Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@13:55:16 GMT

5 راه مقابله با سرفه شبانه

تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۵۷۶۴۲

5 راه مقابله با سرفه شبانه

همه ما می‌دانیم که خواب خوب معمولا بهترین دارو برای بعضی از مشکلات است، خصوصا وقتی که با علائم سرماخوردگی مواجه می‌شویم. استراحت دادن به بدن در چنین شرایطی، کلید اصلی دستیابی به بهبودی است. با این ‌حال، وقتی که سرفه در خواب شبانه عادی وقفه ایجاد می‌کند، دیگر نمی‌توان به‌ خوبی استراحت کرد. در بدترین حالت هم وقتی که فرد بیشتر از همیشه به استراحت نیاز دارد، به ‌واسطه سرفه نمی‌تواند بخوابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چرا سرفه‌ها در ساعات شب بدتر می‌شوند؟

سرفه‌ها ذاتا تمایل دارند به این‌که شب‌ها دردسرساز شوند چون در طول روز، ما به‌طور طبیعی غذا می‌خوریم و در نتیجه کمک می‌کنیم به این‌که مخاط بینی از گلو و بینی پایین بروند. با این ‌حال، وقتی که شب‌ها دراز می‌کشیم، پاک‌سازی مسیر تنفسی برای بدن سخت‌تر می‌شود و دیگر مانعی مانند غذا خوردن نیز وجود ندارد که جلوی سرفه را بگیرد. در چنین حالتی، مخاط‌ها بیشتر در گلو تجمع می‌کنند و شما هم به‌طور غریزی برای مقابله با آن‌ها سرفه می‌کنید. به ‌علاوه، اگر مسیر بینی شما بسته شده باشد، مجبور می‌شوید که از مسیر دهان تنفس کنید. همین حالت می‌تواند دهان را خشک کند و عصب‌های پشت گلو را طوری تحریک کند که باعث سرفه بیشتر شوند. شیوه‌های مقابله با سرفه شبانه با وجود تمام نکاتی که در قسمت بالا شرح داده شدند، هنوز هم راه‌هایی برای مقابله با سرفه شبانه وجود دارند. شما می‌توانید از ترفندهای زیر برای این مقابله کمک بگیرید.

۱. استفاده از بالش اضافی

اگر دراز کشیدن به تشدید سرفه شما منجر می‌شود، ایجاد شیب ملایم موقع خواب می‌تواند به حل این مشکل در شما کمک کند. شما می‌توانید با استفاده از یک بالش اضافی، این شیب ملایم را موقع خواب ایجاد کنید.

۲. دقت در انتخاب حالت خواب

اگر مسیر تنفسی شما مسدود شده باشد، خوابیدن روی پشت می‌تواند خروپف شما را بدتر کند و مانع از خواب راحت شود. پس در این شرایط تلاش کنید که به پهلو بخوابید تا هم خودتان خواب بهتری داشته باشید و هم احیانا همسرتان را بیدار نکنید.

۳. کمک گرفتن از بخار

آب دوش آب گرم قبل از خواب شبانه، گرفتگی و احتقان بینی را تسکین می‌دهد و مسیر تنفسی شما را تا حدودی باز می‌کند. به ‌علاوه، حس آرامشی که از دوش گرفتن به ‌وجود می‌آید نیز به خواب بهتر کمک می‌رساند.

۴. استفاده از آب

در مواقعی که با سرفه مواجه می‌شوید،‌ باید آب مورد نیاز بدن را در طول روز تامین کنید تا بدن بتواند سرفه را راحت‌تر تسکین بدهد و با گلودرد مقابله کند. در ضمن، بهتر است که شب‌ها یک لیوان آب کنار رخت خواب بگذارید تا در صورت بیدار شدن از آن استفاده کنید. اگر سرفه شما بدون استفاده از دارو بهتر نشد، می‌توانید از محصولات بدون نسخه استفاده کنید. بعضی از این داروهای حاوی ترکیبات آنتی‌هیستامین مانند دیفن‌هیدرامین و پرومتازین هستند و در نتیجه ترشحات پشت حلقی را خشک می‌کنند. همین روند به خواب راحت‌تر واقعا کمک می‌کند.

۵. مراجعه به پزشک

همه ما ممکن است به سرفه مبتلا شویم، اما اگر سرفه‌ها بیشتر از ۳ هفته ادامه پیدا کنند، می‌توانند نشان‌دهنده مشکلات جدی‌تری مانند بیماری‌های ریوی باشند. در نتیجه خوددرمانی در این شرایط اصلا ایده خوبی نیست و شما باید هرچه سریع‌تر نزد پزشک بروید.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۷۶۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری

بدن افراد سوخت‌وساز و ترشح بعضی از هورمون‌ها را متناسب با محرک‌های خارجی، مانند نور و دما، تغییر می‌دهد. خواب آلودگی بهاری نوعی عکس‌العمل بدن انسان به تغییراتی است که در طبیعت رخ می‌دهد.

افزایش طول مدت روز و روشنایی در فصل بهار خواب آلودگی و کاهش تمرکز بسیاری از افراد را به وجود می‌آورد. محققان معتقد هستند در فصل بهار ساعت بیولوژیکی بدن افراد که با ساعت‌های طولانی شب تنظیم شده است نمی‌تواند با طولانی‌شدن روز هماهنگ شود و انرژی آن به‌سرعت تحلیل می‌رود؛ بنابراین افراد به اختلالات خواب ازجمله پرخوابی مبتلا می‌شوند.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • علت خواب رفتن و گزگز پا‌ها (فیلم)
  • ببینید | علت خواب رفتن پا‌ چیست؟
  • علت خواب رفتن و گزگز پا‌ها + فیلم
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟
  • ویدئویی از قمه‌کشی ودعوای شدید شبانه در ارومیه را ببینید
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • پربازدیدهای خبرگزاری صدا وسیمای آذربایجان غربی در شبانه روز گذشته
  • بی‌خوابی نشانه چه بیماری‌هایی است؟
  • حسین عبدی: چند ماه را از دست دادیم اما شبانه‌روز کار می‌کنیم