Web Analytics Made Easy - Statcounter


اهواز – رئیس حوزه هنری خوزستان عمده مشکل ما در حوزه تهاجم فرهنگی، نادیده گرفتن خرده فرهنگ های بومی است که این مسئله در فیلم های جشنواره عرب دیده نمی شود.

حجت الاسلام و المسلمین سید شهاب الدین طباطبائی در گفتگو با امتداد نیوز در خصوص جشنواره فیلم عمار به تاثیر الگو و ظرفیت های تیزر و تبلیغات تلویزیونی برای مردمی کردن فعالیت های هنری در سطح جامعه اشاره کرد و افزود: رسالت تیزر راغب کردن مخاطب برای فیلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داور بخش تیزر و تبلیغات هشتمین جشنواره فیلم عمار اظهار کرد: در حوزه رسانه متاسفانه یک سری لابی هایی وجود دارد اما جشنواره عمار در این فضا می تواند نقش بسیار خوبی را ایفا کند تا فیلم سازان ارزشی، متعهد و انقلابی را با مخاطبان عام آن که اکثریت جامعه هستند، ارتباط دهد و یک سینمای قدرتمند و رسانه توانا برای نشر و تقویت ارزش ها داشته باشد.

حجت الاسلام طباطبایی، با بیان اینکه عمده مشکل ما در حوزه تهاجم فرهنگی، نادیده گرفتن خرده فرهنگ های بومی است، اضافه کرد: یکی از حوزه های سختی که در بحث تهاجم فرهنگی وجود دارد، الگو سازی و الگو پردازی است و این بار برعهده فیلم سازان عمار است تا در این حوزه بخشی از دغدغه های فرهنگی ما را پاسخگو باشند.

وی در رابطه با موضوعاتی که باید فیلم سازان به آن بپردازد، اظهار کرد: من معتقدم فیلمسازی، به ساده زیستی و ارتباط نزدیک مسئولین اول انقلاب با مردم بی توجهی کرده است چرا که سینما و رسانه ما درگیر رفاه زدگی شده و عموما فرهنگ رسانه امروز ما یک فرهنگ مصرف گرا می باشد.

داور بخش تیزر و تبلیغات هشتمین جشنواره فیلم عمار بیان کرد: همچنین در این بخش به حوزه خودکفایی و تقویت اقتصاد مقاومتی و الگوهای موفق در حوزه ایده پردازی و خلاقیت و اختراع های بومی توجه کمی شده است.

وی، درباره کمک جشنواره عمار به سینمای ایران عنوان کرد: جشنواره عمار باید فیلم هایی بسازد که دغدغه مخاطب عام را برطرف کند و به نیازهای ارزشی و انقلابی جامعه ما به دور از شعار زدگی بپردازد تا فضایی ایجاد شود که یک سینمای قدرتمند و ارزشی بالا بیاید و کارگردان ها با دغدغه، فیلم های ارزشی و اخلاق محور بسازند.

رئیس حوزه هنری خوزستان، پیرامون آینده جشنواره فیلم عمار گفت: آینده برای جشنواره عمار است، چون فضای امروز جامعه جهانی، بی تابِ شنیدن حرف های امام و رهبری است چون از دل قرآن و روایت است و انسان ها از شنیدن و خواندن آنها خسته و دچار کهنگی نمی شوند.

وی یاد آور شد: اگر فیلم ها در چارچوب هویت ایرانی و اسلامی ساخته شود، گرد و غبار کهنگی نمی گیرد و همیشه این تازگی را دارد و ما می توانیم در کشورهای دنیا آن را عرضه و مخاطب خودمان را پیدا کنیم و استقبال بسیار خوبی هم از آن خواهد شد.

true برچسب ها : جشنواره فیلم عمار حوزه هنری خوزستان سید شهاب‌الدین طباطبائی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۰۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدرضا باقری دبیر جشنواره فرهنگی – هنری اتقان در احکامی نوشت:

تعامل با معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، تشکیل دبیرخانه متمرکز، سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی، ارتباط با مخاطبان و نشر آثار هنرمندان و گسترش فرهنگ کار و تلاش از طریق انجام امور رسانه‌ای، از جمله اهدافی است که دبیر جشنواره اتقان از دبیر اجرایی و مدیر روابط عمومی این جشنواره خواسته است.

امیرحسین شفیعی، تهیه کننده و کارگردان تئاتر، مدیر فرهنگی و دارای نشان درجه۲ هنری و مدرک کارشناسی مدیریت فرهنگی است. شفیعی در کارنامه خود دبیر اجرایی تئاتر مهم بین المللی و ملی را به ثبت رسانده که جشنواره بین المللی تئاتر فجر یکی از آنها است.

مصطفی ساجدی نیز فعال‌رسانه‌ای و دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت رسانه از دانشگاه تهران است. ساجدی سابقه سردبیری پایگاه‌های خبری و اطلاع‌رسانی و برنامه‌های تلویزیونی و همچنین معاونت خبر و اطلاع‌رسانی مرکز رسانه‌ای حوزه هنری انقلاب اسلامی را در کارنامه خود دارد.
گفتنی است که فراخوان نخستین جشنواره فرهنگی و هنری «اتقان» با هدف ارتقای فرهنگ کار و تلاش و تبدیل آن به گفتمان عمومی توسط معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری حوزه هنری انقلاب اسلامی از اسفند سال گذشته منتشر شد.

این جشنواره فرهنگی به منظور تولید محتوای ادبی – هنری در حوزه فرهنگ کار، ترویج و اشاعه مؤلفه‌های فرهنگ کار و حمایت و در بخش‌های هنر‌های تجسمی (پوستر و کاریکاتور)، عکاسی، طنز، شعر، نثر، استندآپ کمدی، ادبیات (شعر، داستانک، داستان کوتاه)، هنر‌های نمایشی (تئاتر خیابانی – تئاتر کوتاه (صحنه‌ای)) از هنرمندان به صورت سراسری برگزار می‌شود.

آخرین مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره اتقان تا ۵ خرداد ماه اعلام شده و اختتامیه آن تیرماه امسال برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • جشنواره دست سازه ها در بجنورد
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • برگزاری جشنواره بازی‌های محلی و بومی در روستای گورزانگ به مناسبت روز ملی خلیج فارس + تصاویر
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • نقش ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری کلیدی است
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • دو انتصاب جدید در جشنواره اتقان