Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سجاد شاه سنایی در هفته ای که گذشت در جریان اتفاقات اخیر کشور به مقام شهادت نائل آمد؛ این پاسدار بسیجی در کهریسنگ اصفهان ناجوانمردانه هدف شلیک گلوله اسلحه شکاری آشوبگران مسلح گرفت.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، شاه سنایی با شلیک مستقیم گلوله به سرش به مقام شهادت نائل آمد و حتی به بیمارستان هم نرسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی شاه سنایی عموی شهید شاهسنایی از نحوه شهادت ایشان می گوید:

از جزئیات شهادت ایشان برایمان بگویید؟

زمانی که اغتشاش ها به اوج رسید سجاد و گروهی از دوستانش برای آرام کردن اوضاع به محل درگیری ها رفتند. متاسفانه گلوله ای در میان جمع به سمت او شلیک می شود و مستقیم به سرش می خورد. این اتفاق ساعت شش و نیم عصر افتاد. می گویند سجاد با اسلحه شکاری به شهادت رسید.

با اتفاقی که برای ایشان افتاد خانواده چطور کنار آمدند؟

خیلی راحت. ما خوشحال هستیم و افتخار می کنیم یکی از پسران خانواده را در راه بزرگی دادیم. شهادت سجاد برای ما افتخار است. هزار سجاد دیگر را هم برای این راه می دهیم.

خانواده چطور از شهادت ایشان با خبر شدند؟

ابتدا از بیمارستان نجف آباد تماس گرفته بودند و گفتند سجاد مشکل کوچکی پیدا کرده است. سریع خودمان را به آنجا رساندیم و زمانی که رسیدیم متوجه شدیم چه اتفاقی باور نکردنی افتاده است.

شهید چند سال داشتند؟

سجاد متولد سال 64 بود و 32 سال داشت. ایشان دو پسر داشت، یکی به نام علی اصغر 5 ساله و دیگری به نام مهدی سه ساله.

همسر ایشان اکنون چه وضعیتی دارند؟

مشکل خاصی برای او پیش نیامد. همسر سجاد خیلی راحت با شهادت همسرش کنار آمد و به این موضوع افتخار می کند. او به فرزندانش نیز موضوع را گفته است. خانم سجاد به پسرانش گفته پدرشان نزد خدا رفته و هرگز برنمی گردد.

گفته شد که ایشان دوست شهید محسن حججی بودند؟

اینکه یکی از همرزمان شهید حججی بوده را می دانم. سجاد همرزم و دوست علی شاهسنایی هم بود، علی شاهسنایی شهید مدافع حرم است.

می گفتند شهید علی شاهسنایی برادر سجاد بوده است.

خیر برادر نه اما دوست بودند. در محله ما نام خانوادگی همه شاه سنایی است.

گویا ایشان برای اعزام به سوریه و نبرد با داعش هم ابراز تمایل کرده بودند؟

سجاد قصد داشت مدافع حرم شود و درخواستش را هم داده بود. می خواست آماده شود که برود اما این اتفاق برای او افتاد. البته چند بار هم با اعزام او موافقت نشد اما همیشه تلاشش را می کرد.

-از خصوصیات فردی ایشان برایمان بگویید؟

سجاد بسیار کم حرف بود اما در عین کم حرف بودن روحیه شوخ طبعی داشت. بسیار با حجب و حیا بود و جاذبه خاصی داشت. مقید بود به خواندن زیارت عاشورا در صبح و عصر. یک ساعت قبل از شهادتش هم زیارت عاشورا خوانده بود. سجاد اخلاق خوبی داشت و یکی از محبوب ترین افراد فامیل بود. خانواده ما خانواده ای شهید پرور هستیم. عمو و دایی سجاد در جنگ تحمیلی شهید شدند. پدرش هم جانباز هشت سال دفاع مقدس است.

منبع: جام جم

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۴۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهدای عرصه هویت ملی استان سیستان و بلوچستان

  روابط عمومی بنیاد شهید و امورایثارگران سیستان و بلوچستان،  مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران سیستان و بلوچستان، مدیرکل، معاونین وکارکنان ثبت احوال استان به همراه فرماندار و معاون استاندار با حضور در گلزارشهدای شهرستان زاهدان و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا خصوصا شهدای عرصه هویت ملی استان ادای احترام کردند و با آرمان‌های والای امام راحل، شهدا و رهبر فرزانه انقلاب تجديد ميثاق نمودند.

 رحمتی مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان هدف از برگزاری این مراسم را تجلیل از مقام شهیدان به ویژه شهدای دفاع از مرزهای هویتی و تابعیتی عنوان کرد و درادامه افزود: از وظایف اصلی اداره ثبت و احوال، حفظ وحراست از اسناد هویتی است که تا پای جان از آن دفاع می کنیم و اجازه نمی دهیم بیگانگان به هویت و تابعیت ایرانی دست پیدا کنند.

 میرحسینی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان و انتقال آن به نسل های آینده گفت: تجلیل از شهدا و زنده نگه داشتن یاد و خاطره آنها و هم چنین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت مایه بقای انقلاب اسلامی است.

 شهید ارجمندی ۱۸ بهمن ماه سال ۸۳ به ضرب گلوله اشرار مسلح هنگام خروج از محل کار مجروح شد و در یکم اردیبهشت سال ۸۴ به شهادت رسید.

 شهید محمدرضا صیادی ۴ اردیبهشت سال ۹۳ توسط اشرار مسلح در شهرستان سرباز و درمحل کارش به شهادت رسید.
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نخستین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می‌شود
  • ۲ شهید و ۴ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان+ فیلم
  • توزیع ۶۰ بسته‌ معیشتی در رشت
  • توزیع بسته‌های معیشتی
  • بیانیۀ جمعی از شاعران و نویسندگان تبریز درباره شهادت مدافع حرم حاج طالع یوسف‌اف در باکو
  • مراسم اولین سالگرد شهادت آیت الله سلیمانی در زاهدان برگزار می شود
  • ۲۷۱ نفر از رزمندگان حزب الله شهید شده اند
  • یا سرم می‌رود یا سر صدام را می‌آورم!
  • گرامیداشت چهل و پنجمین سالگرد شهادت سپهبد قرنی در قم
  • شهدای عرصه هویت ملی استان سیستان و بلوچستان