Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه ۶۰ درصد بیماران مبتلا به صرع، کنترل بیماریشان با دارو محقق می‌شود، گفت: ۴۰ درصد دیگر این بیماران برای بهبودی نیاز به عمل جراحی دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سید سهراب هاشمی فشارکی در آستانه برگزاری چهاردهمین کنگره بین‌المللی صرع با بیان اینکه صرع یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌ها در ایران و جهان به شمار می‌رود، گفت: با تولید داروهای ضد صرع انقلاب بزرگی در زمینه کنترل بیماری صرع در دنیا به وجود آمد و در حال حاضر ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران مصروع از طریق دارو بیماریشان کنترل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعداد کمی از بیماران هستند که پس از قطع دارو، مشکل آنها باز نمی‌گردد، بیان کرد: برخی از بیماران علیرغم مصرف دارو، حمله‌های صرعشان ادامه یافته و زندگی آنها به صورت فلج کننده ادامه دارد که تعداد قابل توجهی از این افراد قابل عمل جراحی هستند.

این متخصص مغز و اعصاب اضافه کرد: ۴۰ درصد بیماران درمان آنها و کنترل بیماری‌شان از طریق دارو انجام نمی‌شود که می‌توان از طریق جراحی به آنها کمک کرد بر همین اساس طی ۱۰ سال گذشته در ایران حدود ۴۰۰ مورد عمل جراحی در این زمینه انجام گرفته که نتایج بی‌نظیری به همراه داشته و تشنج بیمار بسیار اندک شده است.

مسئول کمیته کارگاه‌های چهاردهمین کنگره صرع با بیان اینکه طبق آمار سازمان بهداشت جهانی یک درصد مردم دنیا مبتلا به بیماری صرع هستند، گفت: بر اساس تخمین‌ها این رقم در ایران حدود ۸۰۰ هزار نفر بوده که ۳۰۰ هزار مورد آنها برای بهبودی نیاز به عمل جراحی دارند.

این متخصص مغز و اعصاب عنوان کرد: بیماران مصروع در صورت عدم کنترل بیماری‌شان در ازدواج، تحصیل، فعالیت‌های اجتماعی و ... دچار مشکل خواهند شد بنابراین توجه به درمان آنها مسئله‌ای بسیار حائز اهمیت است.

بر اساس این گزارش، چهاردهمین کنگره بین المللی صرع ۴ تا۶ بهمن در سالن همایش‌های بیمارستان میلاد اصفهان برگزار می‌شود.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۶۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، متخصص جراحی مغز و اعصاب در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور گفت: آقایی ۴۱ ساله با شکایت افت هوشیاری به اورژانس مرکز مراجعه کرد و پس از معاینه اولیه و با توجه به شرح حال اخذ شده و اقدامات تشخیصی صورت گرفته، تشخیص خونریزی مغزی به دنبال آنوریسم مغزی داده شد که بلافاصله بیمار تحت عمل جراحی قرار گرفت.    دکتر معراج فروغی اصل با اشاره به اینکه این نوع بیماران در گذشته برای معالجه به مشهد اعزام می‌شدند، افزود: انجام عمل جراحی درمان خونریزی جزء عمل‌های پرخطر بوده و آمار مرگ و میر آن بسیار بالاست، اما این عمل جراحی در بیمارستان حکیم به طور موفقیت آمیز انجام و بیمار با وضعیت عمومی مناسب و بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شد.   وی تصریح کرد: به همت مسئولین بیمارستان امکانات و تجهیزات لازم برای انجام عمل‌های مشابه و مراقبت‌های ویژه از این بیماران در این مرکز مهیا شده است و همشهریان و بیماران نیازمند دیگر نیازی به مراجعه به مشهد و سایر استان‌ها ندارند.

دیگر خبرها

  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ببینید | تلاش مرد فداکار برای رساندن دارو به دختر بیمار
  • عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور با موفقیت انجام شد
  • کبد جوان ۲۲ ساله کرمانی به یک بیمار در شیراز زندگی بخشید
  • انجام موفقیت آمیز عمل جراحی آنوریسم مغزی در نیشابور
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • شرایط وخیم بیماران بیمارستان کمال عدوان غزه
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس