Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز،مهندس ذوالفقار یزدان‌مهر در حاشیه بازدید از خوابگاه حضرت معصومه(س) دانشگاه شهید چمران اهواز اظهار کرد: باید بپذیریم که خوزستان به دلیل مسائلی از جمله جنگ و ... متناسب با روند نرمال توسعه، رشد پیدا نکرده است. سال گذشته از خوابگاه حضرت معصومه(س) بازدید کردم با بررسی‌هایی که انجام گرفته است، خوشبختانه بخشی از مشکلات مانند تصفیه آب و سیستم خنک‌کننده حل شده است و همچنین برای اتاق‌ها پنجره‌های دوجداره نصب شده و بلوک‌ها نیز رنگ‌آمیزی شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته دانشجویان مشکلات دیگری نیز دارند که امیدواریم با برنامه‌ریزی و به کمک مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز و نمایندگان استان خوزستان، این مشکلات نیز حل شوند. اگر هر کدام‌مان وظیفه خود را به درستی انجام دهیم، شاهد ارتقای خدمات‌رسانی به دانشجویان خواهیم بود.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در خصوص کمبود بودجه دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در خصوص کمبود بودجه دانشگاه، یک بحث مربوط به صندوق رفاه می‌شود که این صندوق باید حتما دانشگاه شهید چمران را در اولویت قرار داده و کمک معناداری به این دانشگاه کنیم تا بخشی از مشکلات حل شوند. مسأله دیگر این است که ارگان‌های مختلف خوزستان باید مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به آبادانی این منطقه انجام دهند. با توجه به محدویت منابع دولتی، ما تخصیص مناسبی در این زمینه نداریم.

یزدانمهر ادامه داد: باید پیگیری‌هایی برای بهبود تخصیص‌ها انجام شود، در دانشگاه‌های مناطق کم‌برخوردار مانند دانشگاه چابهار حتی تا 105 درصد نیز تخصیص اعتبار داشتیم. امیدواریم برای دانشگاه شهید چمران اهواز، مقدار تخصیص‌ها به 100 درصد برسد. از نمایندگان مجلس و سازمان برنامه و بودجه تقاضا می‌کنیم برای تخصیص 100 درصدی بودجه دانشگاه شهید چمران تلاش کنند. ما نیز وظیفه خود را انجام می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر دانشگاه شهید چمران اهواز نیز مدیریت منابع داشته باشد و در بحث درآمدهای اختصاصی فعال عمل کند، با کمک صندوق رفاه و همه با هم امیدواریم بتوانیم روند توسعه را تسریع کنیم.

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در پایان در گفت‌وگو با ایسنا خاطرنشان کرد: در نتیجه بازدید تابستان گذشته حدود 2 میلیارد تومان برای امکانات رفاهی به دانشگاه شهید چمران کمک کردیم. امسال هم کمک‌های ویژه‌ای برای این دانشگاه در نظر گرفته می‌شود.

204

رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ذوالفقار یزدان‌مهر کمک‌های ویژه‌ دانشگاه شهید چمران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۳۵۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند

رشید جعفرپور، قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر که صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاورد‌های دانشگاه‌ها و پیشرفت‌های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می‌توانند و باید تقویت کننده فضای گفتگو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفتگو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می‌توانند هم فضای گفتگو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می‌توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه‌ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه‌ای ضعف داریم.

جعفرپور در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

وی تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل‌های احتمالی مسئله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بار‌ها تاکید شده است.

*** انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم در ادامه به انتظارات مقام معظم رهبری از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند. البته تولید علم روند خوبی طی شده است ولی در بهش‌های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

وی یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش‌های دانشجویی دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می‌کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم، البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده‌مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • مخبردزفولی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه آزاد شد
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند