Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛  محمدی فر ،سرپرست دانشگاه بوعلی همدان در نشست بررسی وضعیت تپه پیسا همدان گفت: تپه پیسا یک سایت موزه بسیار خوب است که می توان آن را در سطح بین‌المللی مطرح کرد.

وی گفت: این دانشگاه می تواند در این راستا با اساتید دانشگاه ناپولی ایتالیا که در سایت های ایرانی نیز کار کرده اند هماهنگی کرده تا مقدمات کار برای یک پروژه خوب آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یعقوب محمدی فر افزود: اقدامات سازمان یافته و مستمر بر روی دانش آموزان به صورت پایه ای و اساسی می تواند در فرهنگ سازی نسل آینده برای حفظ میراث فرهنگی نقش بسزایی ایفا کند.

وی با بیان اینکه قدیمی ترین ستون خشتی در ایران در تپه پیسای همدان وجود دارد، گفت: پیشنهاد می کنم با استفاده از کاوشگران با تجربه ایتالیایی و یا آلمانی اقدامات خوبی در این منطقه به انجام رسد.

محمدی فر استفاده از پتانسیل بالقوه دانشجویان نخبه دانشگاهی در زمینه تحقیق و پژوهش و پایان نامه های دانشجویی در رشته های مرتبط را از دیگر نقاط همکاری دانشگاه با میراث فرهنگی برشمرد و گفت: این دانشگاه آمادگی دارد برای داشجویان ارشد و دکتری در بحث تعیین حریم آثار همکاری خوبی با سازمان میراث فرهنگی داشته باشد.

وی ادامه داد: اگر اولویت های میراث فرهنگی در زمینه مناطق مد نظر مشخص شود این دانشگاه آمادگی دارد تا بعنوان پایان نامه دانشجویی ضمن حمایت مالی و مزایای آن ترتیبی اتخاذ کند تا تحقیقات و انرژی دانشجو هدر نرفته و از دیگر نتایج این پایان نامه ها بصورت عملیاتی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه هم اکنون از ۲۲ کشور خارجی دانشجویانی در دانشگاه بوعلی در حال تحصیل هستند، افزود: دانشگاه بوعلی یکی از اعضای اصلی دانشگاههای اورآسیاست و از ۲۵ بهمن از ۵۲ کشور مترجمان زبان فارسی از سراسر دنیا میهمان همدان خواهند بود و این موقعیت بسیار خوبی است تا جاذبه های گردشگری استان به این سفیران ما در کشورهای هدف معرفی شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان نیز گفت: اهمیت ارتباط مراکز علمی با ادارات و سازمانهایی مانند میراث فرهنگی برهیچ کس پوشیده نیست و باید از ظرفیت دانشگاهها در این راستا استفاده درستی شود و حتی از دانشجویان خارجی دانشگاه ها نیز با برگزاری تورهای گردشگری باید بعنوان سفیران تبلیغاتی گردشگری ایران در خارج از کشور برای شناساندن هرچه بهتر این مرزو بوم استفاده کرد.

علی مالمیر افزود: سازمان میراث فرهنگی آماده هرنوع همکاری در زمینه تحقیقاتی در مقوله های گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان است.

انتهای پیام/خ

تپه پیسا همدان پارک باستان شناسی شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۶۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی

ایسنا/کرمان مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان گفت: یکی از جشنواره‌های موثر وزارت میراث، جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و کرمان بعد از یزد و قزوین سومین استان میزبان این جشنواره است.

سعید شاهرخی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه با تشریح همکاری اتاق بازرگانی با میراث فرهنگی و گردشگری استان و در ادامه با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه رویداد کرمان ۱۴۰۴ در اتاق بازرگانی افزود: اتاق بازرگانی یکی از مهمترین نهادها برای تحقق شعار امسال است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: یکی از جشنواره‌های موثر وزارت میراث، جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی است و کرمان بعد از یزد و قزوین سومین استان میزبان این جشنواره است.

وی با اشاره به رقابت کرمان و فارس برای میزبانی از سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی عنوان کرد: برای انتخاب میزبان ۲۵ شاخص مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت قرعه به نام کرمان افتاد. گفتنی است که نقش اتاق بازرگانی استان در انتخاب کرمان به عنوان میزبان بسیار موثر بوده است.

شاهرخی گفت: از دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه جاری جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کلید خواهد خورد و احتمالا آبان ماه اختتامیه آن برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: همه مفاخر علمی، هنری، موسیقی و رسانه‌ای کشور برای معرفی کرمان بسیج می‌شوند و همه شهرستان‌های استان میزبان این گروه‌ها برای اجرای رویدادها خواهند بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمان بیان کرد: همایش بین المللی راه ابریشم در کرمان و کنگره ملی تاریخ معماری و شهرسازی ایران در بم، سمینار باستان شناسان ایران در جیرفت و اختتامیه رویداد کتیبه سرباز و رویداد چوگان از جمله رویدادهایی است که امسال در استان کرمان برگزار خواهند شد.

وی با اشاره به وجود حدود ۴۰۰۰ اثر تاریخی استان کرمان در موزه ملی تصریح کرد: امسال اشیاء و عناصر تاریخی استان کرمان که در موزه ملی نگهداری می‌شوند با نظر و انتخاب کارشناسان به استان کرمان منتقل می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • چرا تنها سایت موزه غرب کشور عاقبت به خیر نشد
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود
  • موزه آذربایجان میزبان اشیای تاریخی موزه ایران باستان در روز موزه
  • انتقال اشیای تاریخی موزه ایران باستان به موزه آذربایجان تبریز
  • ‌کرمان‌ میزبان سومین جشنواره ملی چند رسانه‌ای میراث فرهنگی
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود