Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز- ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با اصحاب فرهنگ و هنر شهرستان اهر در آذربایجان شرقی گفت: هنرهایی که نماد هویتی منطقه هستند مورد حمایت جدی این وزارتخانه قرار می گیرند.

به گزارش ایرنا، سید عباس صالحی جمعه شب در این آیین افزود: در این راستا برای تقویت و ماندگاری موسیقی عاشیقی ارسباران هم هر کاری که موثر باشد، انجام خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه برای رفع مشکلات مالی مربوط به برگزاری جشنواره تئاتر ارسباران قول مساعد داد و افزود: به طور حتم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از این قبیل جشنواره ها حمایت می کند و مشکل مالی یازدهمین جشنواره و بدهی های مربوط به آن به زودی حل و فصل می شود.
وی اظهار کرد: در این راستا 500 میلیون ریال از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و 500 میلیون ریال نیز از طریق استانداری آذربایجان شرقی مساعدت خواهد شد تا مشکل این جشنواره حل شود و برای سال های آتی نیز تلاش خود را برای برگزاری هرچه باشکوهتر آن به کار خواهیم گرفت.
صالحی، به درخواست نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی و اصحاب فرهنگ و هنر برای ادامه درمان حسین محب اهری از هنرمندان ارسبارانی مقیم پایتخت قول کمک مالی و پیگیری روند درمانش را داد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: با وجود ارادت قبلی به مردم ارسباران و با اطلاعات جدیدی که از این منطقه پیدا کردم ارادتم بیشتر شد و درخواست های آنان را در وزارت متبوع پیگیری خواهم کرد. در مورد جاده اهر- تبریز هم حتما خواست مردم و مسئولان منطقه برای تسریع در اجرای این طرح را در دولت پیگیری می کنم.
به گزارش ایرنا، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از حضور در جمع اصحاب فرهنگ و هنر، از مجموعه فرهنگی تاریخی شیخ شهاب الدین اهری و بقعه و آرامگاه این عارف قرن هفتم هجری بازدید کرد.
شهرستان اهر با جمعیت 150 هزار نفر در فاصله 110 کیلومتری شمال شرقی تبریز واقع است.
خبرنگار: رضا بالاگر** تنظیم: مرتضائی ** انتشار: رستگار
3038/7225/6183

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۸۲۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد

هشتمین جشنواره «رسانه و طنز» با عنوان طنز پهلو به یاد کیومرث صابری فومنی (گل آقا) در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان فومن در حال برگزاری است.

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره طنز پهلو با اعلام این خبر که سال گذشته تعداد آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ۴۶۲ اثر بود، گفت: امسال تعداد آثار ارسالی ۱۱۲۹ اثر در پنج بخش داستان کوتاه طنز، کارتون و کاریکاتور، شعر طنز، طنز چند رسانه‌ای و نثر طنز بود. در بین استان‌ها تهران بیشترین آثار ارسالی را داشت و استان گیلان در رتبه ششم قرار دارد. در بین رسانه‌های رسمی ۱۲۱ رسانه شرکت کردند، که به ترتیب روزنامه ایران، روزنامه اقتصاد آینده، روزنامه شهرآرا، روزنامه وطن امروز، روزنامه ندای هرمزگان، سالنامه صد و نه دی بیشترین آثار را ارسال کردند.

حسین‌نژاد با بیان اینکه از بین رسانه‌های رسمی (رسانه‌های ثبت شده) ۴۴۸ اثر و از بین رسانه‌های شخصی ۶۸۱ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد، افزود: طبق تفاهم‌نامه انجام شده، آموزش طنز به لیست کارگاه‌های آموزشی به رسانه‌ها اضافه شد. 

طنز اخم‌های جامعه را باز می‌کند

در ادامه پیام ویدئویی از محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پخش شد و اسماعیلی صابری فومنی را یک فردِ رسانه‌ای مولف دانست. به قول وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، طنز بیان واقعیت‌های تلخ جامعه برای گوشزد کردن مشکلات جامعه است. «خنده تلخ من از گریه غم‌انگیز است». طنز می‌خواهد با نشان دادن لبخند آسیبی را نشان دهد. طنز در عین تذکر به آسیب‌ها، اخم‌های جامعه را باز می‌کند. 

اسماعیلی ادامه داد: مرحوم صابری فومنی یک روزنامه‌نگار و فردِ رسانه‌ای مولف بود. فرق فرد مولف با غیر مولف در این است که فرد مولف فصل جدیدی را در فعالیت‌های خود آغاز می‌کند. کیومرث صابری فومنی با ایمان و با رعایت مرز‌های اخلاقی طنز را در حوزه‌های سیاسی و اجتماعی وارد جریان رسانه‌ای کشور کرد. به یاد دارم در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ هر کجا می‌رفتیم، صحبت از طنز‌های گل آقا بود. طنز را می‌توان به قبل و بعد از فعالیت کیومرث صابری فومنی تقسیم کرد. 

از وضعیت طنزنویسی راضی نیستم

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اذعان کرد که هنوز طنز در کشور تقویت نشده و به جایگاهی که صابری فومنی آن را رساند، فاصله دارد. هنوز از فعالیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونت رسانه‌ای و تبلیغات راضی نیستم و طنزنویسی صرفاً به برگزاری جشنواره محدود نشود.

در حال تکمیل ...

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • اسماعیلی: خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جمهوری اسلامی است+ فیلم
  • وزارت ارشاد: محمد خزاعی می‌ماند
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان