Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراغه- ایرنا- فرماندار مراغه با اشاره به موفقیت طرح های پژوهشی دانش آموزی مدارس این شهرستان گفت: حمایت از پژوهشسراهای دانش آموزی، گامی در جهت توسعه علمی و زمینه ساز افتخارآفرینی نسل آینده ساز جامعه است.

به گزارش ایرنا، ظفر محمدی روز شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش مراغه افزود: وجود پژوهشسرای دانش آموزی در این شهرستان نقطه قوتی برای توسعه علمی و تقویت بنیه پژوهشی دانش آموزان مدارس این شهرستان بوده و حمایت از آن ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: باتوجه به وجود استعدادهای موجود در مدارس این شهرستان، تقویت بخش پژوهشی و حمایت از فعالیت های علمی پژوهشسراها توسط مسئولان آموزش و پرورش و با مشارکت فعال خیران ممکن خواهد شد.
وی اضافه کرد: شناسایی دانش آموزان مستعد مدارس در پژوهشسرای دانش آموزی و بهره گیری از استعدادهای آنان در جهت افتخار آفرینی و کسب موفقیت های علمی و پژوهشی موثر خواهد بود.
مدیر آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه گفت: پژوهشسرای دانش آموزی این شهرستان نقش مهمی در توسعه علمی و پژوهشی دانش آموزان در سال های اخیر داشته است.
جلیل اسلامی افزود: این پژوهشسرا امسال در جمع 10 پژوهشسرای برتر کشوری قرار گرفته و توانسته موفقیت های بزرگی در بخش های علمی و پژوهشی کسب کند.
وی ادامه داد: کسب رتبه دوم کشوری در جشنواره خوارزمی توسط یکی از دانش آموزان فعال این پژوهشسرا، بخشی از موفقیت های کسب شده توسط این مرکز علمی و آموزشی این شهرستان است.
وی اضافه کرد: در سال جاری نیز در راستای توسعه پژوهشسرای دانش آموزی مراغه ، یک میلیارد و 500 میلیون ریال توسط خیران این شهرستان برای ایجاد آزمایشگاه نانو این مرکز هزینه شده است.
مدیر پژوهشسرای دانش آموزی مراغه نیز با اشاره به حضور فعال دانش آموزان این مرکز در المپیادهای علمی و پژوهشی گفت: هم اکنون 377 دانش آموز شامل 238 دانش آموز دختر و 139 دانش آموز پسر عضو این مرکز بوده و در فعالیت های علمی آن شرکت می کنند.
حاتمی افزود: با توجه به توسعه پژوهشسرای دانش آموزی و ایجاد آزمایشگاه نانو، حمایت از فعالیت های علمی و پژوهشی آن ضروری است.
وی اضافه کرد: اختصاص درصدی از درآمدهای شهرداری ها برای توسعه و تجهیز پژوهشسراهای دانش آموزی ضروری بوده و در این راستا باید اقدامات موثری انجام شود.
هم اکنون بیش از 46 هزار دانش آموز و سه هزار کادر فرهنگی در 550 مدرسه دولتی و غیر دولتی مراغه در حال تحصیل و تدریس هستند.
شهرستان مراغه با حدود 260 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی*** انتشار: عیسی عطاپور
7487/3077

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۸۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کامبیز نرماشیری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان در جلسه تجلیل از استادان و معلمان واحد زاهدان ضمن تبریک روز معلم با اشاره به منزلت و جایگاه معلم در عرصه توسعه و تعالی جامعه، گفت: معلم با داشتن شغل انبیا الهی نقش مهم و اساسی در حوزه تعلیم و تربیت بر عهده دارد و در جامعه انسانى، اساسى‌ترین کار، تعلیم و تربیت است.

وی با اشاره به پتانسیل‌های منابع انسانی و ظرفیت اساتید استان سیستان و بلوچستان، عنوان کرد: انسان‌سازی یکی از رسالت‌های بنیادین معلم است که در تعالیم اسلامى هیچ چیز با آن برابرى نمى‌کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان افزود: مدرسه و دانشگاه کارخانه انسان‌سازی است و استاد و معلم با آموزش و پرورش استعدادها، بستر این موضوع را فراهم می‌آوردند.

نرماشیری با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی استادان استان سیستان و بلوچستان باید سمت بالفعل کردن ظرفیت‌های این استان گام برداشت، عنوان کرد: در این استان ظرفیت‌های بالقوه بسیاری برای اینکه به بالفعل تبدیل شود وجود دارد که دانشگاه می‌تواند با بهره‌مندی از اساتید متخصص و متعهد در این مهم، موفق عمل کند.

در بخش پایانی این مراسم از استادان منتخب، استاد مشاوران و اساتید فعال بسیجی تقدیر شد.

فرزاد جهان‌بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با حضور در مزار شهدای گمنام واحد زاهدان با این شهدای والامقام تجدیدمیثاق کرد.

در این مراسم خیرمقدم توسط فرزند شهید پودینه از دانش‌آموزان مدارس سمای دخترانه زاهدان انجام و سرود سلام فرمانده جدید توسط گروه سرود مدرسه دخترانه سما زاهدان اجرا شد.

از دیگر برنامه‌های انجام شده در سفر یک روزه معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی به واحد زاهدان، دیدار و نشست‌های صمیمی با استادان همیار فرهنگ، دانشجویان کانون‌ها، نشریات، تشکل‌ها و اعضای بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و دیدار و گفت‌وگو با معلمان مدارس سما و حضور در مراسم تجلیل از مقام شامخ معلم در مدارس سمای زاهدان و همچنین دیدار با خانواده مرحوم علیرضا سرگلزایی هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و تسلیت و تقدیر از زحمات آن مرحوم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا
  • یادواره شهدای دانش آموزی شهرستان نیر
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • معلمان نقش با ارزشی در ترسیم آینده دانش آموزان دارند
  • برگزاری مسابقات قرآنی دانش آموزی در شهرستان سروستان
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون