Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سازمان امنیت فدرال روسیه اعلام کرد: تروریست ها شروع به استفاده گسترده از شبکه مجازی تلفن همراه زلو (Zello) کرده اند و بتدریج این شبکه در ساختار ارتباطات تروریست ها، جایگزین تلگرام می شود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شبکه مجازی زلو که توسط فردی به نام الکسی گاوریلوف از دوستان پاول دوروف موسس تلگرام ایجاد شده، در روسیه ممنوع اعلام شده است و سازمان فدرال ارتباطات جمعی روسیه دسترسی کاربران روسی به این شبکه را منع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پایگاه اینترنتی روسی «استالیتسا» در گزارشی به نقل از بیانیه سازمان امنیت فدرال روسیه نوشت: داعشی ها تا چندی پیش از طریق تلگرام با یکدیگر هماهنگ می شدند.


اما تروریست ها هم اکنون از اپلیکیشن جدید زلو استفاده می کنند، این شبکه اجتماعی را آلکسی گاوریلوف بوجود آورده که از مدتی پیش از سن پترزبورگ به نیویورک نقل مکان کرد.


رسانه روسی با اشاره به ممنوع شدن زلو در روسیه در سال 2017 نوشت: ممکن است جایگزینی زلو بجای تلگرام از سوی تروریست ها، تلگرام را از مسدود شدن احتمالی در روسیه نجات دهد.


تارنمای روسی تسارگراد هم نوشت: کارشناسان به این نتیجه رسیدند که تلگرام محبوبیت خود را در بین تروریست ها از دست داده است و زلو جانشین آن شده است.


رسانه روسی به نقل از کارشناسان سازمان امنیت فدرال روسیه نوشت: تروریست ها از طریق زلو برای ارسال پیام های صوتی استفاده می کنند.


از این شبکه اجتماعی همچنین رانندگان کامیون های بین شهری، تاکسی و امدادگران استفاده می کنند.


تارنمای روسی ولادتایم هم نوشت: اواخر سال 2017 سازمان امنیت فدرال تروریست متوجه شد تروریست هایی که به قتل رسانده است از شبکه زلو برای ارتباط با یکدیگر استفاده می کردند.


رسانه روسی نوشت: زلو برای تروریست ها همانند یک بیسیم عمل می کند.


در گزارش آمده است: استفاده از برنامه زلو در روسیه پس از آنکه موسس ان از همکاری با سازمان ارتباطات جمعی و ثبت این شبکه سر باز زد ممنوع شده است.

 

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۳۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه

ایتنا - در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.
طبق اعلام گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در فروردین امسال ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

براین اساس، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد شد.

گفتنی است؛ آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی است.

دیگر خبرها

  • همراه پرخرج
  • آمریکا مانع حضور نماینده روسیه در نشست کمیته اطلاعات سازمان ملل شد
  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه و شباهت آن با لنست روسی
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • راه اندازی فیبر نوری در ۳۴ روستای رشت