Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-08@02:28:01 GMT

دغدغه مسلمانان ایرلند برای گفتمان ضداسلامی

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۶۳۹۸۴

دغدغه مسلمانان ایرلند برای گفتمان ضداسلامی

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از روزنامه آیریش تایمز؛ فاضل ریکلیف از اعضای بنیاد اسلامی ایرلند در دوبلین گفت: وقتی حمله‌ای صورت می‌گیرد، مهم نیست که عامل آن کیست، در نهایت اسلام مقصر شناخته می‌شود.

وی افزود: من نمی‌خواهم هر بار که یک نفر مرتکب جرمی می‌شود، صرفاً به دلیل اینکه اسم اسلامی دارد، من به خاطر آن احساس مقصر بودن داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهارشنبه گذشته مرد جوانی در شهر «داندالک» ایرلند با سلاح سرد به مردم حمله کرد که در نتیجه آن یک نفر کشته و دو نفر دیگر زخمی شدند.

رسانه‌های ایرلند به سرعت عامل حمله را یکی از مهاجران مسلمان اعلام کرده و انگشت اتهام به سمت اسلام و مسلمانان نشانه رفتند.

به گفته ریکلیف، به محض اینکه پلیس از لفظ «حمله تروریستی» استفاده می‌کند مردم عصبانی می‌شوند و حتی صبر نمی‌کنند که حقیقت را متوجه شوند.

دکتر سعود بجوا، رئیس مرکز فرهنگی اسلامی شهر «گالوی» ایرلند نیز نظارت مشابهی دارد. وی نیز گفتمان ضد اسلامی شدت گرفته در سال‌های اخیر در ایرلند را محکوم می‌کند.

وی می‌گوید: ترس ناشناخته‌ای وجود دارد. همه فریاد می‌زنند که مسلمانان خطرناک هستند اما ما جامعه خود را دوست داریم و می‌خواهیم به زندگیمان ادامه دهیم اما اگر با این تصورات نادرست مقابله نکنیم، شرایط بدتر خواهد شد.

مسلمانان همچنین هشدار می‌دهند که انتشار ادبیات نفرت‌آلود علیه پیروان اسلام برخلاف مصلحت جامعه است.

علی سلیم، سخنگوی مرکز اسلامی شهر «کلونسکیگ» در دوبلین گفت: حمله روز چهارشنبه توسط فردی انجام شده که به لحاظ ذهنی مشکل دارد. زدن برچسب تروریسم و تعمیم دادن آن به همه مسلمانان برای سلامت جامعه ما خطرناک است.

دکتر عمر القدری، امام جماعت مرکز اسلامی المصطفی در شهر «بلانچاردزتاون» دوبلین نیز گفت: به حاشیه راندن یک اقلیت، تجربه‌ای است که خود مردم ایرلند نیز در دهه‌های 70 و 80 تجربه کرده‌اند؛ زمانی که دیگران آن‌ها را به عنوان تروریست‌های بالقوه تصور می‌کردند.

وی افزود: این یک تجربه وحشتناک برای هر انسانی است و سبب ایجاد خشم و نفرت در جامعه می‌شود/.

 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۳۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه

ابراهیم محمد انديشمند آفریقای جنوبی در گفتگو با خبرگزاری تقریب حوادث جاری در منطقه خاورمیانه را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد که شکل گیری جریان مقاومت در نتیجه رویدادهایی بوده که از سوی اسرائیل در سرزمین فلسطین رقم خورده است. ابراهیم محمد در این زمینه اظهار داشت: کشورهای مسلمان قادر هستند یک جریان بزرگ مقاومت را شکل دهند که در وضعیت مهم و خطرناک به کمک ملت های تحت ستم بیاید.

او با بیان اینکه در وضعیت جاری که اسرائیل به طور گسترده ای به کشتار مردم فلسطین دست زده است و اهمیت اتحاد و تعمیق جریان مقاومت برای دفاع از فلسطین در برابر این رژیم بیش از هر وقت دیگری ضروری است، افزود: آزاد کردن سرزمین فلسطین از دست اسرائیل فقط با اتحاد و در کنار هم قرار گرفتن همه کشورهای منطقه ممکن می شود. این در حالی است که جهان در حال تجربه شرایط جدید است که مسلمانان می توانند در آن، نقش آفرینی خود را افزایش دهند.

ابراهیم محمد افزود: مسلمانان می توانند با سامان دادن به یک نظام فراگیر اسلامی جایگزین مناسبی برای نظام سلطه فراهم کنند. قرآن این نظام اسلامی فراگیر را امت واحده می نامد. از این رو توجه و اجرای اصل وحدت از سوی ملت های مسلمان یک هدف مهم است که اجرای آن می تواند به حل مناقشه فلسطین بیانجامد. وضعیت امروز منطقه خاورمیانه نشان می دهد این منطقه و جهان جهان در یک وضعیت گذار است و مسلمانان می توانند با اتحاد هم تغییر آفرین باشند و هم تحولات را به امکانی برای افزودن بر مولفه قدرت تبدیل نمایند. مرحله اول وحدت و ایستادن کنار مردم فلسطین است تا سیاست اشغال گری را شکست دهند.

این پژوهشگر دینی همچنین تصریح کرد: مسلمانان باید از همه توان و ظرفیت, فکری و مادی خود برای این هدف مهم استفاده کنند و دستیابی به  عدالت را چراغ راهنمای خود قرار دهند. برای این امر تنها راهکار قابل اجرا شکل گیری حس برادری و همدلی بین همه مسلمانان در اقصی نقاط جهان است.
 

دیگر خبرها

  • گرانی پوشاک اسلامی از دغدغه‌های مردم شده است
  • «رویداد صدرا» توافق برد-برد دانشگاه و صنعت
  • مسئولان تلاش کنند معلمان دغدغه‌ای به جز آموزش نداشته باشند
  • سلامی: رسالت نیروی قدس پرکردن موارد نفوذ دشمن بین مسلمانان است
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • الزام سامان دادن یک نظام فراگیر اسلامی برای کنار زدن نظام سلطه
  • گسترش دامنه اعتراضات به ایرلند
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن