Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر رهایی در جلسه مشترک معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در واحد بندرعباس، با اشاره به سیاست های جدید دانشگاه درخصوص اصلاح ساختار آموزشی و ارتقای کیفیت در این حوزه گفت: با توجه به افزایش تعداد موسسات و مراکز علمی در کشور و ایجاد فضای رقابتی در بین آنها، دانشگاه آزاد اسلامی باید به گونه ای عمل کند که انتخاب اول در بین دانشگاهها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر رهایی با بیان اینکه عملکرد دانشگاه باید منطبق با شرایط روز باشد، افزود: این دانشگاه باید به عنوان یک مجموعه خصوصی در کشور ساختار دینامیک داشته باشد تا بتواند با گسترش و تحکیم جایگاه خود ارزش آفرینی کند و در صورت تغییر و تحول در ساختار آموزش کشور، خود را منطبق با شرایط موجود کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی کاهش جمعیت دانشجو و به حد نصاب نرسیدن برخی رشته محل ها در دانشگاه، وجود رشته محل های دارای هیات علمی و فاقد دانشجو و بالعکس را از جمله مشکلات و موانع این دانشگاه دانست و گفت: ساماندهی رشته ها و اعضای هیات علمی، بهینه سازی تشکیلات، ایجاد رشته های جدید و بین رشته ای و مهارتی، حذف رشته های مشابه و موازی از واحد های مجاور و توسعه رشته ها بر اساس طرح آمایش آموزشی از برنامه هایی است که به زودی در جهت رفع این مشکلات صورت می گیرد.

وی ایجاد جاذبه برای پذیرش دانشجو در دانشگاه را از دیگر رسالت های حوزه آموزش خواند و تصریح کرد: بهبود وضعیت خدمات آموزشی ، ارتقای کیفیت دروس ارائه شده، برگزاری دوره های بین المللی و ایجاد نظم و اشتهار ملی و بین المللی از فعالیت هایی است که معاونان آموزشی باید به این نکات توجه ویژه ای داشته باشند.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: شناخت و تحلیل وضع موجود و همچنین تبیین وضعیت مطلوب بر اساس قابلیت های هر استان و منطقه و اسناد بالا دستی و طرح آمایش آموزش عالی از دیگر برنامه هایی است که باید در واحد ها و مراکزدانشگاهی عملیاتی شود.

دکتر رهایی از تخفیف و کاهش شهریه برخی رشته ها در دانشگاه آزاد اسلامی خبرداد و تصریح کرد: هیچ رشته ای در این دانشگاه تعطیل نخواهد شد و با اتخاذ سیاست های جدید از جمله تخفیف شهریه ، زمینه حضور دانشجویان را فراهم می آوریم.

وی تشکیل کمیته راهبردی و کارگروه های تخصصی در استان ها را خواستار شد و گفت: برگزاری جلسات منظم با حضور اعضای کمیته و بررسی مسائل آموزشی واحد ها و مراکز و ارائه راهکار مناسب از مهمترین کارهایی است که باید در قالب برنامه زمانبندی شده تحقق یابد.

دکتر رهایی ساماندهی اعضای هیات علمی در دانشگاه را از دیگر برنامه های این حوزه دانست و افزود: بدون تردید ساماندهی اعضای هیات علمی با ساماندهی رشته های دانشگاهی صورت خواهد پذیرفت و هر استاد باید در زمینه تخصص خود در دانشگاه فعالیت کند.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۲۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در کنکور چند روز قبل ۱۲۰ هزار نفر در رشته ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

محمد مهدی طهرانچی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ در جمع خبرنگاران که در دلگشا چالوس برگزار شد، با اشاره به اهمیت این اجلاسیه اظهار کرد: در این اجلاسیه مباحثی را پیرامون موضوع رفتار اجتماعی جامعه و دانش آموزان، دانشجویان و داوطلبان آموزشی در پرداختن به حوزه انسانی به اشتراک گذاشتیم.

وی افزود: آینده آموزش عالی در گرو توجه به حرکت‌هایی است که امروز در قالب انتخاب رشته رخ می‌دهد و این آینده کشور را رقم می‌زند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هر روز در خبرها از شرکت مجموعه‌ای از دانش آموزان در کنکور می‌شنویم، تصریح کرد: پنج شنبه‌ای که گذشت ۱۲۰ هزار نفر در ریاضی، سه برابر در سایر رشته‌ها و ۶ برابر در تجربی شرکت کردند و این حکایت از یک ناهنجاری انتخاب رشته در جمع دانش آموزان دارد که این ناهنجاری اگر عالمانه هدایت نشود می‌تواند آینده کشور را به خطر بیندازد.

طهرانچی گفت: دانش آموزان بر اساس دریافت خودشان یک انتخاب را انجام می‌دهند و ما دانشگاهیان و دلسوزان جامعه باید علل این انتخاب و توزیع نامتوازن را بررسی کنیم که در این اجلاسیه به صورت نشست دو روزه در حوزه علوم اجتماعی مورد بحث قرار گرفت.

افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی

وی با بیان اینکه در این اجلاسیه مسائل جدی مطرح و با همتی که وجود دارد باید اقدام به رفع آن شود، یادآور شد: نکته مهمی که در کشور وجود دارد این است که ما در یک جنگ ترکیبی قرار گرفته‌ایم و در این خصوص هنر و رسانه نقش جدی را ایفا می‌کند و جامعه شناسی و مخاطب شناسی جایگاه مهمی دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: بیش از ۷۰ نفر از جامعه شناسان سراسر کشور به این موضوع پرداختند که جایگاهشان در نقش آفرینی جدیدشان در دانشکده‌های هنر و رسانه را بتوانند جایگاه دقیقی قرار دهند.

طهرانچی در ادامه به خبری در مورد افزایش حقوق هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور پرداخت و گفت: دولت امسال ۲۰ درصد برای اعضای هیئت دولت در نظر گرفته است و در جلسه اخیر که در شورای معاونین داشتیم در حال آماده سازی لایحه‌ای برای هیئت امنا هستیم که ۳۰ تا ۳۵ درصد افزایش حقوق دانشگاه آزاد رقم بخورد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش رشته‌های کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شهرکرد
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • علم همراه با خلاقیت مسائل جامعه را حل می‌کند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • افزایش ۳۰ تا ۳۵ درصدی افزایش حقوق در دانشگاه آزاد اسلامی
  • لزوم هدایت درست انتخاب رشته دانش آموزان در دانشگاه‌
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس