Web Analytics Made Easy - Statcounter

نفت کش ایرانی که صبح امروز در آب های چین دچار آتش سوزی شد،تحت پوشش بیمه ای کلوپ های بین المللی (P&I) قرار دارد. هرچند برخی منابع خبری می گویند ۳۰ درصد بدنه کشتی توسط بیمه البرز و ملت تحت پوشش قرار گرفته است. ۱۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۷ اقتصادی اقتصاد کلان و بودجه بانک و بیمه نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آتش سوزی نفت‌کش ایرانی در آب های چین، به فاصله چند ساعت به یکی از خبرهای اول رسانه های جهان طی روزجاری مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبری که برای ایران خبر بدی بود. چراکه تعدادی از هموطنان در این کشتی ناپدید شدند و خسارت زیادی هم به نفت کش وارد شد.

دولت چین روز یکشنبه اعلام کرد که یک کشتی نفتکش ایرانی که اپراتور آن یک شرکت صاحب نام در حمل نفت است، پس از برخورد با یک کشتی باری چینی آتش گرفته و نفت آن در دریای شرق چین نشت کرده است.

اما از همان ساعات نخست انتشار خبر، مقامات ایرانی اعلام کرده اند کهکشتی نفتکش متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران که صبح امروز در آب های چین دچار حادثه شد، تحت پوشش کلوب P&I بوده است.

از آنجایی که این نفتکش در اجاره شرکت «هانووا توتال» کره جنوبی بوده و محموله خریداری شده نیز متعلق به آن بوده، تحت پوشش بیمه ای کلوپ های بین المللی (P&I) قرار دارد. هرچند برخی منابع خبری می گویند 30 درصد بدنه کشتی توسط بیمه البرز و ملت تحت پوشش قرار گرفته است.

در بحث ارزیابی خسارت نفت کش ها، آلودگی محیطی نیز قابل ارزیابی است اما هنوز دولت چین یا رسانه های بین المللی میزانی از نشتی نفت در آب های چین اعلام نکرده اند. 

بر اساس برآوردها، محموله این کشتی حدود یک میلیون بشکه نفت است که ارزش آن بر اساس قیمت‌های کنونی نفت، 60 میلیون دلار است. همچنین میزان دیه خدمه کشتی نیز براساس استانداردهای بیمه ای دست کم 100 تا 150 هزار دلار است. البته رقم دقیق دیه خدمه کشتی ها در زمان خرید بیمه نامه به طور توافقی بین بیمه گر و بیمه گذار تعیین می شود.

کسری نوری سخنگوی وزارت نفت در همین ارتباط اظهارداشت: تمام محموله این کشتی و همچنین خود آن در اجازه شرکت کره ای و تحت پوشش یک شرکت معتبر بیمه خارجی بوده است. نوری درباره اینکه خبرگزاری شینهوای چین گزارش کرده 30 نفر از خدمه مفقود شده این کشتی ایرانی بوده اند، گفت: متاسفانه اطلاع دقیقی از علت حادثه و آتش گرفتن این کشتی در اختیار نداریم اما بالاخره کشتی متعلق به شرکت ملی نفتکش ایران بوده و اکثر خدمه آن نیز ایرانی بوده اند.

احمد صفرزاده معاون فنی شرکت سهامی بیمه البرز نیز در این خصوص اعلام کرد که نفتکش حادثه دیده «توتال لاس» یا دچار نابودی کامل شده و حداکثر تعهد این شرکت 6 میلیون و 400 هزار دلار است.

وی با تایید سهم 20 درصدی بیمه البرز در بیمه بدنه نفتکش حادثه دیده ایرانی در آب های چین گفت: 10 درصد از بیمه بدنه این نفتکش تحت پوشش بیمه ملت و 70 درصد مابقی آن تحت پوشش قراردادهای خارجی قرار داشته است.

وی با بیان اینکه به دلیل انفجار این نفتکش، کشتی دچار «توتال لاس» شده، اظهارداشت: با فرض بر اینکه کل سرمایه 32 میلیون دلاری کشتی از بین رفته باشد، 20 درصد آن یعنی رمی حدود 6 میلیون و 400 هزار دلار آن تحت پوشش بیمه البرز بوده است.

صفرزاده توضیح داد که از خسارت 6 میلیون و 400 هزار دلاری، 15 درصد بیمه اتکایی اجباری نزد بیمه مرکزی و 7 درصد آن نزد بیمه البرز بوده است؛ 14 درصد از این رقم نزد شرکت های اتکایی داخلی (شرکت های بیمه اتکایی امین و ایرانیان) و مابقی نزد شرکت های خارجی بیمه بوده است.

به گفته معاون فنی بیمه البرز، بیمه های اتکایی آسیایی طرف قرارداد بیمه البرز در پوشش اتکایی این نفتکش بوده اند.

صفرزاده اعلام کرد: بیمه البرز در چارچوب قرارداد عمر و حادثه با شرکت ملی نفتکش به ازای هریک از خدمه کشتی که در این حادثه فوت شده باشند، 100 میلیون تومان خسارت پرداخت می کند.

معاون فنی بیمه البرز توضیح داد که اگر 32 نفر خدمه ایرانی این نفتکش که در حال حاضر مفقود هستند، فوت شده باشند، 3 میلیارد و 200 میلیون تومان خسارت باید پرداخت شود که حدود 500 میلیون تومان آن سهم اتکایی بیمه مرکزی است.

وی شرط پرداخت خسارت فوت خدمه نفتکش حادثه دیده را عمل شرکت ملی نفتکش به تعهدات بیمه ای اش نزد بیمه البرز عنوان کرد.

انتهای پیام/

R1012123/P1012122/S7,77,79/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۹۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است

نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز پیرامون جزییات برگزاری آیین شصت و دومین سال جایزه البرز در بخش نخبگانی صبح امروز با حضور جمعی از اصحاب رسانه در بنیاد فرهنگی البرز برگزار شد.

حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز ضمن تشکر از حاضران جمع گفت: تشکیل جلسه ما در راستای جایزه البرز است. جایزه البرز به عنوان قدیمی ترین جایزه ما در کشور شناخته شده است که بیش از شصت سال پیش پایه گذاری شد. در این سالیان بیش از ۶ هزار نخبگان ما در کشور را شناسایی کرده ست.

وی ادامه‌داد: بر اساس مستندات نتیجه تلاش‌های جایزه البرز باید در راستای سه محور ممتاز تعریف شود و این محور را آقای البرز در بیش از شصت سال گذشته مشخص کرده اند. 

وی افزود: بنابر این امسال شاهد برگزاری شصت و دومین جایزه البرز هستیم. جایزه البرز قدیمی ترین و تنها جایزه علمی کشور است که بر سنت حسنین اعتا می‌شود و در این بنیاد بنا بر این بوده است تا کمک هیچ خیر یا نهاد دولتی را نداشته باشیم. جایزه البرز تنها جایزه غیر دولتی است که از شرکت کنندگان هیچ هزینه‌ای برای حضور در این جایزه گرفته نمی‌شود.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز بیان کرد: از سال ۱۳۴۲ شمسی تا به امروز بیش از ۳ هزار دانشجو در این بنیاد از طریق وام مورد حمایت قرار گرفته و بیش از ۴ هزار و ۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کردند. 

وی تصریح کرد: مراسم جایزه به صورت مشخص و سالانه در قالب یک مراسم برگزار می‌شود. ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی را برای مخترعان، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان برگزار کرده‌ایم.

وی افزود: جایزه البرز در قالب برگزاری دو مراسم در طول سال و با فاصله شش ماه در سال است. یک مراسم که مرسوم به نخبگانی است در اردیبهشت ماه و همایش دیگر با عنوان دانش آموزی در ۶ ماه بعد برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: جایزه البرز در سال ۱۴۰۳ با هدف تکریم اهالی علم و تقدیر از فناوران، حوزویان و دانشگاهیان مراسم در تاریخ ۱۷ اردیبهشت‌ ماه سال جاری در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار خواهد شد.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در آذر ماه سال گذشته فراخوان این جایزه به مراکز علمی و نخبگان اعلام شد. وزارت علوم نقش به سزایی در پخش فراخوان این جایزه داشتند. در نهایت در پایان آذر ماه مهلت ثبت‌نام به پایان رسید و در نتیجه در اسفند ماه سال گذشته آیین داوری برندگان جایزه البرز برگزار شد و نفرات نهایی و ممتاز برای این جایزه انتخاب شدند. همه رشته‌های پزشکی و غیر پزشکی واجد شرایط حضور در قدیمی ترین جایزه علمی جایزه البرز بودند.

وی بیان کرد: در روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۶ میزبان اهالی علم و اصحاب رسانه در مرکز همایش صدا و سیما خواهیم بود. این مراسم با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشجویان، فناوران و طلاب را خواهیم داشت. ریاست سازمان اوقاف، معاون علمی بنیاد دانشگاه، وزیر علوم، وزیر بهداشت و قائم مقام بنیاد نخبگان از دیگر عزیزانی هستند که در این مراسم حضور دارند. 

وی ادامه داد: تعداد منتخبین هم ۶۲ نفر به‌مناسبت شصت و دومین سالگرد جایزه البرز است و بنابراین است که این مراسم از شبکه دو پخش زنده داشته باشد.

در ادامه این مراسم پرفسور امیرعلی حمیدی از اساتید به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: جایزه البرز روز به روز بیشتر مطرح خواهد شد و اسم آن بلند آوازه‌تر خواهد شد. تعریف نخبه کمی باید تغییر کند، سوال اینجاست که نخبه چه کسی است؟ 

وی ادامه داد: بنیاد البرز تعاریف والایی دارد. تعریف نخبه کوچک شده است و استاد، پرفسور و دانشمند کلمات زیبایی است اما دو چیز را در زندگی متوجه شده ام. یکی پول و دیگری تحصیلات. این دو الزاما شما را انسان وارسته‌ای نخواهد کرد. بنیاد البرز در تعاریف خود کار شرافت را به ضریب علمی خود اضاف می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

پرفسور حمیدی افزود: من جایزه های بسیاری از خارج از کشور گرفته‌ام اما جایزه البرز برایم‌چیز دیگری بود. نوشته‌های آقای البرز باعث می‌شود شرافت و انسانیتم را بیشتر کنم. امیدوارم جایزه البرز بیش از سال‌های گذشته دیده شود و پیشرفت کند.

در ادامه این مراسم مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز در پاسخ به خبرنگاران گفت: در طی جلساتی که با عزیزان امورخارجه داشتیم، موفق شدیم فراخوان جایزه البرز را در تمامی سفارت‌خانه‌های جمهوری اسلامی ایران در سراسر دنیا منتشر کنیم. فراخوان جایزه البرز از استرالیا تا آمریکا در سایت سفارت‌خانه های ما منتشر شد و تعدادی از دانشجویان و اعضای علمی آنجا شرکت کردند. این جایزه صرفا و تنها برای ایرانیان است و در ادامه نفراتی از چین و کانادا منتخب شدند اما حضور نخواهند داشت.

وی افزود: رقم جایزه نسبت به سال گذشته تقریبا پنجاه درصد رشد داشته است و جایزه البرز قریب به ۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. 

وی بیان داد: امسال به یک دانشمند جوان با مبلغ سیصد میلیون تومان جایزه نقدی، تندیس و نشان اهدا خواهد شد.

حیدر ارشدی بیان کرد: ۲هزار و ۳۴۸ نفر تعداد نفراتی بودند که در بازه زمانی یک ماهه ثبت نام کردند و از این بین ۵۴ درصد این آمار مربوط به دانشجویان در رشته‌های غیر پزشکی، ۱۵ درصد از این نفرات در بخش طلاب و علوم دینی، ۱۱ درصد در بخش علوم پزشکی و ۸ درصد به شرکت دانش بنیان و مخترعان اختصاص داشت. شرط ورود به این جایزه معدل بالا و شرط بعدی رزومه بالا در بخش‌های مختلف فرهنگی، فناوری، پزشکی و... بوده است. 

شایان ذکر است که حسین علی البرز بنیان گذار بنیاد فرهنگی البرز و جایزه البرز بوده است و جایزه البرز از محل درآمد خود این بنیان تامین می‌شود و بر اساس آیین سنت حسنین هیچ وابستگی دولتی و حکومتی ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • قانون اصلاحی بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی ابلاغ شد
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری
  • تشکیل کنسرسیوم کشتی‌سازی تمام ایرانی امضا شد
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود