Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، فرهاد نوری مدیرکل دفتر توسعه خدمات بازرگانی در خصوص پرداخت کمک سود تسهیلات بانکی به صادرکنندگان اظهار کرد: از محل منابع مندرج در بستۀ حمایتی سال 1395، مبلغ 500 میلیارد ریال بابت مشوق‌های صادراتی تخصیص یافته است.  از این مبلغ، 300 میلیارد ریال جهت پرداخت کمک سود تسهیلات بانکی به صادرکنندگان کالا و خدمات و تولیدکنندگان کشور با اولویت تولیدات دانش بنیان اختصاص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اعتبارات و وام‌های صادراتی سال 1395 حدود صد هزار میلیارد ریال بوده است که یک چهارم آن تحت پوشش کمک سود قرار گرفته که تسهیلات فوق الذکر به بیش از 500 بنگاه صادراتی اختصاص یافته و سازمان توسعه تجارت ایران توانسته 25000 میلیارد ریال از اعتبارات صادراتی نظام بانکی کشور را تحت پوشش کمک سود قرار دهد.

فرهاد نوری گفت: برای سال 1396 نیز پیگیری لازم جهت تخصیص اعتبارات مورد نیاز صورت پذیرفته است که در صورت انجام این مهم شاهد افزایش انگیزه صادرکنندگان در جهت نیل به اهداف صادرات کشور (افزایش 21درصد سالیانه) بر اساس برنامۀ ششم خواهد شد. همچنین 150 میلیارد ریال بابت کمک کارمزد صدور بیمه‌نامه‌ها و ضمانت‌نامه‌های صادراتی توسط سازمان تخصیص یافته است که این تسهیلات توسط صندوق ضمانت صادرات به صادرکنندگان پرداخت شده است.

نوری در ادامه با اشاره به برگزاری همایش تأمین مالی صادرات توسط سازمان توسعه تجارت ایران بیان کرد: این همایش با رویکرد تبین نقش بانک‌ها و سایر نهادهای اثرگذار در توسعۀ صادرات غیرنفتی برگزار خواهد شد.

وی در تشریح محورهای این همایش تصریح کرد: با توجه به اهمیت نقش زیرساختی بانک‌ها در توسعۀ صادرات غیرنفتی، بررسی راهکارهای تامین مالی صادرات توسط شبکه بانکی کشور و چگونگی انجام مبادلات بانکی و گسترش آنها به ویژه در شرایط پسابرجام، بحث و تبادل نظر در خصوص مشکلات نظام بانکی در تامین مالی و برقراری روابط بانکی، نرخ ارز و تاثیر آن بر صادرات، ابزارهای جدید تامین مالی تضمین صادرات، بیمه اعتبار و تسهیلات صادراتی در قالب کمک سود بانکی و بازخوانی تجربیات سایر کشورها در زمینۀ تأمین مالی صادرات از جمله موضوعات مهم مورد بحث خواهد بود.

انتهای پیام/

مشوق‌های صادراتی در سال 95

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۳۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدهادی عبادی معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی امور حقوقی دستگاه‌های اجرایی معاونت حقوقی رئیس جمهوری در خصوص نامه وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر اخذ عوارض ۶۰ درصدی از سیب زمینی و ایجاد موانع صادراتی اعلام کرد که وضع مالیات و عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیریارانه و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به‌منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است.

در این نامه آمده است: عطف به مکاتبه اتاق ایران به شماره ۱۰/۱/۱۷۴۱ ص مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ با موضوع اخذ عوارض معادل ۶۰ درصد ارزش صادراتی و عدم رعایت آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات مرتبط با محیط کسب و کار» و پیرو مکاتبه شماره ۵۳۲۴۱/۱۹۵۰۴۸ مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۲۵، در خصوص فرایند قانونی وضع عوارض صادراتی بر کالاها اعلام می‌دارد.

اولاً، به موجب ماده (۳۳) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور مصوب ۱۳۹۵/۱۱/۱۰، «هرگونه وضع مالیات با عوارض برای صادرات کالاهای مجاز و غیر یارانه‌ای و جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است…»

ثانیاً، وفق تبصره اصلاحی ماده (۴) قانون مقررات صادرات و واردات مصوب ۱۳۹۰/۰۴/۰۸، «کلیه بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مربوط به صدور و ورود کالا منحصراً از طریق وزارت صنعت، معدن و تجارت به سازمان‌های اجرایی ذی‌ربط اعلام می‌گردد؛

ثالثاً، وفق ماده (۶) آئین نامه لزوم ثبت و اطلاع رسانی مقررات در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب و کار به شماره ۱۷۹۷۶ ات ۶۱۱۳۴ ه مورخ ۱۴۰۲/۰۲/۰۹ مقررات بدون ثبت و انتشار آنها در پایگاه مذکور لازم‌الاجرا نخواهد بود.

لذا مقتضی است ضمن همکاری مؤثر در رعایت احکام قانونی مذکور به قید فوریت در خصوص رفع هرگونه موانع در صادرات کالاها بدون طی فرایند قانونی اقدام فرمائید.

پیش از این نیز دبیر هیأت مقررات زدایی وزارت امور اقتصادی و دارایی در نامه‌ای به گمرک ضمن تذکر به اعمال این سیاست، تاکید کرده بود که «تغییر در عوارض صادراتی سیب زمینی را باید زودتر به فعالان اقتصادی اطلاع می‌دادید.»

کد خبر 6100222 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • افزایش ۶۵ درصدی صادرات سیر/ روسیه مقصد نخست صادرات سیر خشک
  • وزارت جهاد تذکر گرفت؛ جلوگیری از صادرات جهت تنظیم بازار ممنوع است
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات گمرکات کرمانشاه
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات از استان کرمانشاه
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند