Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-06@15:24:38 GMT

هر دوشنبه با قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۵۱۵۶۵

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ این برنامه با هدف ترغیب و تشویق کودکان به مطالعه مفید و اثربخش و شکوفایی استعداد‏ها و خلاقیت‏‌های آنان برای خلق آثار فرهنگی و هنری به‏‌ویژه بازآفرینی داستان‏‌های کهن و قصه‏‌های قدیمی به زبانی ساده و همچنین آشنایی نونهالان و کودکان با ادبیات، پندهای انسان‌ساز، نکات اخلاقی و ادبی فرهنگ ناب کهن ایرانی و اسلامی برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در هر جلسه از این برنامه یکی از قصه‏‌های کتاب «قصه‏‌های خوب برای بچه‏‌های خوب» از مجموعه آثار مرحوم مهدی آذریزدی، توسط قصه‏‌گو با زبان ساده بازگو می‌شود. هم‌چنین کودکان ضمن آشنایی با دنیای قصه و قصه‌گویی، با استفاده از لوازم، ابزار و تصاویر، قصه‌هایی خلق می‌کنند.
آموزش قصه‌گویی، مصورسازی و روش‌های صحیح مطالعه، بازدید از کتابخانه‌ها و دعوت از نویسندگان و تصویرگران کتاب کودک برای ارائه تجربیات خود در کارگاه‌ها، از جمله بخش‌های مختلف این برنامه است.
این برنامه دوشنبه‌های هر هفته ساعت 10 در کتابخانه شهدای محله بهداشت به نشانی بزرگراه آیت‌الله سعیدی، چهارراه یافت‌آباد، بلوارمعلم، جنب پارک میرال، نبش خیابان بهار میزبان علاقه‌مندان است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۱۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!

 
به گزارش تابناک به نقل از نوریج، نتایج یک مطالعه جدید توسط محققان دانشگاه تورنتو،  مشخص کرد که چگونه علاقه افراد به قهوه، همراه با ترکیب ژنتیکی آنها می‌تواند بر سلامت کلیه‌ها تاثیر داشته باشد.

تاثیر قهوه بر سلامتی همیشه موضوع بحث بوده است. مطالعات قبلی تصاویر متناقضی را ترسیم کرده‌اند، با برخی هشدارها درباره اثرات مضر کافئین بر سلامت کلیه‌ها، در حالی که برخی دیگر مزایای محافظتی آن را پیشنهاد می‌کنند.

با این حال، این تحقیق جدید ملاحظاتی را مطرح کرده که تعامل بین مصرف کافئین و ژنتیک نام گرفته است.

این مطالعه با تمرکز بر افرادی که روزانه سه فنجان یا بیشتر قهوه مصرف می کنند، معادل حدود 300 میلی‌گرم اسپرسو، نقش مهمی را که ژن‌های ما در نتایج سلامت ایفا می‌کنند، شرح می‌دهد.

نکته قابل توجه، در جاهایی مانند کانادا و ایالات متحده، میزان مصرف روزانه کافئین توصیه شده برای بزرگسالان به 400 میلی گرم محدود شده است.

در مطالعه جدید مسئله ژنتیک افراد و میزان متابولیسم کافئین در بدن مطرح شده و ثابت شده که میزان تجزیه و متابولیسم مواد موجود در قهوه در افراد متفاوت است و باید به میزان آن توجه کرد.  

امروزه، با در دسترس بودن آزمایش‌های ژنتیکی برای تغییراتی مانند ژن CYP1A2، افراد می‌توانند توصیه‌های شخصی در مورد مصرف کافئین خود و پیامدهای بالقوه آن برای سلامتی دریافت کنند.

محققان با بررسی شاخص‌های سلامت کلیه‌ها مانند آلبومینوری، هایپرفیلتراسیون و فشار خون دریافتند که متابولیسم‌های کندی که قهوه مصرف می‌کنند با خطر بیشتری برای مشکلات کلیوی روبرو هستند.

این مطالعه با سرپرستی احمد السوهمی استاد دانشگاه تورنتو  در مجله پزشکی JAMA Network  منتشر شد، که نشان می‌دهد که تاثیر انتخاب‌های غذایی ما، مانند مصرف قهوه، میان همه مردم جهان مشترک نیست، بلکه عمیقاً شخصی است و تحت تاثیر ژنتیک است.

درک استعدادهای ژنتیکی ما می‌تواند منجر به انتخاب‌های سبک زندگی سالم‌تر شود که به طور خاص برای نیازهای فردی ما طراحی شده است و راه را برای تصمیم‌گیری‌های آگاهانه‌تر و موثرتر تغذیه هموار می‌کند.

دیگر خبرها

  • قبل از مصرف قهوه ژن‌های خود را بررسی کنید!
  • برنامه پخش زنده امروز دوشنبه شبکه سه
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • فراخوان جشنواره راویان غدیر در استان قزوین
  • فراخوان جشنواره «راویان غدیر» در استان قزوین
  • استقبال کودکان و نوجوانان از آثار مرتبط با امام جعفر صادق (ع)
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟