Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ مرضیه تجار درباره کتاب جدیدی که این روزها در دست نوشتن دارد توضیح روشنی نداد و اینگونه از وضعیت چاپ کتاب کتاب «نام تو مصطفی» گفت: کتاب «نام تو مصطفی» درباره زندگی مدافع حرم شهید «مصطفی صدرزاده» است ولی متأسفانه انتشار این کتاب که بر عهده نشر روایت فتح است خیلی طولانی شده و یکی از موضوعاتی که نویسنده را خیلی اذیت می کند همین مسئله است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این انتشارات خیلی گله مند هستم چون این کتاب  می بایست برای نمایشگاه بین المللی کتاب سال جاری که اردیبهشت ماه برگزار شد آماده می شد ولی هنوز چاپ نشده است. از طرف همه نویسندگان می گویم باید برای رفع این مشکل فکر اساسی شود وقتی یک اثر هنری مورد تایید قرار می گیرد فاصله و وقفه ای که برای انتشار اثر ایجاد می شود برای نویسنده خیلی آزار دهنده است و باعث دلسردی، ضربه روحی و فکری او می شود.

وی با ابراز امیدواری از حضور در نمایشگاه کتاب پیش رو بیان کرد: امیدوارم کتاب «نام تو مصطفی» تا زمان برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب امسال توسط انتشارات روایت فتح چاپ شود ولی اثر جدیدی که مشغول نوشتن آن هستم به نمایشگاه کتاب امسال نمی رسد.

نویسنده کتاب «زن شیشه ای» درباره فاصله بین ارائه آثار خود توضیح داد: هنور به دنبال چاپ آخرین مجموعه ام نرفته ام و از نظر روحی نیاز به فرصتی دارم که مجموعه داستان هایی  را که با عشق و علاقه نوشته ام را منتشر کنم.

وی در خصوص اسم کتابی که در حال مطالعه آن است گفت:  اغلب کتاب های متعددی را با هم می خوانم که بیشتر این کتاب ها را به واسطه کارم  از جمله آثار جدید نویسنده های نو قلم است که می‌خوانم و انتخاب این آثار از روی علاقه و با عشق نیستند.

تجار به عنوان یک نویسنده با تجربه که سال ها سابقه تدریس نویسندگی را دارد درباره وضعیت کیفیت نویسندگان جوان کشور عنوان کرد: به نظرم خیلی با استعداد هستند و در این زمینه رویکرد خوبی دارند مخصوصا خانم ها که ورود خوبی به این عرصه داشته اند ولی خیلی مهم است که با مطالعه بیشتر حرف بیشتری برای گفتن پیدا کنند یا چگونه گفتن را بدانند که چطور بتوانند موضوعات را مؤثرتر بیان کنند یعنی هم از نظر اندیشه، فکر و باورها و هم اینکه به رعایت فرم، سبک ها و... مسلط باشند.

مرضیه تجار در پایان به نویسندگان تازه قلم توصیه داشت وی گفت: در این زمینه توصیه ام به افرادی که اهل نوشتن هستند این است که اندیشه را تقویت کنند مطالعه بیشتر باعث می شود که این آثار، عمق و معنای قابل توجه تری پیدا کنند.تک داستان های خیلی خوبی از نویسنده های مختلف می‌خوانم. این نویسنده به هر حال مدرسی دارند که به آنها آموزش می دهد و مشکلاتشان را رفع کند و از نظر محتوا داستان آنها نوشته می شود ولی این داستان ها پایان خوبی ندارند.

 گفتگو: سها راستاد

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار مخرب شبه‌علم‌ها به اقتصاد سلامت کشور/ تازه شدن دعوای اهدای خون و حجامت

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین دزفولی؛ دعوای حجامت و اهدای خون موضوعی است که در کشور ما سابقه چندین ساله دارد تا آنجا که در دهه هفتاد با جسارت مسئولان وقت وزارت بهداشت، حجامت در مطب‌های پزشکی ممنوع اعلام شد اما پس از یک کشمکش حدوداً چهار ساله با رأی دیوان عدالت اداری این قانون لغو شد.

به دنبال این رأی در دو دهه اخیر شاهد تبلیغات فراوان در مورد مزایای حجامت به‌عنوان روشی برای پیشگیری یا درمان بیماری‌ها بوده‌ایم و تابلوهای متعدد مراکز حجامت در کوچه و خیابان به چشممان می‌خورند اما در تمام این سال‌ها همواره حجامت به‌عنوان یکی از دلایل برای معافیت‌ موقت از اهدای خون مطرح بوده، به‌طوری‌که بر اساس استانداردهای سازمان انتقال خون ایران، کسانی که حجامت کرده باشند، از زمان انجام تا یک سال بعد نمی‌توانند، خون اهدا کنند.

هرچند که بسیاری از کارشناسان معتقدند که اساساً شواهد علمی موجود از این‌که حجامت دارای اثرات مفید بر سلامت است، پشتیبانی نمی‌کند اما در کلام مسئولان سازمان انتقال خون ظاهراً این دعوا این‌گونه حل‌شده که افراد سالم بهتر است که حجامت را جایگزین اهدای خون نکنند و حجامت را برای درمان بیماری‌هایی که احتمالاً مبتلا هستند، در نظر بگیرند.

اما اتفاق جدیدی که این روزها موضوع حجامت را بر سر زبان‌ها آورده، تعیین تعرفه برای انواع حجامت در کتابچه تعرفه خدمات پزشکی و بهداشتی سال 1403 است که موجب نگرانی انجمن علمی انتقال خون کشور شده است.

علی‌اکبر پورفتح‌اله، رئیس هیئت‌مدیره انجمن علمی انتقال خون در واکنش به تعیین تعرفه برای حجامت، اظهار کرد: تعرفه گذاری حجامت در شرایطی که با روند سالمندی در جوامع بشری و افزایش مصرف خون و فرآورده‌های خونی و کاهش جمعیت اهداکنندگان خون مواجه هستیم، چالش بزرگی را برای دسترسی به خون سالم و کافی در ایران ایجاد خواهد کرد.

وی افزود: انجمن علمی انتقال خون انتظار دارد درحالی‌که سازمان جهانی بهداشت تأمین خون سالم و کافی را از اولویت‌های نظام سلامت کشورها اعلام کرده، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز با حساسیت همه‌جانبه به‌عنوان متولی سلامت به مسئولیت‌های خود عمل کند.

پورفتح‌اله یادآور شد: انجمن علمی انتقال خون اگرچه تعرفه گذاری خدمات حجامت را فاقد وجاهت علمی، اقتصادی و کارایی برای نظام سلامت می‌داند درعین‌حال با توجه به مسئولیت علمی خود در راستای تأمین خون سالم و کافی انتظار دارد که با تدوین راهنمای ملی برای حجامت از انجام و به‌کارگیری آن در افراد سالم تا سن ۶۵ سالگی که می‌توانند اهداکنندگان بالقوه خون باشند، خودداری شود.

مدیرعامل اسبق سازمان انتقال خون گفت: علاوه بر بعد اهدای خون، موضوع تعرفه گذاری حجامت به معنی باز شدن پای شبه‌علم‌ها به اقتصاد سلامت و تحمیل هزینه‌هایی است که اثر مشخصی هم ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار برای نخستین بار| سروده رهبر انقلاب و روایت ایشان از «وعده صادق»
  • بازگشت به روایت اقتصاد و جامعه
  • روایت حسن روحانی از گلایه سید احمد خمینی از رأی مخالف ۹۹ نماینده به میرحسین موسوی
  • مجموعه داستان دوباره همان زخم‌ها را به صورتم بزن در کرمانشاه منتشر شد
  • داستان‌هایی از کریستین اندرسون با لهجه فارسی + فیلم
  • آثار مخرب شبه‌علم‌ها به اقتصاد سلامت کشور/ تازه شدن دعوای اهدای خون و حجامت
  • روایت مفاخر ایران زمین در مجموعه مستند «تازه نفس»
  • مشکل اصلی انیمیشن های ایرانی این است که در قصه‌پردازی و روایت ضعیف هستیم
  • انتشار رباعی‌های حمید رضا شکارسری پس از ۷ سال
  • انتشار کتاب «المراجعات» در مرکز اسلامی برزیل