Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، محمدحسین مقیمی افزود: معاون اول رئیس جمهور بخشنامه‌ای دادند که براساس آن همه مسئولان با مردم ارتباط داشته باشند. در استانداری تهران نیز از همان ابتدای ورودم ملاقات مردمی را از برنامه های اصلی اعلام کردیم و تاکنون سه ملاقات با شهروندان استان برگزار شده است و مسائل و مشکلات مردم در بخش های مختلف در این ملاقات ها پیگیری می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون ۶ سفر به شهرستان های استان تهران داشتیم و علاوه بر بررسی وضعیت شهرستان ها در شورای برنامه ریزی استان مشترک با کمیته برنامه ریزی شهرستان ها، در مسجد جامع هر شهرستان با مردم ملاقات مردمی داریم. در این دیدارها برخی از مشکلات مردم جنبه عمومی دارد و برخی موارد که با شهرداری و دستگاه های اجرایی است در همانجا تصمیم گیری می شود .علاوه براین، جلسه‌ای مشترک با ۳۰ نماینده مجلس و ۲۱ عضو شورای شهر تهران داشتیم که در فصل بودجه برگزار شده است و نتایج خوبی به دنبال داشت.

وی ادامه داد: در سفر به شهرستان‌ها نیز جلسات با اعضای شوراهای شهر و روستاها در برنامه سفرها گنجانده شده است. دیدار با احزاب سیاسی، نخبگان و فعالان اجتماعی و سیاسی نیز بخش دیگری از برنامه‌های سفر را به خود اختصاص می‌دهد که در تصمیم گیری‌ها موثر است.حوزه بازرسی استانداری نیز ضمن برقراری ارتباط با شهروندان شکایات آنها را در بخش‌های مختلف دریافت و رصد می‌کند و شهروندان می‌توانند برای ملاقات مردمی با سامانه ۱۱۱ حوزه بازرسی استانداری تماس حاصل کنند.

استاندار تهران به موضوع حاشیه نشینی و وضعیت بافتهای فرسوده در استان نیز اشاره کرد و افزود: مقاوم سازی و توانمندسازی بافت‌های فرسوده در گرو همکاری شهرداران و اعضای شوراها است. بخشی از ساخت و سازها به ویژه در حاشیه شهرهای استان که اغلب بدون مجوز هستند استحکام کافی ندارند و امکانات لازم همچون سرانه فضای سبز،درمانگاه،و نیازهای آموزشی و سایر خدمات را ندارند از برنامه های لازمی که باید انجام شود احیای بافت های فرسوده و توانمندسازی حاشیه شهرهای استان است که با رویکرد تامین امکانات آموزشی،فضای سبز،درمانی و سایر خدمات و همچنین استحکام منازل و اجرای معماری صحیح همراه است.مقاوم سازی ساختمان ها و توانمندسازی بافت های فرسوده نیازمند همکاری شهرداران و اعضای شوراهای شهر و روستا است و طرح احیای بافت های حاشیه ای توسط وزارت راه و شهرسازی آغاز شده است و امیدواریم شهرداری ها و شوراها در این بخش کمک و همراهی کنند.

وی افزود: ایران همچون سایر کشورها با برخی حوادث طبیعی از جمله زلزله روبه رو است و هرچند هنوز به علم پیش بینی دقیق وقوع حوادث نرسیدیم اما باید زلزله را بپذیریم و با حوادث کنار بیاییم ،برای این کار باید ساختمان ها در مقابل زلزله مقاوم شود و به اجرای طرح مقاوم سازی سالانه ۱۰ درصد خانه های روستایی توجه کنیم .با شهرداران نیز صحبت کردیم تا به ساختمان های غیر ایمن پایان کار ندهند و در ساخت و سازها از نیروی کارگر ماهر و مصالح استاندارد استفاده شود، این تنها راهی است که ما را در آینده مقابل حوادث زلزله ایمن می کند.

استاندار تهران در ادامه سخنانش به موضوع اشتغالزایی در استان اشاره کرد و گفت: براساس قانون امسال باید ۹۷۵ هزار فرصت شغلی در کشور ایجاد شود که سهم استان تهران ۱۲۹ هزار فرصت شغلی است که تا پایان سال باید محقق شود تا طی برنامه پنج ساله وضعیت اشتغال را به حد قابل قبول برسانیم.

مقیمی همچنین در مورد وضعیت آلودگی هوا و اقدامات موثر در کاهش این معضل تهران تصریح کرد: شهر تهران هشت میلیون نفر جمعیت دارد و حمل و نقل فعلی در شهر،سیستم گرمایش و سرمایش خانه ها و وجود کارخانه ها موجب ورود حجم زیادی از آلایندگی به هوای شهر می شود.دولت در چهار سال اخیر اقدامات مهمی برای کاهش آلودگی هوا انجام داده است از جمله تصویب آیین نامه ای در سال ۹۳ ،که در آن تکلیف همه دستگاه ها برای کاهش آلودگی هوای استان مشخص شده است. نتیجه آن این شد که در سال ۹۲، ۴۴ درصد آلودگی هوا داشتیم و امسال این عدد به ۲۵ درصد رسیده است . همچنین حذف گوگرد از بنزین و توزیع بنزین یورو ۴ از دیگر موفقیت های دولت بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر شاهد تردد خودروهای فرسوده در سطح شهر هستیم که عمل سوخت به طور کامل در این خودروها انجام نمی شود و تولید آلایندگی می کند. موتورسیکلت ها، خودروهای فرسوده،کامیون های با عمر بالا و اتوبوس های فرسوده عامل ۷۰ درصد آلودگی هوای تهران هستند و لازم است بودجه مناسبی برای تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی و استفاده از وسایل حمل و نقل هیبریدی در نظر گرفته شود و نمایندگان مجلس و اعضای شوراها در پیگیری اختصاص این بودجه نقش مهمی دارند. موضوعی دیگری که در تهران با آن مواجه هستیم ورود روزانه ۳.۵ میلیون نفر از شهرهای اطراف به تهران است که اکثرا با خودروی شخصی وارد تهران می شوند و ایجاد حمل و نقل ریلی بین تهران و شهرستان ها می تواند در کاهش ورود خودرو موثر باشد.

وی افزود: ۳۰ درصد آلودگی هوای تهران نیز مربوط به سیستم های سرمایشی و گرمایشی به در ویژه ادارات و دستگاه های دولتی و فعالیت کارگاه ها است.شهر تهران و شهرستان های استان نیاز به توسعه فضای سبز دارد و به شهرداران توصیه کردیم تا اجرای طرح درختکاری را فراموش نکنند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، استاندار تهران به اجرای طرح کمربندی پاکدشت به عنوان یکی از مطالبات مردم این شهرستان وپیگیری تکمیل ادامه بزرگراه همت و کمربندی سوم تهران برای کاهش بار ترافیک اشاره کرد.

۳۰۴

استاندار تهران موج سواری محمدحسن مقیمی بافتهای فرسوده فضای سبز درمانگاه نیازهای آموزشی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۳۶۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی تعمیرگاه مخصوص خودرو‌های برقی در پایتخت

عبدالمطهر محمدخانی سخنگوی شهرداری تهران در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره جایگزینی تاکسی‌های فرسوده گفت: باتوجه به اینکه شهر تهران همواره با چالش آلودگی هوا دست و پنجه نرم می‌کند شهرداری در تلاش است تا با جایگرین کردن تاکسی‌های فرسوده با نوع برقی آنها بتواند این وضعیت را تا حدودی کنترل کند.

وی با اشاره به اینکه بناست تا از چین تعدادی خودرو برقی وارد شود افزود: واردات تنها راه حل شهرداری تهران برای نوسازی ناوگان حمل و نقل فرسوده پایتخت نیست بلکه به جهت استفاده از ظرفیت خودروسازان داخلی توافقنامه‌ای با کمک وزارت صمت منعقد شده است. 

محمدخانی با بیان اینکه در کنار استفاده از ظرفیت واردات از تولید داخل بهره خواهیم برد اظهار کرد: تاکنون با چند شرکت داخلی برای تامین خودرو قرارداد بسته شده است. باهمکاری سازمان تاکسیرانی ارتباط بین شرکت خودروساز داخلی و وزارت صمت برقرار شده و در همین راستا خودرو‌های برقی جایگزین خودرو‌های قبلی شدند.

رئیس مرکز ارتباطات و اموربین‌الملل شهرداری تهران ضمن اشاره به این موضوع که قیمت خودروی برقی بیشتر از خودرو‌های پیشنهادی قبل است اظهار کرد: با تحقق بودجه‌ای که دولت برای بهبود و راه‌اندازی خودروی برقی قرار داده است، قیمت تمام‌شده خودروی برقی معادل قیمت خودرویی می‌شود که در گذشته برای نوسازی مورد نظر بود.

 وی گفت: تصمیم بر این است تا با همکاری سازمان تاکسیرانی و هماهنگی شرکت‌های خودروساز، با هدف تسهیل‌گری و حمایت از رانندگان قراردادی میان تاکسیرانان و شرکت‌های خودروساز شکل بگیرد. 

محمدخانی در ادامه با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد خودرو‌های تاکسی فرسوده هستند خاطرنشان کرد: خودرو‌های فرسوده مقدار قابل توجهی از آلودگی هوا را بر عهده دارند، بنابراین در مورد نوسازی ناوگان ظرفیت و امکان جایگزینی ۴۰هزار خودروی برقی با فرسوده دیزلی را ایجاد کردیم. البته همچنان سعی می‌کنیم توان خود را در این زمینه افزایش دهیم. 

سخنگوی شهرداری تهران با اشاره به همکاری سازمان تاکسیرانی با شرکت مپنا تاکید کرد: با همکاری شرکت تا سه ماه آینده مپنا قرار است خودرو برقی سواری دیگری در ابعاد سمند و به ارزش ۸۰۰ میلیون تومان نیز تامین کند. همچنین با داخلی‌سازی سایر قطعات که با خودروی بنزینی مشترک است می‌توانیم تولید داخلی را افزایش دهیم. 

وی در خصوص مزایای داخلی سازی قطعات اذعان کرد: در صورت داخلی‌سازی این خودرو در کنار معافیت از ارزش افزوده می‌توان با تعرفه صفر گمرک آنها را به فروش رساند که در نتیجه قیمت خودرو کاهش خواهد یافت.

محمدخانی در پایان تصریح کرد: این خودرو‌ها تا ۵ سال گارانتی داشته و نگرانی بابت خدمات پس از فروش آنها وجود نخواهد داشت. همچنین برای تسهیلات بیشتر یک تعمیرگاه خاص خودرو‌های برقی راه‌اندازی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی تعمیرگاه مخصوص خودرو‌های برقی در پایتخت
  • بهره برداری از ۲۵ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات ساخت و مشارکت‌های مردمی
  • کمبود آب شرب ۳ روستای تایباد برطرف شد
  • کمبود آب شرب سه روستای تایباد خراسان رضوی برطرف شد
  • ضرورت احیای دوچرخه سواری در تهران
  • احیای دوچرخه‌سواری در پایتخت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • پاریس ۲۰۲۶؛ به سوی یک شبکه کامل دوچرخه‌سواری
  • انتقادات تند از تیم اقتصادی رئیسی /دولت باید خانه تکانی کند و کل تیم را تغییر دهید /قیمت ارز حباب نیست آقای فرزین /محسن رضایی توان کار ندارد
  • ارائه تخفیف ۴۰ درصدی برای اجرای طرح کلید به کلید