Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کمیته امداد شهرستان قرچک گفت:در شش‌ماهه نخست امسال ۵۸ مورد وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی به مددجویان تحت حمایت پرداخت‌شده که ۳۶ مورد از محل منابع امدادی و ۲۲ مورد از محل منابع بانکی که در مجموع ۹۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان پرداخت‌شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد رضاغضنفری مدیر کمیته امداد شهرستان قرچک در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی قرچک آنلاین اظهارداشت: پرداخت کمک‌هزینه ازدواج به زوج‌های جوان یکی از سرفصل‌های  مهم  حوزه حمایتی این نهاد است که ۵۱ مورد کمک‌هزینه ازدواج در قالب کمک هزینه تأمین جهیزیه به نوعروسان تحت حمایت و هدیه ازدواج به فرزندان پسر خانوارهای تحت حمایت به مبلغ 194 میلیون تومان پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه سقف پرداخت کمک‌هزینه ازدواج به مددجویان تحت حمایت پنج میلیون تومان است، بیان کرد: نوعروسان و بانوان تحت حمایت از کمک‌هزینه خرید جهیزیه چهارتا پنج میلیون تومانی و پسران تحت حمایت از هدیه ازدواج سه میلیون تومانی بهره‌مند می‌شوند.

غضنفری به برگزاری دوره‌های آموزشی قبل از ازدواج برای نوعروسان اشاره کرد و افزود: در این دوره‌های آموزشی موضوعاتی از قبیل مهارت‌های زندگی اسلامی، نحوه مقابله با مشکلات، مدیریت اقتصادی زندگی، مدیریت فرزند و رفتار با همسر آموزش داده می‌شود.

وی به پرداخت ۱۲۷ مورد وام قرض‌الحسنه کارگشایی در شش‌ماهه نخست امسال اشاره و عنوان کرد: این تعداد وام قرض‌الحسنه به مبلغ ۳۹۱ میلیون تومان به مددجویان تحت حمایت و نیازمندان واجد شرایط پرداخت‌شده است.

مدیر کمیته امداد شهرستان قرچک تاکید کرد: وام های کارگشایی به منظور کمک به تحصیل، پرداخت بدهی، ودیعه مسکن، درمان و سایر موارد ضروری تا سقف پنج میلیون تومان به مددجویان و نیازمندان واجد شرایط پرداخت می شود.

وی تصریح کرد: رویکرد کمیته امداد برای حمایت از مددجویان درزمینهٔ تأمین مسکن، کمک به ساخت یا خرید مسکن در حوزه‌های شهری و روستایی با کمک مردم، خیران و همت مددجویان اشاره و عنوان کرد: در شش‌ماهه نخست امسال شش مورد خرید و ۱۹ مورد تعمیرات واحد مسکن مددجویی در شهرستان قرچک بااعتباری به ارزش ۲۱۵ میلیون تومان انجام‌شده است.

غضنفری با اشاره به پرداخت ۵۸ مورد وام اشتغال‌زایی گفت:در شش‌ماهه نخست امسال ۵۸ مورد وام قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی به مددجویان تحت حمایت پرداخت‌شده که ۳۶ مورد از محل منابع امدادی و ۲۲ مورد از محل منابع بانکی  که در مجموع ۹۱ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان پرداخت‌شده است.

وی به ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به مددجویان تحت حمایت اشاره کرد و گفت: در شش‌ماهه نخست امسال ۴۲۵ مددجوی تحت حمایت از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای کوتاه‌مدت و بلندمدت در بخش های توسعه و پایدارسازی، دانش آموزان دبیرستانی و مهارت آموزی بهره‌مند شده‌اند؛ همچنین کاریابی برای 36 مددجوی تحت حمایت این نهاد صورت گرفته است.

مدیر کمیته امداد شهرستان قرچک با تأکید بر اینکه فعالیت کمیته امداد با دیگر مؤسسات خیریه و NGO به لحاظ کیفی قابل‌مقایسه نیست،خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم تا با تعامل و همکاری سایر مؤسسات خیریه همسو با کمیته امداد بتوانیم به نیازمندان بیشتری خدمت‌رسانی کنیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۶۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کرمانشاه از هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی برای مددجویان استان در سال گذشته خبر داد و افزود: خوشبختانه در حال حاضر خانواری در استان نیست که واقعا نیاز به حمایت داشته باشد و تحت پوشش نباشد.

رضا طاهری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به جمعیت ۱۵۲ هزار نفری خانواده کمیته امداد در استان گفت: این تعداد مددجو در قالب ۷۶ هزار خانوار تحت حمایت کمیته امداد قرار دارند.

وی با اشاره به گسترگی خدمات امداد، گفت: برخی تصور دارند که تنها خدمت کمیته امداد پرداخت مستمری است، درحالی که ۱۲۱ نوع خدمت شامل خدمات درمانی، تحصیلی، آموزشی، اشتغال، مسکن و ... به مددجویان ارائه می‌شود.

وی افزود: یکی از تصورات دیگری که در جامعه وجود دارد این است که عمده این هزینه‌ها از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین تامین می‌شود، خیرین سهم تقریبا ۱۵ درصدی در این زمینه دارند.

وی افزود: سال گذشته ۳۳۰ میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی و خیرین جمع‌آوری شده و مابقی هزینه‌های صورت گرفته برای مددجویان از محل منابع دولتی، منابع کمیته امداد و تسهیلات قرض الحسنه و... تامین شده است.

طاهری خاطرنشان کرد: سهم مردم و خیرین از هزینه کرد برای مددجویان  شاید خیلی باشد، اما همین کمک‌های اندک برکت داشته و گره گشای بسیاری از مشکلات مددجویان است.

به گفته مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در حال حاضر ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار خیر بصورت ثابت درحوزه‌های مختلف با کمیته امداد همکاری کرده و یاری‌رسان مددجویان هستند.

وی در خصوص مبلغ مستمری مددجویان هم گفت: این مبلغ بر حسب جمعیت برای هر خانوار متفاوت است و در حال حاضر خانوار یک نفره یک میلیون تومان و خانواره پنج نفره و بیشتر ۳.۵ میلیون تومان در ماه مستمری دریافت می‌کند.

ساخت ۳۰۰ واحد مسکونی برای مددجویان در سال جدید/ ۱۹۷۰ زن سرپرست خانوار بیمه شدند

طاهری گفت: این مبلغ مستمری در کنار کمک‌های بسیار دیگری است که به مددجویان ارائه می‌شود، بطور مثال سال گذشته ۱۲ میلیارد تومان فرانشیز درمانی به ۴۱ هزار مددجو پرداخت کردیم. در بحث مسکن مددجویان هم ۳۳۰ واحد مسکونی اخیرا افتتاح کرده و امسال هم ساخت ۳۰۰ واحد دیگر را در دستور کار داریم. در بحث ودیعه مسکن نیز سال گذشته ۹۹ میلیارد تومان به ۲۲۰۰ نفر و در بحث کمک هزینه اجاره مسکن ۱۲ میلیارد تومان به ۲۸۰۰ نفر پرداخت شده است.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در حوزه تحصیل هم سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان کمک هزینه تحصیلی پرداخت شده و از دانشجویان تحت پوشش امداد حتی در مقطع دکترا هم حمایت می‌کنیم.

وی افزود: در بحث تهیه اقلام ضروری مانند یخچال، تلویزیون و... هم خانوارها کمک دریافت می‌کنند و در این زمینه سال گذشته ۱۹۵۰ قلم کالا به ارزش هشت میلیارد تومان خریداری و در اختیار مددجویان قرار داده شد.

طاهری گفت: وام گره‌گشایی هم خدمت دیگر امداد است که مددجویان می‌توانند در مواقع اضطرار از آن استفاده کنند و در این زمینه هم سال گذشته ۱۲۵ میلیارد تومان تسهیلات به ۱۴ هزار مددجو پرداخت شده است.

طاهری گفت: در بحث جهیزیه هم خانوارهای مددجو حمایت می‌شوند و سال گذشته ۲۱۰۰ سری جهیزیه شامل یخچال، تلویزیون، لباسشویی، جاروبرقی و اجاق گاز به ارزش ۷۷ میلیارد تومان برای نوعروسان امداد خریداری و به آنها تحویل شد.

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه از اهدای بسته‌های حمایتی معیشت ی به مادران باردار و شیرده که احتمال سوءتغذیه آنها وجود دارد خبر داد و افزود: در این زمینه سال گذشته ۱۲۰۰ مادر از این خدمات به ارزش چهار میلیارد تومان برخوردار شدند.

طاهری گفت: خدمت دیگر امداد برای مادران سرپرست خانوار است، بطوری که حق بیمه آنها پرداخت شده تا آنها بتوانند بعد از چندسال بازنشسته شده و حقوق دریافت کنند. در این زمینه تاکنون ۱۷۵۰ مادر سرپرست خانوار بیمه شده‌اند و سال گذشته ۹ میلیارد تومان حق بیمه آنها پرداخت شد تا بتوانند در آینده مستمری بگیر شوند.

طاهری درباره طرح اکرام ایتام با اشاره به حمایت خیرین از ایتام و فرزندان محسنین، گفت: هر یتیم ماهانه بطور میانگین یک میلیون تومان از محل کمک حامیان دریافت می‌کند. این مبلغ برای هر فرزند محسنین  ماهانه ۳۰۰ هزار تومان است.

پشت نوبتی نداریم

مدیرکل کمیته امداد استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه «پشت نوبتی» در کمیته امداد استان نداریم، گفت: خوشبختانه تمام افراد واجد شرایط تحت حمایت امداد درآمده‌اند و در این زمینه پشت نوبتی نداریم.

وی افزود: امسال دو هزار خانوار جدید سهمیه گرفته‌ایم و هر خانواری که واقعا واجد شرایط باشد، تحت حمایت درآمده و محدودیتی در این زمینه نداریم.

طاهری در خصوص شرایط خانوارها برای برخورداری از حمایت‌های امداد نیز گفت: افرادی که جزو سه دهک پایین جامعه باشند، یا زن سرپرست خانوار بوده و یا توانایی اشتغال نداشته باشند و یا بیماری صعب‌العلاج داشته باشند و ... می‌توانند از حمایت‌های امداد برخوردار شوند.

وی خاطرنشان کرد: همه ما افرادی را در سطح جامعه مشاهده می‌کنیم که به ظاهر خیلی فقیر بوده و مشغول تکدی‌گری هستند و بعضا مردم این موضوع را مطرح می‌کنند که چرا کمیته امداد این افراد را تحت پوشش نمی‌برد. واقعیت امر این است که برخی از این افراد به دلیل درآمد بالای تکدی‌گری به این کار روی آورده‌اند و حاضر نیستند این کار را کنار گذاشته و تحت پوشش قرار گیرند.

طاهری افزود: غالب این افراد درآمد بسیار بالایی از تکدی گری کسب می کنند و برای همین نمی خواهند آن را کنار بگذارند. اگر مردم به جای کمک به این افراد سودجو، از طریق نهادهایی مانند کمیته امداد اقدام کنند، قطعا کمک های آنها دست نیازمندان واقعی و آبرومند می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۳۰۰ میلیارد تومان وام اشتغال‌زایی در بوشهر
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • پرداخت بیش از ۲۲۷ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • هزینه کرد ۲۰۰۰ میلیارد تومانی کمیته امداد برای مددجویان
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • تولید ۱۳۶۲ مترمربع فرش توسط مددجویان امداد خراسان جنوبی
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان