Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرزانه نظری، مسئول مؤسسه فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) شعبه شهر جدید صدرای شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در‌ خصوص انگیزه‌اش برای راه‌اندازی این شعبه، اظهار کرد: توانستم از طریق حضور در دوره‌های این مؤسسه در شهرستان نورآباد حافظ کل شوم.
وی ادامه داد: سپس برای ادامه تحصیل به شیراز آمدم و هنگامی که دانشجوی مقطع فوق لیسانس طی سال 93 بودم با کمک امام جمعه آن وقت شهر صدرا حجت‌الاسلام درویشی توانستم دو روز در هفته کلاس روخوانی و حفظ قرآن برگزار کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نظری اضافه کرد: این کلاس‌ها را در منزل یکی از خیرین که عصرها در اختیار ما قرار می‌گرفت، برگزار می‌کردیم که در آن کلاس‌ها قرآن‌آموزان بانو در تمامی مقطع سنی از چهار سال به بالا حضور پیدا می‌کرد.
مسئول مؤسسه فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) شعبه شهر جدید صدرا بیان کرد: سپس با همت قرآن‌اموزان این کلاس‌ها طی مردادماه امسال توانستیم خانه‌ای را به متراژ 300 متر مربع رهن کنیم به عبارت بهتر هر کدام از قرآن‌آموزان براساس توان خود مبلغی را برای پول ودیعه این منزل در اختیار من قرار دادند و از سوی دیگر تعداد بالای قرآن‌آموزان شرکت‌کننده انگیزه‌ مضاعفی برای اجاره مکانی مستقل و بزرگ بود.
وی ادامه داد: پس از طی کردن فرآیند اداری بیت‌الاحزان توانستم به عنوان شعبه‌ای از مؤسسه و در قالب طرح معلم مهاجر مؤسسه در شهر صدرا فعالیت کنم البته باید بگویم مبلغی نیز حدود 30 میلیون تومان توسط احمد جودکی، مسئول شعبه شیراز بیت‌الاحزان به این شعبه کمک شد.
نظری با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 50 قرآن‌آموز در مؤسسه حضور دارند، اظهار کرد: نوبت صبح کلاس حفظ تخصصی روزانه از ساعت 8 صبح تا 12 ظهر برقرار است که طی آن 12 نفر از خانم‌های خانه‌دار با وجود مشغله‌های زیاد چون بچه‌داری، بارداری و ... در این جلسه موفق شده‌اند تا به کنون حدود 64 صفحه از آیات نورانی قرآن را حفظ کنند.
وی ادامه داد: در نوبت عصر مؤسسه نیز دوره‌ها و کلاس‌هایی چون مفاهیم، روخوانی سطح یک و دو و حفظ عمومی قرآن انجام می‌شود.
نظری با اشاره به کمبود‌هایی که در مؤسسه شاهد هستند، اظهار کرد: درست است که این مؤسسه به عنوان شعبه‌ای از بیت‌الاحزان به همت قرآن‌آموزان خود این جلسات و حمایت‌های آنها انجام گرفت و بعضا نیز وسایل ابتدایی را برای برقراری کلاس‌ها در اختیار این مجموعه قرار دادند اما هنوز این شعبه نیازمند حمایت خیرین و مسئولان قرآنی استان و این شهرستان برای ارتقای تجهیزات و فراهم آوردن وسایلی چون صندلی، وسایل اداری، قرآن و میز، کامپیوتر و ... هستیم.
وی با اشاره به اینکه شاگردان این شعبه روز به روز در حال افزایش هستند، بیان کرد: امیدست بتوانیم با تجهیز کردن مؤسسه بتوانیم شاهد فراهم کردم شرایط بهتر و راحت‌تر برای تربیت و پرورش قرآن‌آموزان باشیم.
نظری بااشاره به برنامه‌های آینده‌اش برای تربیت شاگردان به منظور بهره‌مندی در عرصه معلمی از آنها، تصریح کرد: در حال حاضر تنها به امر تدریس به قرآن‌آموزان می‌پردازم ودر نظر دارم از شاگردانم به عنوان معلم در این مجموعه استفاده کنم. همچنین مهد قرآن را نیز برای خردسالان چهار تا شش سال در آینده نزدیک برگزار خواهیم کرد.
یادآور می‌شود، این شعبه بیت‌الاحزان در شیراز، شهر جدید صدرا، بلوار البرز، خیابان البرز 3، خیابان دیده‌بان، بین دیده‌بان 4 و 6 قرار دارد.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۸۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است

ایسنا/مازندران استاد دانشگاه فرهنگیان گفت: همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است.

اسفندیار نظری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری مرحله اول کنکور انسانی که روز پنج شنبه ۶ اریبهشت برگزار شد و کنکور تجربی که فردا جمعه ۷ اردیبهشت انجام می‌شود، اظهار کرد: داوطلبان آزمون دانشگاه فرهنگیان را همزمان با کنکور سراسری پاسخ می‌دهند و ۳ دفترچه دریافت می‌کنند اما آزمون فرهنگیان یک مرحله‌ای و فقط در اردیبهشت برگزار می‌شود. 

این استاد دانشگاه گفت: دانش آموزان برای قبولی در کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان باید مجموعه ای از عوامل و امتیازات را دریافت کنند تا داوطلب به عنوان قبول نهایی معرفی شود و در این راستا تاثیر آزمون سراسری، ۱۵ درصد، آزمون اختصاصی تربیت معلم ۱۰ درصد، سوابق تحصیلی ۵۰ درصد و ارزیابی شایسته معلمی ۲۵ درصد است.

نظری در پاسخ به این سوال که همزمانی کنکور فرهنگیان با نوبت اول کنکور نقطه قوت است یا ضعف اظهار کرد: چون جذب در دانشگاه فرهنگیان ازمون تخصصی، عمومی و گزینش دارد کارخوبی است که تکلیف دانش اموز مشخص شود و تا خردادماه نتیجه به دانش اموز اعلام شده تا در تیر ماه تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: دو مرحله‌ای بودن کنکور فرصت خوبی است و پس از اعلام نمرات خام و درصدها فرصت دوباره‌ای برای داوطلبان ایجاد می‌شود.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، با اشاره به اینکه تراز نمرات در قبولی تاثیر مهمی دارد، ادامه داد: تراز برای انتخاب رشته نباید زیر ۶ هزار باشد؛ تراز بر اساس نمرات معدل و سوالات کنکور است که پس از آن تراز نهایی برای قبولی اعلام می‌شود.

نظری در پاسخ به این سوال که دلیل سخت بودن ازمون شبه نهایی چه بود، گفت: دانش آموزی که در سوالات مفهومی دچار مشکل است در تست زدن هم با مشکل مواجه می‌شود، پس لازم است معلمان مهارت پاسخ دادن به سوالات تشریحی را به دانش آموزان بیاموزند.

وی به دانش‌آموزان توصیه کرد، فرصت طلایی امتحان نهایی را از دست ندهند و معلمان باید سبک تدریس را تغییر داده و دانش‌اموزان به جای کتاب تست، کتاب کار بخوانند.

مدرس دوره‌های ضمن خدمت نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان، ادامه داد: کنکوری‌ها انتخاب رشته را بر اساس میزان استعداد، علاقه، توانایی و آینده شغلی انجام دهند.

نظری در پاسخ به این سوال، آیا علت عدم حضور دانش آموزان پایه دوازدهم در مدارس کاهش کیفیت آموزشی است؟ اظهار کرد: بزرگترین عامل افت تحصیلی حضور نیافتن دانش آموز در کلاس‌های درس است. در این راستا مدیران مدارس می‌توانند این مهم را مدیریت کنند به طور مثال، کلاس‌های ورودی پایه دوازدهم از ۱۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین مدیران برای تابستان دانش‌اموزان نیز می‌توانند برنامه داشته و درس‌های سال‌های گذشته را تکمیل کنند نه اینکه تدریس سال دوازدهم تحصیلی را در تابستان آغاز کنند که این آسیب زننده است.

ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی

وی با تاکید بر اهمیت حضور دانش اموزان در کلاس درس افزود: غیبت دانش اموزان در پایه دوازدهم بیشتر در مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی به چشم می‌خورد؛ دانش آموزان پایه دوازدهم مدارس دولتی و شاهد بیشتر در کلاس‌ها شرکت می‌کنند و این تبعیض است.

این استاد دانشگاه گفت: وقتی برنامه‌ای اصولی برای دانش‌آموز وجود ندارد دانش آموز کلاس را ترک‌ می‌کند و این ضعف مدیران مدارس در برنامه ریزی است. همچنین معلمان می‌توانند به علت عدم حضور دانش اموز در مدرسه طبق مقررات عمل کرده و درس مورد نظر را حذف کنند و دانش آموزان باید این مسئله را جدی بگیرند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • کاربردهای خلاقانه برای لپتاپ‌ها و کامپیوتر‌های قدیمی
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • Home Assistant قصد دارد از یک پلتفرم به یک برند مصرف‌کننده تبدیل شود
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • رشد ۲۰ درصدی ثبت نام قرآن آموزان البرزی در سامانه حمد
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت