Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کمیسیون‌های ماده‌ صد شهرداری اصفهان گفت: یکی از اتفاقات مهمی که در کمیسیون‌های ماده صد بوجود آمده، راه‌اندازی سیستم سرای هشت یا سیستم مکانیزه ESUP است که باعث شده آراء کمیسیون‌های ماده صد به صورت شفاف به مردم ارایه شود.

غلامعلی فیض‌اللهی در گفت وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به کارایی‌ها و قابلیت‌های سیستم سرای هشت در کمیسیون ماده صد اظهارکرد: در این سیستم فرآیندهای دستی حذف و مکانیزه شده است، همچنین با حذف کامل فیزیکی پرونده‌ها دیگر نیاز نیست، پرونده توسط مسئولان اجرائیات به کمیسیون ارسال شود، زیرا منطقه می‌تواند از طریق سیستم، پرونده و گزارش تخلفات ساختمانی را ارسال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این سیستم فرم گزارش وضعیت بنای ساختمان با آیتم‌های بیشتر و دقیق‌تر با تخلفات تفکیک شده ارسال و باعث می‌شود در رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون‌های ماده‌صد دقت بیشتری صورت پذیرد و برای هرکدام از آیتم‌ها جداگانه رأی صادر و رسیدگی شود.

مدیرکمیسیون‌های ماده صد شهرداری اصفهان اظهارکرد: در این سیستم افزایش ضریب امنیتی سیستم جهت دسترسی بسیار بالاست و هرکسی امکان دسترسی به آن‌ را ندارد مگر مسئولان یا کارشناسانی که برای آنها این دسترسی تعریف شده است، همچنین اعضای کمیسیون ماده صد جهت انشاء رأی می‌توانند در سیستم بازدید مجازی داشته باشند و بصورت ۳۶۰ درجه از محل تخلفات ساختمانی در سیستم بازدید کنند، این بازدید مجازی باعث جلوگیری از قرارهای متعدد در کمیسیون می‌شود.

فیض اللهی تاکید کرد: در سیستم سرای هشت لایه‌های مختلف روی نقشه‌ها وجود دارد و اعضای کمیسیون‌ها می‌توانند به راحتی به گذربندی‌ها، نظام ارتفاعات و ... دسترسی داشته و با اطلاع از آنها و بررسی دقیق‌تر اقدام به انشاء رأی کنند؛ در این سیستم گزارش‌ها دقیق‌تر و کامل‌تر شده و باعث می‌شود که در انشاء رأی اشتباهات کمتری صورت پذیرد.

وی با بیان اینکه در سیستم سرای هشت برای اعضای کمیسیون‌ها این امکان وجود دارد که آراء مجاوران ملک را رویت کنند، گفت: این امر باعث می‌شود کمیسیون‌ها آراء مختلف صادر نکنند و دو ساختمان کنار هم و با یک نوع تخلف دارای رأی متعدد و متفاوتی نشوند.

مدیرکمیسیون‌های ماده صد شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: از مهمترین امتیازات این سیستم که باعث شفاف سازی در سیستم شهرداری و کمیسیون‌های ماده صد شده، درج مبلغ جریمه در آراء کمیسیون‌های ماده صد است که پس از انشاء رأی توسط اعضای کمیسیون، سیستم اتوماتیک وار مبلغ جریمه را محاسبه و در پایین رأی درج می‌کند؛ البته مبلغ جرائم کمیسیون‌های ماده صد جدا از مبالغ دیگر مانند عوارض و تراکم است و مالک یا ذینفع در واقع باید علاوه بر جرائم ماده صد، دیگر مبالغ را نیز پرداخت کند، زیرا این جرائم تنها به خاطر تخلفات ساختمانی است که از سوی مالک یا ذینفع انجام شده است.

وی ادامه داد: در سیستم سرای هشت به محض اینکه رأی صادر و به امضاء سه نفر عضو کمیسیون رسید، توسط دبیرخانه اسکن و از طریق سیستم به منطقه مربوطه ارسال می‌شود و در صورتی‌که مالک یا ذینفع شماره تلفن همراه خود را در گزارش تخلفات ساختمانی درج کرده باشند، رأی صادره به مالک یا ذینفع برای آنها پیامک می‌شود و حتی مالک می‌تواند با وارد کردن کد رهگیری از اوراق پرونده خود نیز اطلاع پیدا کند، البته ابلاغ قانونی توسط منطقه مربوطه انجام می‌گیرد و این پیام کوتاه به منزله ابلاغ نیست.

فیض اللهی اظهارکرد: این سیستم صرفه جویی‌های بسیاری را به همراه دارد که مهمترین آنها صرفه جویی در زمان و  موارد مصرفی مثل کاغذ می‌شود و دیگر نیاز به آمد و رفت مسئولان اجرائیات جهت پرونده‌ها در کمیسیون‌ها نیست؛ در واقع با توجه به حساسیت‌های شهرداری، می‌توان ادعا کرد سیستم سرای هشت کمیسیون‌های ماده صد شهرداری اصفهان، یکی از کامل‌ترین و دقیق‌ترین سیستم‌های حال حاضر کشور به شمار می‌رود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۷۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان

صالح محمدی گفت: زمان خزانه‌گیری برنج در شالیزارهای داخل شبکه آبرسانی، فومنات و اراضی خارج از شبکه از طریق تقویم زراعی اطلاع‌رسانی شد که برنجکاران باید با توجه به آن کشت و کار را انجام دهند.

وی عنوان کرد: نشاء برنج نیز در ۲۰ هزار هکتار از زمین‌های شالیزاری استان انجام شد.


شخم اولیه ۱۷۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با بیان اینکه شخم اولیه ۱۷۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان معادل ۷۲.۲۶ درصد انجام شده‌است، اضافه کرد: با توجه به اهمیت شخم اولیه، شالیکاران برخودار از منابع آب سنتی و آب‌های سطحی با استفاده از این فرصت حتما نسبت به انجام شخم و آماده‌سازی شالیزار اقدام کنند.

وی عنوان کرد: سال گذشته ۱۸۹ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان معادل ۷۹.۴ درصد به روش نشاء مکانیزه و مابقی سنتی کشت شد و ۲۰۱ هزار هکتار معادل ۸۴.۴۵ درصد به شیوه مکانیزه برداشت شد.

وی اضافه کرد: پیش بینی می‌شود که امسال نیز ۲۰۲ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان به شیوه مکانیزه کشت شود و برداشت ۲۱۰ هزار هکتار از شالیزارها هم به همین روش انجام شود.

به گفته محمدی، انجام کار وجین مکانیزه نیز برای ۳۰ هزار هکتار از اراضی شالیزاری گیلان پیش‌بینی شده‌ است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از شالیکاران خواست تا برنج را برپایه تقویم زراعی کشت کنند.

به ازای هر هکتار شالیزار حدود ۵۰ تا ۶۰ کیلو بذر برای خزانه‌گیری توصیه می‌شود، شالیکاران قبل از جوانه‌دار کردن بذر، آزمون خاک را در محل خزانه انجام دهند و بذر برنج را ضدعفونی کنند.

شالیکاران برای جدا کردن بذرهای کاملا پُر و سنگین از بذرهای پوک و نیمه پر باید بذر مورد نظر را در محلول آب و نمک قرار دهند، برای این کار باید به آب، نمک اضافه شود تا غلظت آب افزایش یابد، بطوری که یک تخم مرغ به اندازه یک سکه بالای آب قرار گیرد در اینصورت غلظت آب نمک برای بوجاری مناسب است.

بذرها در داخل محلول آب نمک ریخته و هم زده شود بذری‌هایی که در بالای آب قرار گیرند یا در وسط آب غوطه‌ور شدند غالبا ناسالم و غیر بذری هستند و باید توسط یک آبکش از بذرهای سالم جدا و برای مصرف غیربذری استفاده شود.

بذری‌هایی که کاملا ته نشین می‌شوند، بذرهای مناسب برای کاشت بوده که باید سریع از آب نمک خارج و چند مرتبه با آب معمولی شسته شود بطوری که نمک از بذرها کاملا جدا تا هیچگونه اثر سوء بر روی جوانه زنی بذر ایجاد نکند.

منبع : ایرنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • مصوبه‌ای برای شفافیت درآمدهای نفتی و مصارف این حوزه
  • خزانه گیری ۱۷۷ هزار هکتار از اراضی گیلان
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • آغاز طرح مدیریت مکانیزه پارک حاشیه ای خودرو در اردبیل
  • راه اندازی پایگاه هوشمند سرای بازی کودک در مساجد
  • طرح پیشنهادی تعیین وضعیت اراضی پادگان جی به کمیسیون ماده پنج ارسال شد
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری