويم بلکه بر اساس اصول علم و درک آن براساس داده ها و شرايط عيني به شرح زير بيان مي کنم.

سختي هاي معيشتي مساله جديدي براي ايراني ها نيست

نخست:بحران اجتماعي، بيکاري ، ضعف قدرت خريد، تورم قيمت ها و سختي هاي معيشتي وجود دارند که به زندگي شهروندان ايراني فشار آورده است اما اين موضوع مساله جديدي براي ايراني ها نيست بنابراين از زمان شکل گيري انقلاب اسلامي مردم ايران در معرض محاصره شديد و تحريم هايي قرار داشتند که اقتصاد اين کشور را فرسوده کرده است و همچنين وعده هايي که دولت هايي که تاکنون بر سر کار آمدند نتوانسته است سطح معيشتي آنها را بالا ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسانه هاي غربي بر بحران اجتماهي در زمان شاه تأکيد نمي کردند
دوم : بحران اجتماعي در دوره حکومت شاه که طرفدار غرب بود سخت تر از اکنون بود. به علت تسلط شاه و درباريانش بر اموال عمومي و يکه تازي در توزيع سود وبهره، اغلب ايراني ها زير خط فقر زندگي مي کردند. با اين وجود رسانه هاي غربي در آن زمان بر اين مسئله تمرکز نمي کردند .

به رغم تحريمها ايران جهش داشته است 
سوم: ميزان موفقيت هايي که در دوره انقلاب بدست آمده و پروژه هايي که ساخته شده و خدماتي که به مردم ايران ارائه شده است اين کشور را از رشد اقتصادي و تنوع منابعش در صدر کشورهاي منطقه قرار داده است و به الگويي براي کشورهاي منطقه در عرصه احداث پايگاه اقتصادي مقاوم تبديل شده است که در بخش هاي مختلف سرمايه گذاري مي کنند و هويت اقتصادي اش متکي بر توانايي هاي داخلي است.
به رغم تمامي اقدامات مجازات آميز و مالي که غربي ها عليه ايران اتخاذ کردند تا اين کشور را در دايره عقب ماندگي علمي و اقتصادي قرار دهند ايران جهش هاي علمي و اقتصادي خوبي بدست آورد و به همين خاطر است که غرب خشمگين شده است .

 بهبود اوضاع معيشتي اولويت سياستهاي اجتماعي دولتها در ايران
چهارم : سران ايران و دولت هايي که بعد از انقلاب بر سرکار آمدند از بين بردن فقر، محروميت ، تبعيض و به حاشيه راندن شدن اجتماعي را در صدر اولويت هاي خود قرار دادند و تمام سياست هاي اجتماعي آنها در راستاي بهبود اوضاع معيشتي و ترقي خدمات اساسي از جمله بهداشت، مسکن ، آموزش و جلوگيري از بيکاري و گسترش ادارات سرمايه گذاري براي ايجاد شغل هاي جديد بوده است. سران ايران همچنين بيمه هايي به منظور تحقق ثبات رواني و شغلي براي تمامي کارگران در بخش هاي مختلف در نظر گرفته اند.

ارزيابي نادرست باعث افزايش هزينه ها شد
پنجم:در نتيجه نقصي که در محاسبات رخ داد به علت انتخاب هايي بود که نخبگان سياسي و اقتصادي ايران در چارچوب طرحي براي جلوگيري از هزينه ها و مشوق هاي سرمايه گذاري انجام دادند و ارزيابي نادرست باعث خشم و نارضايتي مردم شد به همين خاطر تظاهرات و اعتراضات مخالف با حکومت شروع شد که برخي از اين اعتراض ها و اغتشاشات با هرج ومرج همراه بود.

مداخله آشکار غربيها در بحران سازي
ششم:در بحران به وجود آمده کنوني بعد اقتصادي براي ايراني هايي که از اقدامات دولت فعلي زيان ديدند مطرح نيست بلکه بعد سياسي مطرح است که برخي مي خواهند اين مساله را به بحراني عليه نظام ايران تبديل کنند. از ابتداي اين بحران مداخله آشکار برخي کشورهاي غربي و در صدر آنها آمريکا روشن بود زيرا واشنگتن همچنان بر اقدامات خصمانه خود عليه ايران پافشاري مي کند و تلاش مي کند از تمام راهها نظام ايران را سرنگون کند.

هياهوي رسانه اي غربي تأثيري در مشروعيت ندارد
هفتم: به رغم تمامي اين هياهوهاي رسانه اي و تهديدهاي سياسي اين بحران بر نظامي که مشروعيتش را از مردم گرفته است و از پايگاه مردمي قدرتمندي برخوردار است، تاثيري نخواهد گذاشت.

اراده قوي تر ايران 
هشتم : جمهوري اسلامي ايران در کنار مردم مستضعف جهان ايستاده است و با اراده قوي تر و هوشياري بيشتر و مردم مومن و صبور ايران که توطئه هاي گذشته را از بين برد هيچ گاه از جوهره و روح انقلاب دست برنخواهد داشت و ترديدي نيست که انقلاب اسلامي پيروز است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۳۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد عبدالنبی موسوی فرد عصر امروز یکشنبه در جلسه شورای اداری خوزستان که در سالن شهید هاشمی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: انجام عمل سخت است ولی حفظ و نگهداری آن از انجام عمل سخت‌تر است. در تاریخ نمونه‌ها فراوان است به طور مثال شیطان ۶ هزار سال عبادت کرد اما در یک لحظه آن را بر باد داد.

نماینده ولی فقیه در خوزستان عنوان کرد: روز شهادت شهید مطهری به نام روز معلم نامگذاری شده است زیرا گلوگاه انقلاب اسلامی آموزش و پرورش است و اگر بخواهیم به قله‌های تربیت فرزندان انقلاب راه پیدا کنیم باید معلمی در تراز انقلاب اسلامی که نمونه آن شهید مطهری است، داشته باشیم.

وی افزود: اگر امروز در عرصه معرفتی پیش رفته‌ایم حاصل زحمات حوزه‌های علمیه در سراسر کشور به ویژه قم است که محصول آن امام عظیم‌الشأن، مقام معظم رهبری و پس از آنها علمای بزرگ هستند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان اظهار کرد: اگر بخواهیم در انقلاب اسلامی بعد از ۴۵ سال به سمت‌وسویی برویم که نیروهای پا به کار انقلاب را تحویل جامعه بدهیم که یکی از حلقه‌های مفقوده است، باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود.

حجت الاسلام موسوی فرد با بیان اینکه باید در آموزش و پرورش تمام برنامه‌ریزی‌ها انجام شود، تصریح کرد: شخصی که می‌خواهد فرزند ما را تربیت کند باید اول خودش تربیت شده باشد؛ لذا وزیر آموزش و پرورش و مجموعه فعال در این زمینه باید زحمت‌هایی را برای خود متحمل کنند که دستاورد آن را در انقلاب اسلامی ببینیم. در استان خوزستان نیز همین گونه است همه اشخاص باید کمک کنند تا سربازان در تراز انقلاب اسلامی را تحویل جامعه بدهیم.

وی بیان کرد: مجموعه افرادی که در کشور فعالیت می‌کنند، انقلابی هستند به تعبیر حضرت آقا در کل کشور ممکن است در خیلی از مسائل اقتصادی خودشان را نشان ندهند ولیکن من نسبت به عملکرد این دولت خیلی خوشایند هستم.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: ۱۰ هزار کارخانه‌های خرد و کلان که در این کشور تعطیل شده بودند به فعالیت برگشتند اما با نقطه مطلوب خیلی فاصله داریم که باید تلاش کنیم در این فرصت باقی مانده بتوانیم برای رسیدن به نقطه مطلوب به کارها شتابی بدهیم. همچنین با توجه به فرمایش آقا که امسال را به نام جهش تولید نامگذاری کرده است اکنون دیگر کارها به تولید بسنده نمی‌شود.

حجت الاسلام موسوی فرد ادامه داد: اگر در این مشارکت تسهیلگری از ناحیه دولتمردان اتفاق بیفتد و مردم را به معنای واقعی سهیم کنیم، امسال می‌توانیم ثمره شعار سال را بچشیم.

وی با بیان اینکه تقریباً ۳۰ شهرستان در خوزستان وجود دارد، اظهار کرد: کارهای خیلی خوبی صورت گرفته اما اگر در هر شهرستان و شهرهای آن در یک تا ۲ نقطه که مورد نظر مردم است، کار محقق شود تا مردم ببیند می‌توانید به عنوان الگو معرفی کنید، لذا شهرداری‌ها و شورای شهر تلاش کنند تا این اتفاق صورت گیرد.

کد خبر 6091536

دیگر خبرها

  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • منصوری: در ۵۰ شاخص اقتصادی مهم روندی رو به رشدی داریم
  • شوراها در خدمت‌رسانی به مردم روستاها در تراز انقلاب عمل کنند
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شورا‌های در رفع مشکلات مردم استفاده می‌کنیم
  • ایستادگی مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • ایستادگی مردم غزه برگرفته از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • از تمامی ظرفیت‌های قانونی برای کمک به شوراها استفاده می‌کنیم
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد