Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@10:47:45 GMT

تقویت پیوست اقتصادی و فرهنگی طرح جامع شهر همدان

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۷۰۱۵۷

تقویت پیوست اقتصادی و فرهنگی طرح جامع شهر همدان

همدان - رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان بر تقویت پیوست اقتصادی و فرهنگی طرح جامع شهر همدان تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قراباغی ظهر یکشنبه در کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر همدان که با محوریت ارائه گزارش نهایی از اطلاعات جمع‌آوری شده طرح جامع همدان توسط مشاور طرح برگزار شد، گفت: ماهیت شهر همدان نه تجاری و نه صنعتی است و با توجه به وضعیت نامناسب کشاورزی نیز نگاه به آینده این شهر در حوزه گردشگری تعریف شده است که در حال حاضر زیرساخت‌های مناسب ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین قراباغی با تأکید بر تقویت پیوست اقتصادی و فرهنگی برای طرح جامع شهر همدان، ادامه داد: با توجه به دغدغه شهروندان، در صورت امکان قبل از تصویب نهایی طرح جامع شهر، باید شبیه‌سازی از وضعیت طرح پیشنهادی داشته باشیم تا در جریان خواسته‌های مدنظر قرار گیریم تا اشتباهات ۱۰ سال آینده به حداقل برسد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز با تأکید بر ساماندهی ورودی‌ها شهر و ایجاد منظر مناسب شهری گفت: این موضوع باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

علی فتحی افزود: در ورودی‌های شهر به‌ویژه بلوار آیت‌اله نجفی که مسیر تزانزیت از غرب به مرکز کشور است، انتظار میرود در پهنه این بلوار به صورت بلند مرتبه‌سازی، یک جداره سبز شکل گیرد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر همدان نیز گفت: شهرداری، بهره‌بردار شهر بوده و شورای شهر هم ناظر بر اقدامات مجموعه مدیریت شهری و باید مشاور طرح جامع همدان نگاه ویژه ای به پیشنهادات اعضای شورا داشته باشد.

رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان نیز بر برندسازی شهر همدان تأکید کرد و افزود: همدان با وجود مقبره بوعلی سینا می‌تواند به عنوان شهر دانشگاهی، خلاق و پزشکی معرفی شود و از طرفی همدان را به عنوان باغ شهر میشناسند که با احداث باغ ویلاها و...، جذابیت این شهر دوچندان می شود.

حمید بادامی‌نجات اضافه کرد: تمرکز بر جانمایی ایستگاه راه آهن در شهر همدان امر مهمی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی همچنین گفت: توجه به ایجاد ساختارهایی چون دوستداران طبیعت و پرندگان کودکان، سالمندان و معلولان و همچنین دوستدار کسب‌وکار برای ساماندهی مشاغل در حوزه مدیریت شهری و در سطح شهر از اهمیت بالایی برخوردار است.

بادامی‌نجات اظهار کرد: باید علاوه بر ایجاد پارک‌های هکتاری و کمربند سبز شهری، در مناطق و محله‌های مختلف شهر همدان هم پارک های منطقه ای برای گذراندن اوقات فراغت شهروندان هر منطقه دیده شود.

وی همچنین با بیان اینکه باید علاوه بر حریم و محدوده، رویکرد منطقه‌ای شهر همدان دیده شود، گفت: انتظار میرود تأثیر محدوده‌های شهر بهار و تویسرکان و منطقه حیدره در بافت مجموعه شهری همدان مورد بررسی قرار گیرد.
 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۰۱۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد

سید نظام الدین موسوی گفت: نمایشگاه کتاب تهران از مهمترین رویداد‌های فرهنگی کشور و فرصت مناسبی برای توسعه دیپلماسی فرهنگی است که می‌توان دیپلماسی فرهنگی را پیوست برگزاری آن کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، سیدنظام‌الدین موسوی؛ عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به رغم گسترش فضای ارتباط دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی هنوز کتاب جایگاه خود را در جوامع به عنوان یک ابزار مهم فرهنگی حفظ کرده است. در همه جای دنیا کتاب و کتابخوانی حائز اهمیت است و ابزار فرهنگی دیگری هنوز نتوانسته جایگزین کتاب شود. به همین دلیل است که هر سال با برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شاهد سیل حضور مشتاقان کتاب و کتابخوانی هستیم و این نمایشگاه به واقع یک رویداد بزرگ فرهنگی در کشور است.

وی افزود: نمایشگاه کتاب از جمله رخداد‌هایی است که جمعیت‌های زیادی استقبالش می‌کنند و در آن حضور به‌هم می‌رسانند. اگر چند رویداد مهم فرهنگی در طول سال داشته باشیم، نمایشگاه کتاب یکی از آنهاست. از طرف دیگر حضور چهره‌ها فرهنگی و شخصیت‌های ادبی در نمایشگاه در سطح ملی و بین‌المللی نشان دهنده اهمیت این رویداد است و حضور ناشران و مولفان دیگر کشور‌ها در نمایشگاه موجب می‌شود تا نمایشگاه کتاب محل محک زدن دپلماسی فرهنگی کشور باشد و شاید هیچ رویداد دیگری این ظرفیت را نداشته باشد که دیپلماسی فرهنگی کشور را تا این اندازه جلو ببرد.

این عضو فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نمایشگاه کتاب محلی است که مولفان، نویسندگان و چهره‌های روشنفکری، علمای دینی، هنرمندان و اساتید دانشگاه‌های کشور‌های دیگر از آن بازدید می‌کنند، این رویداد می‌تواند نقش مهمی در حیطه دیپلماسی فرهنگی داشته باشد. تاکنون گام‌های خوبی برای توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور با استفاده از ظرفیت نمایشگاه کتاب در سال‌های مختلف انجام شده، اما هنوز به طور کامل از ظرفیت این رویداد مهم و اثرگذار در حوزه دیپلماسی فرهنگی بهره‌برداری نکرده‌ایم.

برنامه‌ریزی برای دیپلماسی فرهنگی در نمایشگاه کتاب ضروری است



موسوی در بخش دیگری از این گفتگو با طرح این موضوع که لازم است برنامه‌ریزی جدی در نمایشگاه کتاب برای بهبود دیپلماسی کشور انجام دهیم، ادامه داد: اگر از قبل بخش‌هایی از دستگاه‌های دولتی و همچنین تشکل‌های صنفیِ مردمی، دانشگاهی و فرهنگی پیش قدم شوند و برای استفاده از رویداد نمایشگاه بین‌المللی کتاب برای ارتقای دیپلماسی فرهنگی برنامه‌ریزی کنند، حتماً به نقطه مطلوبی در این رابطه خواهیم رسید.

وی به فعالیت‌های فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس شورای اسلامی در حدود چهار سال گذشته حول محور نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران اشاره کرد و گفت: دوستان در فراکسیون اهمیت و مسائل نمایشگاه کتاب را به عنوان فرصت دیپلماسی فرهنگی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت امورخارجه مدام دنبال می‌کنند و نظر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی را نسبت به رویداد مهم نمایشگاه کتاب جلب کردند. دستگاه‌ها و نهاد‌های مسئول پیشنهاد‌های خود را در این زمینه داده‌اند، اما هنوز بهره‌برداری مطلوب از نمایشگاه کتاب توسط دستگاه‌های مختلف مرتبط با دیپلماسی فرهنگی، صورت نگرفته است.

انتخاب کشور‌های دیگر به عنوان میهمان ویژه کمک به دیپلماسی فرهنگی است

موسوی با بیان اینکه دیپلماسی فرهنگی باید پیوست برگزاری نمایشگاه کتاب باشد، گفت: نظیر تصمیمات متعددی که در امور مختلف برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران انخاذ می‌شود، لازم است پیوست دیپلماسی فرهنگی نیز برای این رویداد مهم بین‌المللی جمهوری اسلامی ایران لحاظ شود تا بتوان استفاده حداکثری از این ظرفیت داشت. این اقدامی بسیار عالی است که نمایشگاه کتاب از دوره‌های گذشته کشور‌هایی را به صورت میهمان ویژه میزبانی می‌کند. این میزبانی قدمی برای رشد دیپلماسی فرهنگی بین دو کشور است.

وی اضافه کرد: به نظرم مولفان و ناشران کشورمان می‌توانند خودشان در زمینه دیپلماسی فرهنگی فعال شوند و باب تعامل دو طرفه نمایشگاهی را میان فعالان حوزه نشر در دیگر کشور‌ها باز کنند؛ کما اینکه ارتباط ایران با دیگر نمایشگاه‌های کتاب در کشور‌های جهان برقرار است و همواره از کشور ما در نمایشگاه‌های جهانی مولفان، ناشران و علاقه‌مندان به حوزه کتاب مشارکت و حضور دارند. این یک امکانی چند جانبه در حوزه فرهنگ است و فعالان صنفی به خوبی می‌توانند در آن ورود کنند.


سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • پیوست فرهنگی برای پیشرفت شهری در سمنان تدوین شود
  • مدیریت شهری مفید با تعامل دانشگاه و شورای شهر
  • ۳ مرکز جامع سلامت خانواده در همدان کلنگ‌زنی و افتتاح شد
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • امور شهری کرمانشاه در انتظار تصویب لایحه بودجه!
  • توجه به توسعه زیرساخت‌های فرهنگی-هنری در شورای ششم کرج
  • ضرورت تقویت بخش تعاون در راستای تحقق اشتغال‌زایی
  • با توجه به شعار سال مقام معظم رهبری باید در تقویت بیشتر بخش خصوصی کوشا باشیم
  • برنامه‌های فرهنگی دستگاه‌ها همراه با پیوست اقتصادی باشد