Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، صفر رحمانی پور عضو هیات مدیره اتحادیه زنبورداران استان بوشهر افزود: اما با وجود این گواهینامه ها بازاریابی و آموزش نیاز اصلی صنعت تولید عسل در این استان است.
وی اضافه کرد: هم اکنون 42 هزار کندوی ثابت و 120 هزار کندوی مهاجر در استان بوشهر سالانه 500 تن عسل تولید می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رحمانی پور گفت: شمار زنبورداران استان بوشهر نزدیک به 500 نفر است که بیشتر در شهرستان های دشتستان، جم و دشتستان فعالیت دارند.
وی اظهار داشت: علاوه بر عسل، ژل رویال، بره موم و گرده گل از جمله فرآورده های قیمتی عسل تولیدی استان بوشهر است کشورهای خارجی اقبال بسیاری خوبی به این نوع محصولات نشان داده اند.

وی یادآور شد: اکنون قیمت هر کیلو ژل رویال، بره بوم و گرده گل عسل به ترتیب 90 میلیون ریال، یک میلیون 700 هزار ریال و 1 میلیون و 100 هزار ریال است.
عضو هیات مدیره اتحادیه زنبورداران استان بوشهر گفت: خاصیت درمانی در کنار کیفیت از جمله مواردی است که عسل استان بوشهر را تبدیل به محصولی منحصر به فرد کرده است.

رحمانی پور اظهار داشت: بزودی هیاتی از کشور ترکیه به ایران سفر می کنند تا برای خرید فرآورده های عسل کشور که بخشی از آن سهم استان بوشهر است قرارداد خرید منعقد کنند.
وی گفت: ترکیه پیش از این قراردادی یک ماهه با 24 تولید کننده ایران از جمله استان بوشهر منعقد کردند که اکنون با سفر به ایران قصد دارند زمان این قرار داد را به سه سال افزایش دهند.

رحمانی پور افزود: تولید عسل یک صنعت است که در صورت آموزش علمی و بازاریابی مناسب درآمدهای حاصل از این محصول با صنایع نفت و گاز برابری می کند.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۸۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف خودرو‌های خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در استان بوشهر

سرهنگ عبدالله خسروی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران گفت: با رصد و اشرافیت اطلاعاتی و اقدامات هدفمند عملیاتی یک فروند شناور حامل خودرو‌های خارجی قاچاق توقیف شد.

وی افزود: از این شناور دو خودروی خارجی تویوتا لندکروز توقیف و ۲ نفربه مراجع قضایی معرفی شدند.

فرمانده مرزبانی استان بوشهر تصریح کرد: براساس نظر کارشناسان مبلغ ۷۰۰ میلیاردربال برآورد شده است.

وی ضمن تقدیرازهمکاری مرزنشینان گفت: برخورد قاطع و جدی با قاچاقچیان کالا و ارز نظام اقتصاد داخلی را پویا و متعادل می‌سازد و مرزبانان استان باتعامل دستگاه قضایی باپدیده قاچاق برخورد قاطعانه خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • چگونگی نظارت بر کیفیت محصولات غذایی تولیدی در کارگاه‌ها و مشاغل خانگی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • معامله نخستین گواهی سپرده سکه صادره خزانه بورس کالا
  • سیاست همسایگی دولت سیزدهم
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • آمادگی استان قزوین برای سرمایه گذاری‌های خارجی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • خودروهای خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در آب های استان بوشهر توقیف شد
  • توقیف خودرو‌های خارجی قاچاق ۷۰۰ میلیاردی در استان بوشهر