Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت : برداشت گل نرگس از 48 هکتار از زمین های زیر کشت اغاز شده است .

شهیدی فر با بیان اینکه 40 بهره بردار بیش از 25 هزار نفر را مشغول به این کار کرده اند افزود : سالانه بیش از 57 میلیون شاخه گل نرگس با بیش از 200 تن پیازچه در مازندران تولید می شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی : مازندران با تولید 6 میلیارد تومانی گل نرگس بعد از خوزستان و شیراز مقام سوم کشور را به خود اختصاص داد .

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت : گل نرگس 60 گونه و 6 رنگ در جهان دارد که 4 گونه ان در ایران کشت می شود و مهمترین پرورش دهندگان مازندران در شهرستان های جویبار ، ساری و قائم شهر فعال هستند .

شهیدی فر ادامه داد :کاشت گل نرگس از مرداد ماه شروع می شود و تا مهر ادامه دارد برداشت این گل هم دی اغاز می شود و تا فرودین ادامه دارد .

گل نرگس علاوه بر زیبایی و ارزش اقتصادی بالا عطر و بوی ان خاصیت درمانی دارد .

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۲۳۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران گفت: میانگین سرانه زمین در کشور ۳.۲ هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم قطعاً با کاهش بهره وری در اراضی مواجه خواهیم شد.

وی ادامه داد: واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان در ازای خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان است و پس از پرداخت وجه به کشاورزان و تأیید آن اجازه واردات به این شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است که به صورت پهنه بندی مدیریت می‌شوند، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی باعث افزایش بهره وری مزارع می‌شود.

مهاجر اظهار داشت: در مازندران باید کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

وی تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی تأمین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم را برعهده دارند و باید بر اساس رسالت اصلی خودشان عمل کنند.

بابک مؤمنی رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در این جلسه با اشاره به اینکه ذات و رسالت جهاد کشاورزی تولید است، ادامه داد: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می‌شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

وی بر تأمین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی تاکید کرد.

کد خبر 6094289

دیگر خبرها

  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • شهیدی که قهرمان دو سنگر بود
  • ۲ تن چوب تاغ قاچاق در محور فولاد محله_مازندران کشف شد
  • قدرت‌نمایی شبانه پلنگ در مازندران (فیلم)
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • ️جریمه میلیاردی برای نگهداری موتور سیکلت‌های قاچاق در قزوین
  • کمک ۱۳ میلیاردی تومانی خیران برای آزادی زندانیان جرایم غیرعمد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • خانه مادر شهیدی که دیوارهایش مزین به عکس شهدا است