Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از فارس، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: آموزش و پرورش، امروز برای جامعه و مردم مهم نیست و همین امر سبب مهم نبودن آن، برای مسئولین است و بین مردم و آموزش و پرورش فاصله افتاده است.

وی گفت: تازمانی که آموزش و پرورش جایگاه خود را در جامعه پیدا نکند، مشکلات امروز ما ادامه پیدا خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بطحایی تصریح کرد: جامعه امروز احساس نیاز به آموزش و پرورش ندارد بنابراین برای رفع این مشکل باید فاصله آموزش و پرورش و جامعه را کاهش دهیم.

وی ادامه داد: شبکه تعاملی می‌تواند در کاهش این فاصله مؤثر باشد و از طرفی باید دامنه ارتباطات با جامعه را افزایش دهیم؛ هرچه دامنه تعامل با مردم افزایش یابد، فاصله مذکور کاهش خواهد یافت.

وزیر آموزش و پرورش گفت: مردم باید احساس کنند آموزش و پرورش صاحب دارد و برای تحقق این امر، آموزش و پرورش باید در هنگام حوادث مربوطه به موقع عکس‌العمل نشان دهد و توسعه تعاملات با این هدف اتفاق می‌افتد و این موضوع، یک استراتژی مهم در دولت دوازدهم است.

وی ادامه داد: توسعه ارتباطات فاصله موجود را کاهش خواهد داد و خانواده‌ها باید احساس کنند مسائل آنها برای ما مهم است و ما ورود پیدا کرده‌ایم.

بطحایی افزود: ‌موضوع مهارت‌آموزی از موارد بسیار مهم و استراتژیک آموزش و پرورش است که باید در اولویت قرار گیرد و بیش از پیش در این زمینه اهتمام شود.

وی گفت: تاکنون قدم‌هایی در خصوص تفویض اختیار برداشته شده است اما این موضوع نیاز به همت بیشتری دارد تا اختیارات بیشتری به استان‌ها و مناطق و به ویژه به مدارس داده شود.

وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: با توجه به شرایط مالی موجود، برگزاری همایش‌ها و نشست‌ها باید محدود شود.

وی ادامه داد: مدیران کل آموزش و پرورش، اهتمام جدی در برگزاری نماز در مدارس داشته باشند زیرا این واجب دینی در رفع بسیاری از آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند.

بطحایی برتعامل مدیران کل با نمایندگان مجلس و سایر مسئولان تأکید و عنوان کرد: با تعامل سازنده بسیاری از مشکلاتی که برای آموزش و پرورش هزینه‌بر است، به سادگی قابل حل خواهد بود.

وی ادامه داد: درسال ۹۷ حدود ۶۰۰ هزار دانش آموز اضافه خواهد شد و این نیازبه ۳۰ هزار معلم دارد و با احتساب ۴۰ هزار بازنشسته در مهر ۹۷ نیازمند ۷۰ هزار معلم هستیم و با توجه به استقرار پایه ۱۲ باید برای فراهم ساختن زیرساخت‌ها بیش از پیش تلاش کنیم.

وزیر آموزش و پرورش از ضرورت تلاش مدیران کل برای تبدیل مدارس به مدارسی پر نشاط و شاداب خبر داد و خاطرنشان کرد: هر چند مهیا ساختن شرایط شادابی مستلزم وجود اعتبار است اما می‌شود فعالیت‌هایی را در این زمینه انجام داد.

وی با اشاره به افزایش پوشش تحصیلی به خصوص اتباع خارجی گفت: دستاوردهای خوبی در این حوزه داشته‌ایم که نتیجه تلاش همه مسئولین مربوطه است.

بطحایی با اشاره به موضوع مشارکت‌های غیردولتی اظهار کرد: راه نجات آموزش و پرورش، توسعه مشارکت‌های غیردولتی است، بنابراین باید به سمت خرید خدمات آموزشی برویم و این یک انتخاب نیست بلکه با شرایط فعلی مجبور به استفاده از بخش‌های غیر دولتی در فرآیند آموزشی هستیم.

وی افزود: در برگزاری جشنواره‌ها، کارهای خوبی صورت گرفته اما باید در این زمینه از بخش‌های تجاری استفاده کنیم تا هزینه‌های مربوطه را کاهش دهیم.

بطحایی با اشاره به وجود آسیب‌های اجتماعی تصریح کرد: در بحث مشکلات قامتی، دانش‌آموزان دختر بیشتر در معرض خطر هستند وتحقیقات نشان می‌دهد که ۶۰ درصد وزن کوله پشتی‌های آنها وسایل شخصی است که دانش‌آموزان با خود حمل می‌کنند و با آگاهی بخشی به والدین باید در رفع این مشکل اقدام شود.

وی ادامه داد: کار در مدارس خاص دانش‌آموزان با نیازهای ویژه بسیار سخت است و باید تلاش کنیم این قشر از جامعه با مشکلات کمتری روبه‌رو شوند.
706

وزیر آموزش و پرورش سید محمد بطحایی دانش‌آموزان کوله‌ پشتی آسیب‌های اجتماعی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۶۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • راهیابی یک اثر از ملایر به جمع ۱۲ تئاتر برتر دانش آموزان کشور
  • جذب ۳۰ هزار دانشجو‌معلم در سال ۱۴۰۳
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم