Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جامعه المصطفی العالمیه گفت: تعامل علمی، اخلاقی و حکیمانه میان برادران اهل‌سنت از مهم‌ترین وظایف دانش‌آموختگان جامعه المصطفی است. ۱۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۵ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت‌الله علیرضا اعرافی ظهر امروز در افتتاحیه دهمین گردهمایی سراسری دانش آموختگان المصطفی با اشاره به کلمه قصار 280 نهج‌البلاغه اظهار داشت: امیرالمؤمنین(ع) در این فراز چهره انسان وارسته و متعالی را ترسیم می‌کند، که الگوی تمام انسان‌های متعهد و معتقد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بی‌ارزش خواندن دنیا از نگاه حضرت علی(ع) گفت: کوچک شمردن دنیا از دیدگان آدمی، او را به چنان بی‌نیازی و غنائی می‌رساند که هیچ انسانی توان سیطره بر او را نخواهد داشت.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه با تأکید بر اینکه کوچک شمردن دنیا سبب بزرگی انسان می‌شود، خاطرنشان کرد: به هر میزانی که انسان اسیر دنیا باشد، کوچک شمرده می‌شود، و هراندازه که از اسارت دنیا آزاد شود به همان اندازه غنا و بزرگی خواهد یافت.

آیت‌الله اعرافی بیان کرد: انسان وارسته از آرمان دنیا رهایی می‌یابد، و این انسان است که بزرگ خواهد بود و توان مقابله با بحران‌ها و سختی‌ها را خواهد یافت، چنین انسانی در برابر مطامع دنیایی خضوع نمی‌کند و از سیطره شهوت‌های دنیایی رها و آزاد است.

وی با بیان اینکه تاریخ بزرگان حاکی از ایجاد تحولات بزرگ راهبردی در منطقه و جهان توسط آن‌ها است، خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیون می‌توانند با ورود به میادین راهبردی، بزرگ و تحول‌آفرین تحولات بزرگی را در جهان ایجاد کنند.

امام‌جمعه قم با اشاره به شخصیت والای شیخ مفید گفت: این عالم بزرگ یک انسان زمان‌شناس و موقعیت‌شناس جهان اسلام بودند که می‌توان اذعان کرد نقطه عطف بزرگ تاریخی را در ابعاد مختلف علمی، سیاسی، اجتماعی و .. رقم‌زده‌اند.

آیت‌الله اعرافی مطالعه و دانش‌اندوزی را مهم‌ترین ضرورت ادای وظایف الهی دانست و اظهار داشت: طلاب و روحانیون باید همواره علاوه بر تدریس به ارتقای جایگاه و منزلت علمی خود بپردازند و حتی یک روز را بدون مطالعه و علم‌اندوزی سپری نکنند.

وی ابراز کرد: عالمان دینی علاوه بر شناخت حرکت‌های سیاسی عالم، باید از بینش سیاسی برخوردار باشند، جامعه المصطفی العالمیه نیز در این راه همواره بر تعامل میان همه مذاهب اسلامی تأکید داشته و آن را مورد توجه قرار داده است.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه تعامل علمی، اخلاقی و حکیمانه میان برادران اهل سنت را از مهم‌ترین وظایف دانش آموختگان جامعه المصطفی دانست و ادامه داد: المصطفی منافع و مصالح ملی تمامی کشورها را مهم و ارزشمند می‌داند، و پیام این مرکز علمی، پیام علم، دانش و حکمت است.

انتهای پیام/

R7854/P41362/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۳۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر

توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، توافق‌نامه همکاری مشترک معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و دانشگاه صنعتی امیرکبیر در راستای حمایت معاونت از دستیابی این دانشگاه به مرجعیت علمی و فناورانه، توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات فناورانه منعقد شد. با رویکرد حمایت از دست یافتن به مرجعیت علمی فناورانه و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، این توافق نامه با هدف همکاری در پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

محوری‌ترین موضوع این توافق نامه، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساخت‌های آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

از مهم‌ترین اهداف توافق‌نامه همکاری معاونت علمی و دانشگاه صنعتی امیرکبیر می‌توان به حمایت از تحقق مرجعیت علمی ـ پژوهشی مسئله‌محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین‌المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری اشاره کرد.

گاف "بی‌بی‌سی" درباره پروژه هواپیمای جت 72نفره ایرانی

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

در قالب این توافق‌نامه، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش  و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل 25 نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف 70 میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه‌های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف 20 میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح‌های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از پروژه‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر پروژه تا سقف 10 میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف 100 میلیارد ریال، حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده 11 قانون جهش تولید تا سقف 2000 میلیارد ریال، حمایت از راه‌اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف 50 میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده‌سازی ماده 5 قانون جهش تولید دانش‌بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی‌های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها توسط معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از پروژه‌های تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف 200 میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری بوت کمپ‌های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف 10 میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه‌های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این توافق‌نامه محقق خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه رسیدن به نوآوری، سرمایه‌گذاری بر انسان خلاق است
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • معلم هدایت‌گر جامعه است
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • پس از عملیات «وعده صادق» نگاه دنیا به ایران تغییر کرد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی