Web Analytics Made Easy - Statcounter

جولان سگهای ولگرد در برخی خیابانها و کوچه های شهرستان زرین دشت، گلایه مردم را در پی داشته است که نیازمند رسیدگی بیشتر از سوی ارگان مرتبط با این مشکل می باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از زرنوشت؛ با توجه به شناخت برخی از بیماری‌های قابل انتقال بین حیوان و انسان و به مخاطره افتادن سلامت انسان‌ها و ایجاد ترس در بین شهروندان، امروزه در هیچ نقطه‌ای حضور آزاد سگ‌های بدون صاحب امری پذیرفته شده نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تردد سگ ها در ساعات ابتدایی و انتهایی روز بیشتر می شود و دانش آموزان بیشتر در تردد های صبحگاهیشان در خیابان ها برای رسیدن به مدرسه  با این مشکل مواجهند.

یک مادرمیگوید: چند روز است دخترم از رفتن به مدرسه می هراسد وهربار یکی از اعضای خانواده او را به مدرسه می رساند.

 

 

یکی از شهروندان در این خصوص  به خبرنگار ما گفت: گله های  4 تا 5 قلاده ای یا کمتر و بیشتر سگ هایی که به علت سرد شدن هوا و کمبود مواد غذایی به سطح شهر هجوم آورده و از شدت گرسنگی هر آن احتمال دارد به رهگذران حمله کنند، موجب شده تا زنان، کودکان و افراد سالخورده وحتی جوانان با نگرانی در سطح شهر تردد کنند.

 یکی دیگر از شهروندان، با انتقاد از عملکرد شهرداری در جمع آوری سگ های ولگرد اظهار داشت: اغلب مواقع این سگ ها از خلوت بودن کوچه ها و معابر استفاده کرده و تا ساعت هشت صبح در سطح شهر باقی می مانند و موجب ترس و اضطراب دانش آموزان و کودکان شده و آرامش ساکنان برخی محلات شهر را سلب کرده اند.

این شهروند با بیان اینکه حضور چنین حیواناتی در سطح شهر می تواند خطر ابتلا به انواع بیماری ها را افزایش دهد، افزود: سگ هایی که به هیچ عنوان واکسینه نشده و مساعد برای انتقال انواع بیماری های ویروسی و حتی هاری هستند چرا باید در سطح شهر و حاشیه آن بدون هیچ مانعی تردد کنند و آرامش مردم را به هم زنند.

بر این اساس، شهرداری باید تلاش کند از پس این سگ‌های دوره‌گرد و خواب بر هم زن برآمده و چاره‌ای بیندیشد؛ چاره‌ای جدی و بدون مسامحه که مفید باشد و اضطراب و ترس و وحشت شبانه مردم را حین تردد به ویژه وقتی که پیاده هستند بکاهد.

 وی اضافه کرد: اما یک نکته قابل تأمل است و آن اینکه ساماندهی و پاک‌سازی فیزیکی و کمک به زیباسازی محیط شهری تا حدود زیادی آمار هجوم حیوانات موذی و هار را رو به کاهش می‌کشاند

به گزارش زرنوشت؛ حمید یزدانپناه فرماندار زرین دشت چندی پیش در جلسه شورای بهداشت شهرستان در همین رابطه گفت: برای مقابله با حیوانات ناقل بیماری بویژه سگ های ولگرد که ناقل بیماری های خطرناکی هستند دستگاه های مربوطه حتی الامکان اقدام به  زنده گیری سگ های ولگرد کنند و در غیر این صورت معدوم سازی آنها در یک محیط بسته و دور از انظار عمومی انجام شود.

 

 

شهرویور ماه امسال حجه الاسلام والمسلمین دروار رئیس شورای شهر حاجی اباد از شروع اجرایی شدن مصوبه شورای شهر در خصوص جمع آوری سگ های ولگرد در سطح شهر خبر داده بود.


حاجی آبادیان عضو شورای شهر حاجی آباد و مسئول انجمن محیط زیست زرین دشت نیز تعداد سگ های ولگرد در سطح شهر از آمار ۴۰۰ قلاده تخمین زد و گفت: تصمیم داریم با همکاری شبکه بهداشت و دامپزشکی زرین دشت بعداز جمع آوری همه سگ های ولگرد آنها را واکسینه نماییم.


سالهاست که طرح زنده‌گیری سگ‌های ولگرد بر اساس مفاد بند 15 ماده 55 قانون شهرداری‌ها با هدف جلوگیری از شیوع امراض مسری و انسانی و حیوانی و جمع آوری حیوانات بلاصاحب و دفع انسانی حیوانات مریض، مزاحم و ولگرد بر عهده شهرداری‌ها گذاشته شده است،

اما اجرای این طرح هزینه‌های زیادی را در بر دارد و موجب شده که شهرداری‌های زرین دشت در اجرای کامل ناکام بمانند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۵۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند

احمد سبحانی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به بارش‌های قابل توجه در بیشتر شهرستان‌های استان بوشهر و فراهم شدن شرایط لازم برای فعالیت بعضی از عوامل خسارت زای زنده و غیرزنده در محصولات زراعی، باغی و گلخانه‌ای، نیاز است کشاورزان پس از بارش باران نکات مهمی را رعایت کنند.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: بارش باران به همراه وزش تندباد در گندم‌های برداشت نشده باعث خوابیدن گندم و بروز مشکلاتی در برداشت این محصول می‌شود.

وی گفت: گندم‌های رسیده ممکن است در اثر جذب رطوبت دوباره شروع به جوانه زنی در خوشه کنند که دانه‌های این قبیل مزارع برای مصرف بذری در سال زراعی آینده چندان مناسب نخواهند بود.

وی ادامه داد: کشاورزان تا زمانی که گندم رطوبت دارد برداشت را انجام ندهند چون دانه‌ها از خوشه به راحتی جدا نشده و باعث کاهش عملکرد برداشت می‌شود.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر بیان کرد: در مزارع گوجه فرنگی فضای باز و مزارع جالیزی به دلیل فعال شدن عوامل ایجاد کننده بیماری‌های قارچی و باکتریایی، بیماری‌های لکه برگی و بوته میری تشدید خواهد شد، بنابراین پس از برطرف شدن شرایط بارندگی بلافاصله با استفاده از قارچ کش‌ها و باکتری کش‌های محافظتی نسبت به محلول پاشی مزارع خود اقدام کنند.

وی اضافه کرد: در گلخانه‌های تولید سبزی و صیفی به دلیل بالا رفتن رطوبت نسبی بعد از بارش باران، برای جلوگیری از فعالیت عوامل بیماری زای قارچی و باکتریایی نسبت به روشن کردن تهویه‌ها و در صورت نیاز استفاده از ترکیبات محافظتی اقدام کنند.

وی گفت: کشاورزان و باغداران در باغ‌های مرکبات که بیماری شانکر باکتریایی وجود دارد بلافاصله پس از اتمام بارش‌ها نسبت به مصرف ترکیبات مسی برای جلوگیری از شیوع و گسترش این بیماری اقدام کنند.

سبحانی بیان کرد: شرکت‌های تأمین کننده بذر در استان به دلیل بالا رفتن رطوبت موجود در انبارها بعد از بارندگی تا حد امکان نسبت به هوادهی گندم‌های موجود در انبارها از طریق جابجایی گندم و روشن کردن تهویه‌ها به منظور جلوگیری از فعالیت قارچ‌های ساپروفیت و کپک زدگی بذرها اقدام کنند.

وی بیان کرد: در کانون‌های فعالیت زنجرک خرما ردیابی این آفت با دقت انجام شود تا در صورت رسیدن جمعیت به آستانه خسارت اقتصادی اقدامات کنترلی با استفاده از حشره کش‌های مناسب انجام شود.

کد خبر 6095376

دیگر خبرها

  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع آوری آب های سطحی
  • سقوط کارگر شهرداری به داخل شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • مفقودی کارگر شهرداری حین جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • مفقودی یک کارگر شهرداری حین جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • تولید بیماری‌های احتمالی برای نسل آینده؛ حاصل بی‌توجهی به مامایی
  • ‌۱۷۰ میلیارد ریال، هزینه کنترل جمعیت سگ‌های ولگرد بر دوش شهرداری گرگان
  • آب‌های سطحی معابر به سرعت جمع آوری می‌شود+فیلم
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • تلاش خدمات شهری شهرداری اهواز برای جمع‌آوری آب‌های سطحی
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است