Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  شرکت‌های دانش بنیان از اهمیت بسیار زیادی در کشور برخودار هستند و با اختراعات روزمره جوانان نخبه در این شرکت‌ها و همچنین به واسطه طرح‌های مبتنی بر دانش سبب رشد و پیشرفت کشور می‌شوند.

 

باشگاه خبرنگاران جوان در نظر دارد به معرفی محصولات دانش بنیانی‌ بپردازد که توسط این شرکت‌ها تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یکی از شرکت‌های دانش بنیان موفق به تولید پلتفرم‌ واقعیت ارزش افزوده شده است که می‌تواند نقشه‌های مختلف ساختمانی همچنین بازی‌های مختلف رایانه‌ای را به صورت سه‌بعدی در معرض دید عموم قرار دهد.

 مدیر این شرکت دانش بنیان در گفتگو با خبرنگار  حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  در خصوص این سامانه و محصول دانش بنیان اظهار کرد: برای آنکه نقشه یک ساختمان یا محل مورد نظر کاربران در دسترس آنها قرار گیرد، شرکت دانش بنیان ما اقدام به ساخت این پلتفرم‌ کرده است.

 بازی سه بعدی به کمک فناوری نوین

 وی ادامه داد: همراه با این پلتفرم‌ کاربران می‌توانند تلفن همراه خود را بر روی یک نقشه یا تصویر قرار دهند و سپس ساختمان ساخته شده به صورت سه‌بعدی بر روی تلفن همراه آنان نمایش داده می‌شود.

 مدیر این شرکت دانش بنیان در خصوص کارایی این پلتفرم‌ در بازی‌های رایانه‌ای و تلفن همراه گفت: همراه با این محصول دانش بنیان می‌توانید در هر کجایی که قرار دارید بازی کنید، برای مثال در بازی بسکتبال  اطلاعات ساده زمین و سبد بسکتبال را می‌توانید بر روی یک دیوار به صورت سه‌بعدی ببینید؛ گویی که به طور واقعی در حال بازی کردن ببینید.

 وی با اشاره به این موضوع که عینک سه‌بعدی واقعیت مجازی توسط این شرکت دانش بنیان طراحی شده است، گفت: هنگامی که یک فرد این عینک را بر روی چشمان خود قرار دهد می‌تواند خود را در آن محیط ببیند همچنین گاهی اوقات علاوه بر تصویر بوی آن محل هم احساس می‌شود، برای مثال در اربعین امسال حرم مطهر‌ امام حسین همراه با این عینک تصویر سازی شد.

 این مدیر دانش بنیان یادآور شد: علاوه بر آنکه از این پلتفرم‌ در شبیه سازی می‌توان استفاده کرد، در ساخت سه‌بعدی نیروگاه هم می‌توان از این سامانه استفاده کرد.

 انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۴۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری فناکمال حمنی، که در راس یک هیئت تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی قسمت تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای فناوری ، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی‌ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری‌ها با ایران جزم کرد. به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

 

وی ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاورد‌های ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی امید. تاکنون فناوری ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این فناوی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

وی اضافه کرد: به گفته مسئولین هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می‌کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است و این امر نشاندهنده قدرت ایرانی است.

دیگر خبرها

  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • در حوزه مالکیت فکری بسیار عقب هستیم
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان