Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم‌آباد - مدیرکل ثبت‌احوال لرستان با اشاره به جزئیات وقایع حیاتی گفت: بیماری‌های قلبی و عروقی در صدر عوامل مرگ‌ومیر این استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی امانی پور در سخنانی بابیان اینکه در۹ ماهه امسال تعداد ۲۶ هزار و ۸۷۰ واقعه ولادت در لرستان به ثبت رسیده است اظهار داشت: از کل ولادت‌های ثبت‌شده ۱۳ هزار و ۹۶۸ مورد معادل۵۲ درصد پسر و ۱۲ هزار و ۹۰۲ مورد معادل ۴۸ درصد دختر بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت ۴۱۱ مورد دوقلو زایی در لرستان

وی ادامه داد: درمجموع به ازای هر ۱۰۸ پسر ۱۰۰ دختر متولدشده است و میانگین سن مادران ۲۸ سال و ۹ ماه و میانگین سن پدران ۳۰ سال بوده است.

مدیرکل ثبت‌احوال لرستان با اشاره به اینکه از تعداد کل ولادت‌های ثبت‌شده تعداد ۱۷ هزار و ۹۲۲ مورد معادل ۶۶.۷درصد شهری و هشت هزار و ۹۴۸ مورد معادل ۳۳.۳ درصد روستائی بوده است تصریح کرد: بیشترین ثبت ولادت در مردادماه با سه هزار و ۲۶۳ واقعه و کمترین ثبت مربوط به اردیبهشت با دو هزار و ۶۷۰ واقعه بوده است.

امانی پور بیان داشت: در۹ ماهه سال جاری در هر شبانه‌روز به‌طور متوسط ۹۸ نوزاد و در هر ساعت تقریباً ۴ نوزاد در استان متولدشده است و درمجموع ۹۹.۵ درصد از ولادت‌های ثبت‌شده استان در مهلت قانونی ۱۵ روزه به ثبت رسیده‌اند.

وی افزود: طی این مدت ۴۱۱ مورد از ولادت‌های ثبت‌شده مربوط به نوزادان دوقلو و ۱۱ مورد سه‌قلو به ثبت رسیده است.

حسین و فاطمه در صدر نام‌گذاری‌ها

مدیرکل ثبت‌احوال لرستان همچنین با اشاره به آمار فراوانی نام در ۹ ماهه اول سال جاری گفت :فراوانی ۵ نام پسران در استان به ترتیب حسین با ۵۹۳ مورد، امیرعلی ۴۸۲ مورد، علی ۳۷۰ مورد، امیرحسین ۳۶۳ مورد و ابوالفضل ۳۵۹ مورد بوده است.

امانی پور ادامه داد: همچنین بیشترین فراوانی پنج نام دختران نیز به ترتیب فاطمه با ۷۱۷ مورد، زهرا با ۳۵۵ مورد، آوا با۳۳۰ مورد، رها با ۲۵۰ مورد و بهار با ۲۴۰ مورد بوده است.

وی همچنین با اشاره به آمار فوت در ۹ ماهه سال جاری گفت: در این مدت تعداد شش هزار و ۵۲۳ واقعه فوت در استان به ثبت رسیده که از کل فوت‌های ثبت‌شده در این مدت سه هزار و ۷۷۲ مورد معادل ۵۷.۸ درصد مرد و دو هزار و ۷۵۱ مورد معادل ۴۲.۲درصد زن بوده‌اند.

مدیرکل ثبت‌احوال لرستان بابیان اینکه از کل فوت‌های ثبت‌شده تعداد چهار هزار و ۵۲۷ مورد معادل۶۹.۴درصد شهری و هزار و ۹۶۱ مورد معادل ۳۰.۶درصد روستایی بوده است.

بیماری‌های قلبی و عروقی در صدر عوامل مرگ‌ومیر

امانی پور بیان داشت: به‌طور متوسط در هر شبانه‌روز ۲۴ مورد فوت در استان به ثبت رسیده و در هر ساعت تقریباً یک نفر ثبت‌شده است.

وی گفت: ۹۹.۲ درصد از فوت‌های استان در مهلت قانونی ۱۰ روزه به ثبت رسیده است.

مدیرکل ثبت‌احوال لرستان بابیان اینکه مهم‌ترین عوامل مرگ‌ومیر در ۹ ماهه سال جاری به ترتیب بیماری‌های قلبی و عروقی، بیماری‌های بد تعریف‌شده، حوادث غیرعمدی، سرطان و سایر تومورها بوده است گفت: ۶۵ درصد فوت‌های ثبت‌شده استان مربوط به گروه سنی ۶۰ سال به بالا است و میانگین سن فوت‌شدگان برای مردان ۶۰ سال و برای زنان ۶۲ سال محاسبه‌شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۹۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • ۵۱۱ چند قلو زایی در استان بوشهر ثبت شد
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • مصرف دخانیات از مهم‌ترین عوامل ایجاد سرطان دهان
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها آسم دارند
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟