Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) فارس نوشت: مرتضی طاهریان معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های تخصصی نهادها و مؤسسات قرآنی برای تقویت فعالیت‌های قرآنی مساجد و توسعه معارف قرآنی و استفاده حداکثری از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری موجود در ستاد عالی کانون‌های مساجد، گفت: برای عملیاتی شدن این موضوع، جلسات مشترکی با معاونت قرآن و عنرت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان دارالقرآن الکریم و مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: تلاش ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد بر این است تا در حوزه‌هایی ورود پیدا کند که اولاً در حوزه مأموریتش باشد و ثانیاً سایر نهادها و دستگاه‌های قرآنی کمتر به آن ورود داشته‌اند.

معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد عنوان کرد: برای موفقیت بیش از پیش در عرصه‌های فرهنگی و هنری باید تلاش کنیم از موازی‌کاری‌های غیر ضروری پرهیز کنیم؛ چرا که محدودیت منابع و امکانات و نیز ضرورت هم‌افزایی‌ها ایجاب می‌کند بیش از پیش با دستگاه‌ها و متولیان حوزه‌های دینی ارتباط داشته باشیم.

وی تصریح کرد: امسال در روند برگزاری دوازدهمین جشنواره مدهامّتان (شامل قبل، حین و بعد از مرحله کشوری) یک کارگروه ارزیابی جشنواره را تشکیل دادیم که منجر به تهیه یک فرم ارزیابی برای دریافت و تجمیع اطلاعات شد.

طاهریان با بیان اینکه جشنواره مدهامتان در سال آتی با تغییراتی در نحوه اجرا و محتوا همراه است،‌ عنوان کرد: یک فضای رقابتی قرآنی را در دستورکار خودمان قرار داده‌ایم تا طی آن بتوانیم کاربرد و کارکرد بیشتری از فعالیت‌های فرهنگی را در قالب‌های مختلف داشته باشیم و شاید نیاز باشد که رشته‌های جدیدی را به این مسابقات اضافه کنیم و بعضاً بعدها یک رشته‌هایی را حذف کنیم و در شکل و نحوه اجرا، تصمیماتی گرفته شود.

وی ابراز داشت: همچنین در مسابقات مدهامّتان، ورود جدی در حوزه مفاهیم قرآن و بهره‌گیری از ابزارهای فرهنگی و هنری خواهیم داشت که چگونگی و شیوه آن در جلسات کارشناسی مورد بحث قرار خواهد گرفت و امیدواریم تا قبل از سال جاری به جمع‌بندی نهایی برسیم.

معاون فرهنگی و هنری ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با تأکید بر اینکه یکی از نقاط قوت مسابقات مدهامتان حضور داوران بین‌المللی و برجسته است،‌ ابراز داشت: یک دسته از شخصیت‌هایی که در این پژوهش از نظراتشان بهره‌مند شدیم گروه اساتید شاخص قرآنی بودند چرا که در این سال‌ها همواره همراه جشنواره بودند و شناخت کافی نسبت به ستاد عالی کانون‌های مساجد و ظرفیت‌های قرآنی آن دارند.

وی ادامه داد: بخش دوم، حوزه مخاطبان یا همان منتخبان و شرکت‌کنندگان بودند که شرکت‌کنندگان سال جاری هم در این گردونه قرار گرفتند و این فرم ارزیابی برای دریافت نظرات آنها نیز توزیع شد. همچنین گروه بعدی که نظراتشان مورد توجه قرار خواهد گرفت، دستگاه‌های شاخص قرآنی و به عبارتی مجموعه‌های بالادستی هستند که به عنوان راهبران فعالیت‌های قرآنی کلان کشور می‌توانند نقش مؤثری در بهبود روند این مسابقات داشته باشند مانند ستاد عالی مسابقات کشور، شورای عالی قرآن، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی.

طاهریان گفت: بخش دیگری از جامعه هدف ما در حوزه مدیران کانون‌های مساجد است که طی سال‌ها خودشان به عنوان برنامه‌ریز و برگزارکننده بودند. همانند معاونین و مدیران حوزه ستادی کانون‌های مساجد و گروه پنجم هم مسئولان و کارشناسان دبیرخانه‌های استانی هستند که برگزاری مراحل استانی و بعضاً شهرستانی به عهده این عزیزان بوده است.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۶۹۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی نشست مشورتی برگزاری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت به ریاست محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و با حضور علی سروری مجد؛ قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد شریفانی؛ مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی و جمعی از معاونان و رؤسای استان‌ها روز سه شنبه ۴ اردیبهشت برگزار شد.

طهرانچی در این نشست ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های عوامل برگزاری سومین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، به پیشنهاد برگزاری همایش علمی زیارت جامعه کبیره اشاره کرد و گفت: تا کنون ۱۵ انجمن علمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی شده و بیش از ۸۰۰ زمینه پژوهشی در این حوزه احصاء شده است. مضمون زیارت جامعه کبیره، مقام امامت و شأن ائمه اطهار(ع) و وظایف شیعیان در مقابل اهل بیت(ع) است، پس فقط نباید از جنبه علمی به آن پرداخته شود، بلکه باید فرازهای این زیارت را به متن جامعه ببریم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه زیارت جامعه کبیره ظرفیت فعالیت‌های بزرگ فرهنگی دارد، افزود: زیارت جامعه کبیره ظرفیت‌های فراوانی در حوزه شعر، نظم، نثر، سرود، دل نوشته، خطاطی، نقاشی دارد که می‌تواند به عنوان موضوع محوری چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت مورد توجه قرار بگیرد.

وی با تأکید بر پرهیز از نگاه اداری و کارمندی به برگزاری جشنواره امامت و مهدویت، اظهار کرد: همه فعالیت‌های اجرایی جشنواره باید توسط کانون‌های دانشجویی و دانشجویان انجام شود. البته کارمندان علاقه‌مند هم می‌توانند در امور جشنواره مشارکت داشته باشند، اما محوریت جشنواره امامت و مهدویت با دانشجویان است و این موضوع باید مورد توجه رؤسای واحدهای دانشگاهی قرار بگیرد.

طهرانچی با اشاره به ایفای نقش جدی رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استان‌ها و لزوم نمادسازی برای جشنواره از جمله تولید سرود فراگیر، خاطرنشان کرد: چهارمین دوره جشنواره امامت و مهدویت با مشارکت و همکاری دیگر دانشگاه‌ها و مدارس در سطح کشور برگزار خواهد شد و مسئولان استانی نیز در جلسات جشنواره‌های موضوعی هر استان حضور خواهند داشت.

گفتنی است جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت با هدف جریان سازی فرهنگ امامت و مهدویت، عمل به مودت فی القربی و رواج گفتمان سازی در این عرصه معنوی هر ساله از ۱۳ رجب تا نیمه شعبان توسط دانشگاه آزاد اسلامی و با همت مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت برگزار می‌شود.

براساس پیش‌بینی‌های انجام شده، امسال شرایط میزبانی از ۱۵۰ هزار شرکت کننده در چهارمین دوره جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت فراهم شده و بخش دانشجویی جشنواره با کمک معاونت علوم تربیتی و مهارتی تقویت شده و در ۱۰ منطقه از کشور برگزار خواهد شد.

همچنین نشست های فصلی گروه مشورتی جشنواره به منظور تبادل نظر با هدف ارتقای برنامه‌ها برگزار خواهد شد.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • بازگشت جوانان به مسجد با میانبر ورزشی یک روحانی
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • نخستین جشنواره فیلم دینی رضوان برگزار می‌شود 
  • راهیابی هنرمندان چهارمحال و بختیاری به جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • احتمال تبدیل دریاچه نمک قم به کانون جدید گرد و غبار کشور​
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • تحول در رویدادها و برنامه‌های کانون‌های مساجد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود