Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: علاوه بر خدماتی که قبل از این در طرح خدمات حمایتی به دانش آموزان با نیازهای ویژه ارائه می‌شد، امسال خدمات جدیدی مانند خرید اندام مصنوعی، دندانپزشکی و تعمیر و تعویض پروتز و کاشت حلزون هم به خدمات اضافه شده است.

مجید قدمی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهارکرد: طرح خدمات حمایتی به کودکان و دانش آموزان با نیازهای ویژه در شروع کار دولت تدبیر و امید با قدرت دوباره به مرحله اجرا رسید که نشان دهنده اهتمام دولت به این قشر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای این طرح در سال 95 بیش از 70 میلیارد ریال اعتبار هزینه شد که رقم قابل توجهی بود.

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره جزئیات  این طرح گفت: این طرح شامل آزمایش های پزشکی، آندوسکوپی، آنژیوگرافی، سونوگرافی، MRI، سی تی اسکن، رادیولوژی، اکو، نوار مغز، عینک، تبلت، اندام مصنوعی، پروتز، اورتز، اسپیلنت، صندلی چرخ دار، واکر، عصا، کفش طبی، خدمات بستری و جراحی، داروی مستمر، سمعک، کاشت حلزون و رژیم غذایی می شود که بعد تصمیم گرفتیم در سال جدید خدمات جدیدی به حمایتهای قبلی اضافه شود که بر این اساس امسال خدمات جدیدی مانند خرید اندام مصنوعی، دندانپزشکی و تعمیر و تعویض پروتز کاشت حلزون هم اضافه شده است.

 رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره شیوه پرداخت این هزینه به خانواده‌ها گفت: باید والدین مدارک مورد نیاز را به مدرسه استثنایی محل
تحصیل فرزندشان تحویل دهند. فرآیند بررسی مدارک و تایید هزینه تعلق گرفته به دانش آموز از طریق سامانه جامع بهداشت مدارس استثنایی انجام و توسط مدرسه محل تحصیل به دانش آموزان اطلاع رسانی می‌شود.

قدمی تاکید کرد: اجرای دستورالعمل طرح خدمات حمایتی به کودکان و دانش آموزان با نیازهای ویژه در سال 96-97 به استانها ابلاغ شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره تحصیل دانش آموزان با نیازهای ویژه در مدارس استثنایی و همچنین مدارس عادی اعلام کرد: براساس جای‌دهی و پوشش تحصیلی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در آموزش‌های تلفیقی فراگیر، بیش از 137 هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه در سال تحصیلی جاری ثبت نام شده اند که 62 هزار دانش آموز در آموزش تلفیقی فراگیر در مدارس عادی (پذیرا) مشغول به تحصیل هستند.

وی درباره برخی کمبودها در ارائه خدمات بهتر به قشر دانش آموزان با نیازهای ویژه گفت: لازمه توسعه هرچه بیشتر حضور دانش‌آموزان با نیازهای
ویژه در مدارس عمومی، ارتقای سطح آگاهی، پذیرش جامعه از طریق رسانه‌های جمعی، مناسب‌سازی فضای آموزشی و انعطاف در برنامه‌ریزی آموزشی است که این سازمان به طور جدی در زمینه تحقق کامل آن گام برمی‌دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه رویکرد آموزش و پرورش استثنایی، آموزش فراگیر است گفت: تغییرات بسیار مثبتی در حوزه های مختلف فعالیت آموزش و پرورش استثنایی از جمله آموزشی، توانبخشی و پرورشی ایجاد شده که جز با حضور نیروهای متخصص و تلاش مداوم همه کارکنان این حوزه به مرحله اجرا نمی رسید.

قدمی با اشاره به نقش اطلاعات و نگاه تخصصی در بهبود کیفیت مدیریت، از مدیران مدارس استثنایی خواست از طریق مطالعه به خودسازی علمی و معنوی خود بپردازند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۵۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است

خبرگزاری مهر_ گروه جامعه؛ روز معلم که می‌شود همه ما به یاد معلمانمان می‌افتیم؛ خانواده‌ها از معلمان فرزندانشان تقدیر می‌کنند؛ مدیران مدارس برای معلمان خود هدایایی در نظر می‌گیرند و آموزش و پرورش در هر استان و شهر هم سعی دارد هر ساله به مناسبت روز معلم از معلمان نمونه خود تقدیر کند.

در این میان اما معلمانی هستند که بدون چشم داشتی، بدون آنکه از تدریس و زحماتشان کسی تقدیری داشته باشد؛ همچنان معلمی را با شوق و علاقه ادامه می‌دهند.

به بهانه روز زیبای معلم تلاش می‌کنیم در چند مصاحبه با تعدادی از این معلمان گفت‌وگو داشته باشیم.

بخشی از این معلمان معلمان طرح امین هستند؛ طرحی که از مدت‌ها قبل بر اجرای آن تاکید شده بود اما سال‌ها به صورت محدود اجرایی شد؛ طرحی از سوی حوزه علمیه برای پرورش طلاب معلم که چند ساعتی در هفته میهمان مدارس باشند.

می‌خواهم دوست دانش آموزانم باشم

حجت قلی نژاد یک روحانی طرح امین است که در چند سال گذشته در مدارس استان آذربایجان غربی شهر ارومیه مربی و معلم پرورشی بوده است؛ با او که یک طلبه و معلم روحانی است؛ در مورد جایگاه معلم و میزان اثرگذاری او بر شخصیت دانش آموزان صحبت کردیم.

قلی نژاد با بیان اینکه در کنار درس تلاش می‌کنم یک روحانی با اخلاق و دوستی برای دانش آموزانم باشم؛ گفت: یکی از مواردی که در ذهنم بود با حضور در مدرسه اجرای آن را ببینم این بود که بتوانم نگرانش نگرش کودکان را نسبت به اسلام و روحانیت در مدارس مثبت کنم. چند ماه در مدرسه فقط به این موضوع متمرکز شدم که در کنار تدریس در خصوص اسلام و انقلاب هم با دانش آموزان صحبت کنم.

وی با بیان اینکه در فعالیت‌های مدرسه متوجه شدم اگر ایجاد مقبولیت نکنم هیچ وقت نمی‌توانم موفق شوم؛ گفت: باید کودک در ابتدا مرا در قلبش جا دهد و نگرشی مثبت و خاطره خوبی از درس با من داشته باشد تا به صحبت‌هایم هم گوش دهد. این کار را با بازی برای بچه‌ها انجام دادم.

این معلم شهرستان ارومیه افزود: در زنگ‌های تفریح یا زمان‌های استراحت در کلاس درس در حالی که لباس روحانیت همچنان بر تنم است با دانش آموزان بازی می‌کنم؛ می‌دانم بازی بهترین فرصت برای رشد خلاقیت و همچنین ایجاد صمیمیت بین مربی و معلم با دانش آموز است.

این معلم طرح امین خاطر نشان کرد: بهترین اثرگذاری برای من این است که نه تنها نگاه دانش آموز به اسلام و روحانیت بلکه حتی نظر خانواده وی هم نسبت به انقلاب و نظام اسلامی نگره نظر و نگرشی مثبت شده و همراه با امید باشد.

طلاب امین سهمیه‌ای در آزمون‌های استخدامی معلمان ندارند

طرح امین در دولت فعلی با جذب طلاب و روحانیون ادامه یافته است. در طرح امین در حال حاضر ۲۵ هزار طلبه اعم از حوزه علمیه برادران و خواهران به عنوان طلبه تبلیغی هفته‌ای چند ساعت با حضور در مدارس به سوالات دینی دانش آموزان پاسخ می‌دهند.

مسئولان وزارت آموزش و پرورش بارها اعلام کردند که به کارگیری طلاب در این وزارتخانه، ریالی را متوجه وزارت آموزش و پرورش نکرده است؛ این طلاب حقوقی بابت این همکاری دریافت نمی‌کنند و مبلغی در حد ایاب و ذهاب از طرف معاونت تبلیغ حوزه علمیه و گاهی در مناسب‌ها، از طرف سازمان تبلیغات و یا سازمان اوقاف پرداخت می‌شود. در حقیقت طلاب طرح امین می‌دانند کار پاره وقت در مدارس هیچ گاه شغل ثابتی برای آنان نخواهد بود.

از سوی دیگر طلاب امین هیچ گاه در موضوع استخدام معلمان هم نیستند و بنا بر تأکیدات مسئولان هیچ گاه سهمیه‌ای از ظرفیت آزمون‌های استخدامی برای طلاب طرح امین در نظر گرفته نشده است. با این حال فعالیت در طرح امین می‌تواند یک امتیاز برای پذیرفته‌شدگان مرحله کتبی آزمون استخدامی معلمان باشد که اگر در مرحله‌ی کتبی پذیرفته شدند؛ در هنگام مصاحبه و گزینش از امتیاز حضور در طرح امین استفاده کنند.

کد خبر 6094438 علی قدمی

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • پورثانی: کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان به‌زودی صادر می‌شود
  • صدور کارنامه رشدی تربیتی دانش‌آموزان؛ به زودی/ کاهش تنوع مدارس در دستور کار
  • اهدای ۱۴۶ بسته معیشتی به مدرسه استثنایی پارسا در سنندج
  • ارتقای سطح علمی دانش‌آموزان با آرمان‌های انقلاب اسلامی
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • هشتاد درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • معلمی خاص برای دانش آموزان خاص