Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:در نشست معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی مقرر شد فرآیند بیمه رسانه‌ها، مطبوعات و مدیران مسئول تسهیل شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی معاونت مطبوعاتی و اطلاع رسانی، در این نشست ضمن موافقت با تمدید ٣ ساله تفاهم‌نامه‌ای که پیشتر فی‌مابین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تامین اجتماعی در سال ٩٥ منعقد شده بود، مقرر شد: سازمان تامین اجتماعی در حوزه های مختلف یاری رسان رسانه ها و مشکلات بیمه ای آنان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در یکی از بندهای توافق امروز آمده است: کارگاه‌های زیر ٥ نفر همچنان با پرداخت فقط ٧ درصد سهم بیمه شونده بتوانند از تسهیلات کامل بیمه ای بهره مند شوند و روند تسهیلات بیمه ای برای کارگاه های ٥ نفره نیز تداوم داشته باشد.

 

همچنین آن گروه از افراد و مدیران مسئولی که فاقد دفتر رسانه و کد کارگاهی هستند ماهانه با پرداخت حق بیمه و از طریق ارسال فهرست ارسالی مورد تایید معاونت مطبوعاتی از تسهیلات بیمه ای تامین اجتماعی برخوردار می­شوند.

 

براساس این توافق، کلیه افراد فاقد کد کارگاهی که مورد تایید معاونت مطبوعاتی باشند ، می توانند به شکل مستقل و بدون دریافت کد کارگاهی و بدون بازرسی و بازدید از محل کار و با پرداخت ٢٧ درصدبصورت بیمه توافقی به طور کامل بیمه شده و از تسهیلات آن استفاده نمایند.

 

در راستای اجرای مفاد تفاهم نامه و دستورالعمل اجرایی آن مقرر شد:

 

هماهنگی لازم بین شعب تامین اجتماعی و رسانه ­ها برای برخورداری ایشان از تسهیلات مصوب و انتقال پرونده به شعب ٢ و ٨ سازمان تامین اجتماعی به­ عمل آید.

 

مشکلات بیمه ای رسانه ها با حضور کارشناسان خبره معرفی شده از سوی سازمان تامین اجتماعی مستقر در ساختمان معاونت مطبوعاتی مورد پیگیری قرار گیرد.

 

 
 محمد سلطانی فر، معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این نشست با اشاره به مشکلاتی که به عنوان دغدغه اصلی اهالی رسانه در نمایشگاه مطبوعات مطرح شده بود، گفت: از مجموع مشکلات و مسائل اهالی رسانه، تصمیم بر آن شد در اولین اقدام در حوزه تامین اجتماعی و تسهیل امور بیمه اهالی رسانه، گامهایی برداشته شود.

 

محمدحسن زدا، معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی نیز در این نشست با اشاره به اینکه تسهیل در امر بیمه اهالی مطبوعات در سالهای اخیر در دستور کار سازمان تامین اجتماعی بوده، ابراز امیدواری کرد با نگاه ویژه طرفین، این مسیر تداوم داشته باشد.

پایان پیام/298

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۶۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس به نتیجه برسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از بوشهر، حمیدرضا خان‌محمدی، ظهر امروز _دوشنبه، دهم اردیبهشت_ در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، اظهار کرد: در مجموعه سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تلاش شده است تا در راستای دستورات مقام معظم رهبری، رویکرد تازه‌ای در پیش گرفته شود و در حوزه تخصصی معاونت ما تقریباً ۶ هزار و ۹۰۰ فضا در کشور تحویل دانش‌آموزان داده شده است.

وی با بیان اینکه خیران به عنوان مهم‌ترین و موثرترین افراد در مدرسه‌سازی هستند، افزود: درخصوص مدارس تخریبی به عنوان یک مسئله اصلی در برنامه سند توسعه به آن توجه ویژه شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در استان بوشهر اگرچه بسیاری از سرانه‌های مدرسه‌سازی حل شده است، اما در بسیاری مناطق نیاز به بازسازی دارد.

خان محمدی اضافه کرد: یکی از مواردی که از اثرات مالیات ملموس است، بازسازی و مقاوم‌سازی مدارس است و تفاهم‌نامه ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومانی بین ما و استاندار تعیین شده است تا ۱۴۳ کلاس درس تا به نتیجه برسد.

وی با بیان اینکه در تلاشیم تا کاربری مدرسه را از اینکه تنها مدرسه باشد به محل تربیت و رشد تغییر دهیم، افزود: در سند هفتم توسعه بخش‌های اقتصادی ویژه برای مدارس برنامه‌ریزی شده تا خودگردان شوند، همه تلاش این دولت برای ارتقای کیفیت به خصوص در حوزه آموزش و پرورش است.

منبع: فارس

کد خبر 749134

دیگر خبرها

  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است