Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، روابط عمومی شرکت نفت و گاز پارس روزشنبه به نقل از فرهاد ایزدجو افزود: قرار است بر اساس برنامه زمانبندی تا اواخر اسفندماه سال جاری یک ردیف شیرین سازی از طرح توسعه فازهای 22 تا 24 پارس جنوبی با استفاده از گاز ترش فازهای 6 و 7 و 8 وارد مدار تولید و به شبکه سراسری تزریق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی اضافه کرد: همچنین براساس تعهدات پیش روی این طرح، ردیف های بعدی شیرین سازی گاز ترش این فاز به ترتیب در اردیبهشت، تیر و مرداد ماه سال آینده وارد مدار تولید خواهد شد.
ایزدجو ادامه داد: علاوه براین سکو های 22آ و 24آ اسفند ماه سال جاری از یارد شرکت صنعتی دریایی (صدرا) به موقعیت دریایی خود در پارس جنوبی حمل و نصب می شوند.

فرهاد ایزدجو با اشاره به بازدید مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس از روند پیشرفت طرح توسعه فاز 22، 23 و 24 پارس جنوبی گفت: در این بازدید با ارائه گزارش کاملی از روند پیشرفت عملیات راه اندازی اولیه پالایشگاه فاز 22، 23 و 24 با استفاده از گاز ترش پالایشگاه 6 و 7 و 8، واحدهای 100، 103 و 111، واحدهای یوتیلیتی و ردیف شیرین سازی 101، 104 و 105 توسط مدیرعامل شرکت مورد بررسی قرار گرفت.

مجری طرح توسعه فاز 22، 23 و 24 پارس جنوبی تزریق منابع مالی را باعث تسریع کار و رفع مشکلات پیش روی طرح عنوان کرد.

وی گفت: امیدواریم تا اواخر دی ماه جاری مشکلات مالی اندک این طرح رفع شود و با تزریق منابع مالی روند پرداخت مطالبات کارگری توسط پیمانکاران تا پیش از پایان سال جاری به انجام برسد.
با بهره برداری از فازهای 22، 23 و 24 پارس جنوبی تولید روزانه56.6 میلیون متر مکعب گاز غنی، 75 هزار بشکه میعانات گازی، تولید سالانه 1.05 میلیون تن گاز مایع، یک میلیون تن اتان به منظور تامین خوراک واحدهای پتروشیمی و تولید روزانه 400 تن گوگرد محقق می شود.
از سال 1374 عملیات اجرایی طرح توسعه میدان گازی پارس جنوبی در شهرستان های عسلویه و کنگان استان بوشهر آغاز شده و تاکنون از مجموع 24 فاز توسعه ای میدان گازی پارس جنوبی 18 فاز به بهره برداری رسیده و 6 فاز دیگر در دست اجراست که تا پایان سال 1397 باید همه این طرح ها به بهره برداری برسد.

هم اکنون از 18 فاز در بهره برداری میدان گازی پارس جنوبی روزانه 540 میلیون مترمکعب گاز تولید می شود.
هر پالایشگاه گازی شامل چند ردیف شیرین سازی است و هر ردیف شیرین سازی از چند واحد تشکیل می شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۰۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام

در این رقابت‌ها تیم‌های نوین البرز، پترو پالایش تجهیز سما، پارس جنوبی، عقاب نهاجا، بحر گستر پارس و نوین تهران در بخش بانوان و عقاب نهاجا، میداف بوشهر، ملوان نداجا، پارس جنوبی و کارن کاسپین در بخش مردان رقابت می‌کنند.

در ادامه رقابت‌ها قایقرانان در مسافت ۲۰۰ متر رقابت کردند.

در کایاک چهار نفره ۲۰۰ متر تیم ملوان نداجا با ترکیب امیر آقامیرزایی، علی آقامیرزایی، عباس حسینی و پیمان قویدل با زمان ۳۳.۳۸ ثانیه، تیم میداف بوشهر با ترکیب داریوش محمدی، یزدان زراعت کار، سلیمان احمد سعید و ابوالفضل جنتی با زمان ۳۵.۰۸ ثانیه و تیم عقاب نهاجا با ترکیب علیرضا جهان‌نما، محمد میرزایی، محمدرضا پیشگاهی و ماکان غیاثی با زمان ۳۵.۲۱ ثانیه اول تا سوم شدند.

در ۲۰۰ متر امدادی بانوان تیم پارس جنوبی جم با ترکیب زهرا اصلانی، گلناز غضنفریان، ترنم اکبرزاده و هستی ناصری با زمان ۳:۲۶.۳۵۰ دقیقه اول، تیم بحرگستر پارس با ترکیب ارشین رضا نژاد، زهرا مطهر، نسترن خیرالهی و کیانا گلبند‌ها با زمان ۳:۳۲.۰۱ دقیقه دوم و تیم عقاب نهاجا با ترکیب پرنیان شیری، فاطمه زندی، مهرناز صدیق فرشیان و مریم آقایی با زمان ۳:۴۱.۵۵۰ دقیقه سوم شدند.

در کایاک یکنفره ۲۰۰ متر آقایان علی آقامیرزایی از ملوان نداجا با زمان ۳۸.۰۷۰ ثانیه اول، علیرضا خمسه از پارس جنوبی با زمان ۳۸.۷۹۰ ثانیه دوم و یزدان زراعت کار از میداف بوشهر با زمان ۳۹.۵۸۰ ثانیه سوم شدند.

در کانوی یکنفره ۲۰۰ متر آقایان علی ضرار کاظم از میداف بوشهر با زمان ۴۰.۲۲ ثانیه، عادل مجللی از پارس جنوبی با زمان ۴۰.۴۹ ثانیه دوم و محمد عباسی از ملوان نداجا با زمان ۴۴.۰۱ ثانیه اول تا سوم شدند.

در کایاک ۲۰۰ متر بانوان ترنم اکبرزاده از پارس جنوبی با زمان ۴۴.۶۳ ثانیه مقام اول، عسل کاظمی از عقاب نهاجا با زمان ۴۶.۴۱ ثانیه مقام دوم و کیانا گلبند‌ها از بحر گستر پارس با زمان ۴۸.۱۸ ثانیه مقام سوم را به دست آوردند.

در کانوی ۲۰۰ متر بانوان زهرا مطهر از بحر گستر پارس با زمان ۵۴.۴۱ ثانیه اول، هستی ناصری از پارس جنوبی با زمان ۵۴.۵۰ ثانیه دوم و مهرناز صدیق فرشیان از عقاب نهاجا با زمان ۵۹.۶۵ ثانیه سوم شدند.

در ۲۰۰ متر امدادی آقایان تیم پارس جنوبی با ترکیب پوریا شریفی، عادل مجللی، علیرضا خمسه و شایان حسینی با زمان ۲:۴۷.۳۳ دقیقه، تیم ملوان نداجا با ترکیب علی آقامیرزایی، محمد نبی رضایی، کمیل خزائی و عباس حسینی با زمان ۲:۴۸.۷۷ دقیقه و تیم میداف بوشهر با ترکیب شاهو ناصری، علی ضرار کاظم، محراب آسایش خورشید و ابوالفظل جنتی با زمان ۲:۵۵.۷۱ اول تا سوم شدند.

در کایاک چهارنفره ۲۰۰ متر بانوان تیم بحر گستر پارس با ترکیب الناز شفعیان، نرجس کارگرپور، ارشین رضانژاد و کیانا گلبند‌ها با زمان ۴۰.۰۵ ثانیه مقام اول، تیم پارس جنوبی با ترکیب هلیا طالبی، ستایش پورتالاری، گلناز غضنفریان و ترنم اکبرزاده با زمان ۴۱.۲۲۰ ثانیه مقام دوم و تیم عقاب نهاجا با ترکیب پرنیان شیری، مهسا گرجی، بهار تنها و فاطمه موسوی با زمان ۴۴.۱۶۰ ثانیه مقام سوم را به دست آوردند.

با برگزاری مسابقات در مسافت ۲۰۰ متر مرحله دوم تکلیف تیم‌های صدرنشین مشخص شد.

در بخش بانوان بحر گستر پارس با ۱۶۵ امتیاز در صدر جدول قرار گرفت، پارس جنوبی با ۱۴۸ امتیاز جایگاه دوم را به دست آورد و عقاب نهاجا با ۱۲۴ امتیاز رده سوم جدول را از آن خود کرد.

بر این اساس تیم ملوان نداجا با ۱۶۴ امتیاز صدر نشین، پارس جنوبی با ۱۴۱ امتیاز در رده دوم ایستاد و میداف بوشهر با ۱۲۸ امتیاز جایگاه سوم جدول رده بندی را به خود اختصاص داد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی 
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • درخشش قایقران بوشهری در مرحله دوم لیگ آب‌های آرام
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی/جلوگیری از اعمال سلیقه‌های شخصی
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه‌اندازی می‌شود
  • نخستین مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی