Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز گفت: ساخت خطوط انتقال گاز در ایران سبب توانمندی بخش دولتی و پیمانکاران شده و اکنون آماده صدور دانش و خدمات در سطح بین‌المللی هستیم.

حسن منتظر تربتی، درباره همکاری‌های ایجاد شده میان صنعت گاز ایران و عراق به خبرنگار شانا، گفت: ایران و عراق در زمینه گاز و انرژی، همکاری‌های گسترده و مناسبی با یکدیگر دارند، به طوری که عراق اکنون یکی از مشتریان پایدار گاز ایران برای نیروگاه‌های بغداد و بصره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در آخرین بازدید هیئت عراقی از فعالیت‌های صنعت گاز کشورمان و دیداری که با مقامات شرکت ملی گاز داشتند، از سوی مسئولان عراق از شرکت ملی گاز ایران درخواست شد تا از تجربه، توان و دانش ایران در توسعه شبکه گاز عراق استفاده شود و ایران نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرده است.

تربتی با تاکید بر این‌که عراق خواستار دریافت دانش و تجربه صنعت گاز ایران است، ادامه داد: تاکنون پیمانکاران ایرانی در زمینه توسعه شبکه خطوط انتقال گاز در داخل و خارج از کشور تجربه و مهارت فراوانی کسب کرده‌اند، در عراق نیز شاهد حضور موفقیت‌آمیز پیمانکاران ایرانی بوده‌ایم.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز تصریح کرد: ساخت خطوط لوله انتقال گاز به ویژه از ابتدای دولت یازدهم در سراسر کشور موجب شده تا هم بخش دولتی و هم بخش خصوصی در این زمینه توانمند شوند، دانش خود را ارتقا دهند و با اثبات امنیت و سلامت شبکه گاز کشور، در سطح بین‌المللی نیز به خوبی بدرخشند.

تربتی با بیان این‌که شبکه گازرسانی کشور تا پنج سال آینده تکمیل می‌شود، اظهار کرد: اکنون ما سه کارخانه بزرگ لوله‌سازی در کشور داریم که توان و ظرفیت خوبی برای ساخت لوله‌های مورد نیاز جهت گسترش شبکه انتقال گاز کشور را دارند، علاوه بر این توان ساخت دو توربوکمپرسور بزرگ را در کشور داریم، همچنین بسیاری از تجهیزات شبکه انتقال گاز کشور داخلی‌سازی شده‌اند.

وی افزود: در پی تلاش‌ها برای بومی‌سازی تجهیزات در این چند سال، پیمانکاران و مشاوران خوبی رشد کرده‌اند.

تربتی گفت: باید به این موضوع توجه داشته باشیم زمانی که شبکه انتقال گاز کشور دوره تکمیلی خود را طی کند، ممکن است دانش و تجربه پیمانکاران در سطح ملی بدون‌استفاده بماند و دیگر از توان پیمانکاران استفاده نشود، بنابراین یکی از اهداف مهم در سطح صنعت گاز کشور، ایجاد فضایی است که بتوانیم علاوه بر توانمندسازی پیمانکاران به عنوان زنجیره صنعت گاز کشور، آنها را در زمینه بازاریابی در سطح منطقه‌ای و بین‌المللی یاری رسانیم تا به صدور خدمات فنی بپردازند.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز در پایان اظهار کرد: لازم است از توانی که در کشور ایجاد شده برای ورود به دیگر کشورها استفاده کنیم و با ورود به بازار توسعه شبکه گاز آنها، اجرای پروژه‌های بزرگ کشورهای هدف را برعهده بگیریم و توانمندی‌های‌مان را به شایستگی معرفی کنیم. این موضوع باید به عنوان یک رسالت برای صنعت گاز کشور و پیمانکارانش در نظر گرفته شود.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۸۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم

هیات وزیران مصوبه مجاز بودن وزارت صمت نسبت به ثبت سفارش ۲۰۰۰ اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از ۵ سال و با تخفیف ۵۰ درصدی در سود بازرگانی را ابلاغ کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای موضوع مجاز بودن وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به ثبت سفارش 2000 دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (5) سال و با تخفیف 50 درصدی در سود بازرگانی، به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به مسافران اربعین حسینی را ابلاغ کرد.

در این ابلاغیه خطاب به وزارت راه و شهرسازی، وزارت صمت، وزارت کشور، وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی آمده است: هیأت وزیران در جلسه 1403/2/9 به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های راه و شهرسازی صنعت معدن و تجارت و کشور و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی و در اجرای بند (ث) تبصره (10) قانون بودجه سال 1403 کل کشور تصویب کرد:

1- به منظور توسعه حمل و نقل عمومی مسافر، تنظیم بازار و ارائه خدمات بهینه به زائرین و مسافرین اربعین حسینی ثبت سفارش واردات (2000) دستگاه اتوبوس برون شهری با عمر کمتر از (5) سال با تأیید وزارت راه و شهرسازی و تأیید تأمین قطعات و وجود شبکه خدمات پس از فروش توسط وزارت صنعت معدن و تجارت و تطابق با استاندارد کارخانه سازنده در زمان ساخت خودرو مجاز است.

2- سود بازرگانی هرگونه واردات اتوبوس که با تأیید وزارت کشور جهت جا به جایی مسافرین اربعین حسینی استفاده می‌شود مشمول پنجاه درصد (50) تخفیف است. دستورالعمل نحوه اجرای این بند توسط وزارت کشور و با همکاری وزارت صنعت، معدن و تجارت تهیه و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • صدور مجوز واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس برون شهری دست دوم
  • اتحاد ایران وعراق مایه ضرر و زیان دشمن و رفاه دو ملت است
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • ۲۳ سند آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور
  • ۲۳ سند، آماده مذاکره با عراق در کمیسیون مشترک دو کشور است
  • صدور خدمات فنی و مهندسی یک ضرورت است/ اجرای پروژه اومااویا به دست متخصصان ایرانی
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی