Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ آخرین تصمیمات مجلس درباره حذف یارانه نقدی پردرآمدها را تشریح کرد.

به گزارش شریان نیوز، علی اصغر یوسف‌نژاد سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 97 پیش از ظهر امروز (یک شنبه 17 دی‌ماه) در نشست خبری در تشریح آخرین مصوبات این کمیسیون که روز گذشته انجام شده گفت: در موضوع هدفمندی یارانه‌ها و در بخش درآمدی آن که ما در کمیسیون آن را بررسی کردیم دولت پیشنهاد کرده که 37 هزار میلیارد تومان به عنوان منابع درآمدی در اختیار داشته باشد و آن را برای هزینه‌هایی که پیش بینی کرده اختصاص دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: رقم منبع درآمدی دولتی از محل هدفمندی یارانه‌ها از سال جاری 48 هزار میلیارد تومان بود که برای سال آینده این رقم به 37 هزار میلیارد تومان طبق پیشنهاد دولت در لایحه بودجه 97 کاهش یافته است.


سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 97 با اشاره به جزئیات محل‌های مصرف 37 هزار میلیارد تومان بابت هدفمندی یارانه‌ها اظهار داشت: از این رقم 23 هزار میلیارد تومان به یارانه نقدی و غیرنقدی، 7 هزار میلیارد تومان برای کاهش فقر مطلق در خانوارهایی که تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی هستند اختصاص داده شده؛ البته از این محل برای یارانه نان و خرید تضمینی گندم نیز سه هزار و 300 میلیارد تومان و برای بخش سلامت نیز سه هزار و 700 میلیارد تومان دولت پیشنهاد داده که جمعا به 37 هزار میلیارد تومان می‌رسد.

یوسف‌نژاد اضافه کرد: ما فعلا در کمیته تلفیق بخش درآمدی هدفمندی یارانه‌ها را بررسی و با پیشنهاد دولت که معادل 37 هزار میلیارد تومان درآمد در این بخش است، موافقت کردیم و در جلسات آینده و همزمان با بررسی بخش‌های هزینه‌ای درباره چگونگی هزینه کرد آن تصمیم می‌گیریم.

وی تعداد یارانه بگیران در کشور را 76 میلیون نفر اعلام کرد و گفت: طبیعتا هنگامی که درآمد دولت از رقم 48 هزار میلیارد تومان از محل هدفمندی یارانه ها به 37 هزار میلیارد تومان کاهش می‌یابد حوزه یارانه بگیران وموارد سه گانه ای که در بودجه قانون پیش بینی شده، کاهش می‌یابد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 97 تصریح کرد: دولت به طور قطع پیشنهاداتی در حوزه بخش هزینه‌ای هدفمندی یارانه‌ها دارد که آن را هنگام بررسی این بخش، ارزیابی و تحلیل و درباره آن تصمیم گیری می‌کنیم و دولت در این زمینه پیشنهاداتی دارد که درباره آن بحث و تبادل نظر می‌شود.

یوسف‌نژاد به بخش دیگری از مصوبات نشست روز گذشته کمیسیون تلفیق بودجه 97 اشاره کرد و گفت: دولت در لایحه بودجه 97 پیشنهاد داده که از محل افزایش قیمت در حامل‌های انرژی از قبیل بنزین، نفت، گازوئیل، نفت سفید و دیگر حاملهای انرژی، رقم 17 هزار و 400 میلیارد تومان از این محل درآمد کسب کند.

وی ادامه داد: دولت در لایحه بودجه 97 پیشنهاد داده که 15 هزار میلیارد تومان نیز به اضافه 17 هزار و 400 میلیارد تومان از محل افزایش قیمت حاملهای انرژی از صندوق توسعه برداشت کند که جمعا به 32 هزار تومان و 500 هزار تومان می‌رسد و تقریبا همین مقدار را نیز بانکها مشارکت کنند که رقم درآمد دولت از حاملهای انرژی به 65 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است که می‌خواهد آن را صرف تولید و اشتغال کند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 97 تأکید کرد: اعضای کمیسیون تلفیق در بررسی بخش درآمدی تبصره 18 که به درآمدهای دولت در حوزه افزایش قیمت حاملهای انرژی اختصاص دارد با آن مخالفت کردند.

یوسف‌نژاد اضافه کرد: طبق پیشنهاد دولت در بخش درآمدی حاملهای انرژی 17 هزار و 400 میلیارد تومان درآمد دولت کاهش می‌یابد که اعضای کمیسیون برای جبران آن به دولت اجازه دادند که نسبت به  فروش اموال تملیکی تا سقف 10 هزار میلیارد تومان اقدام و درآمدهای آن را صرف تولید و اشتغال کنند.

وی با اشاره به بحثهای مختلف پیرامون تصمیم مجلس درباره افزایش قیمت حاملهای انرژی در سال آینده طبق تبصره 18 گفت: در روزهای گذشته مواردی از سوی رسانه ها، مجامع علمی، صداوسیما و اساتید دانشگاه پیرامون تأثیرگذاری افزایش قیمت حاملهای انرژی در سال آینده صورت گرفته که ما آن را در کمیسیون تلفیق و در کمیته‌ای که تشکیل شده بررسی کردیم که در نهایت اعضای کمیسیون با افزایش قیمت بنزین مخالفت کردند. 

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 97 به تصمیم جدید کمیسیون تلفیق در لایحه بودجه 97 اشاره کرد و افزود: بحث جدیدی را در کمیسیون تلفیق مطرح کردیم که عنوان آن بدهی های دولت به اشخاص و بدهی بانک ها به بانک مرکزی است.

یوسف‌نژاد در تشریح این بحث اظهار داشت: بسیاری از افراد در نهادهای عمومی و عمومی غیردولتی به بانکها بدهکار هستند و پیمانکاران نیز به دولت بدهی دارند و ممکن است از طرف تأمین اجتماعی بدهی های بیمه‌ای داشته باشند که براساس آن کمیته تلفیق تصمیم گرفت تا سقف 110 هزار میلیارد تومان بدهی‌های افراد به دولت و افراد به بانکها را به صورت عامل تهاتر کند که این کار تأثیر روانی بسیاری در گردش پولی و رونق اقتصادی در جامعه ایجاد می‌کند، این تصمیم مهمی بود که برای بخش خصوصی و بانکها اتخاذ شده است. 

 

 

منبع: جهان

برچسب هایوسف نژادمجلسکمیسیون تلفیقبانک مرکزیهدفمندی یارانه هاقیمت بنزین مطالب مرتبط مدیران محتاج ۴۵۵۰۰ تومان، نظام هدفمندی را بهم زدند!
نوبخت: نمی‌توانیم یارانه را قطع کنیم
مردم با پول یارانه ها چه می‌کنند؟
یارانه کدام حقوق بگیران حذف خواهد شد؟
قصدجدی دولت برای حذف یارانه ۳۱ میلیون ایرانی
حذف 34 میلیون یارانه‌ بگیر تائید شد
سال آینده سال گرانی ها برای مردم و فشار مضاعف برای اقشار کم درآمد جامعه
نجفی: هیچ کدام از گسل‌های تهران فعال نشده
مخالفت مجلس با 3 تصمیم شوک‎آور در بودجه 97
پاسخ دولت به یک شُبهه در خصوص یارانه‌‌ نقدی
یارانه دارو در بودجه 97 چقدر است؟
یارانه کم‌ درآمدها 4 برابر می‌شود
نمایندگان اجازه افزایش قیمت بنزین و حذف یارانه‌ها را نمی‌دهند
طرح مجلس برای افزایش یارانه نقدی
۳۳ میلیون یارانه‌بگیر امروز تعیین تکلیف می شوند

منبع: شریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۷۰۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبلغ این جدول بودجه خیلی درشت است /جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ به تصویب رسید؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه نوبت صبح روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به جدول شماره ۹ گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «برآورد اعتبارات ردیف های متفرقه سال ۱۴۰۳» با تصویب این جدول موافقت کردند.

بنابر روایت ایسنا، روح‌الله متفکر آزاد نماینده مردم تبریز در مخالفت با تصویب این جدول گفت: برخی ردیف‌ها در این جدول آمده درحالی که مسائلی مهمتر از آن در کشور وجود دارد.

محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک نیز طی اظهاراتی در موافقت با تصویب این جدول گفت: همانطور که رئیس کمیسیون تلفیق پیشنهاد داد این جدول مربوط به مسائل سالیانه است؛ سال قبل شاهد ایجاد مشکلاتی برای تولیدکنندگان گندم بودیم یا مواردی که ممکن است به دلیل حوادث غیرمترقبه پیش بیاید و نیاز باشد تا به دستگاهی کمک اضطراری شود؛ همچنین در حوزه یارانه‌ها در این جدول اعتباراتی در نظر گرفته شده است‌.

وی تاکید کرد: نه مبلغ این جدول خیلی درشت است و جای آن نیز مشخص است و شامل مواردی در حوزه یارانه‌ها و کمک‌های معیشتی است.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه به عنوان نماینده دولت به اعلام نظر درباره جدول شماره ۹ لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ پرداخت و با بیان اینکه «در این جدول تغییراتی داده شده که عملا مشکلاتی ایجاد میکند و مورد تایید ما نیست»، اظهار کرد: در یکی از این موارد ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای گروه‌های جهادی تعیین شده است که ذیل معاونت اول فعالیت می‌کنند و فعالیت آنها مورد تایید مقامات ارشد نظام است؛ همچنین ۱۵۰۰ میلیارد تومان برای احیای واحدهای راکد در سال جهش تولید قرار داده‌ایم که هر توی این موارد توسط کمیسیون‌ تلفیق حذف شده است.

وی گفت: درخواست ما بازگشت دو ردیف است و همچنین در مواردی هزینه‌هایی اضافه شده است که درباره آنها قبلاً محاسبه و اعتباراتی پیش‌بینی کردیم؛ دوستان این اعتبارات را اضافه کردند که مورد تایید ما نیست. مثلاً ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه کاغذ جدید برای آموزش و پرورش پیش بینی شده است درحالی که با اعتبارات موجود مشکل این وزارت خانه برطرف می‌شود یا اینکه ۷۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت کمک‌های رفاهی به جهاد کشاورزی اضافه شده است در حالی که اعتبارات کمکهای رفاهی در جای خودش پیش‌بینی شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: بنابراین در مواردی اضافاتی و کاهش‌های است که مورد بحث است خواهش ما این است که به کمیسیون ارجاع شود.

حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۳، با تاکید بر اینکه کلیات و شاکله این جدول به هم نریخته است اما ممکن است جابجایی‌هایی جزیی به دلیل پیشنهادات کمیسیون‌ها اعمال شده باشد، گفت: ۲۴۸ همت اعتبار جدول ۹ است و آقای منظور اشاره کردند که فقط ۲۵۰۰ همت آن را تغییر دادیم.

وی افزود: امروز ۱۶ میلیون نفر دانش‌آموزان کتاب می‌خواهند اما کاغذ ندارند؛ مبلغی که تعیین شده برای یک پنجم هزینه خرید کاغذ است؛ بنابراین ۹۹ درصد همان است که دولت گفته و ما یک درصد را تغییر داده‌ایم آن هم اعتبارات را استانی کرده‌ایم.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس پس از استماع سخنان مخالف و موافق و همچنین نماینده دولت و کمیسیون تلفیق، با تصویب جدول ۹ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور موافقت کردند.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900954

دیگر خبرها

  • مبلغ این جدول بودجه خیلی درشت است /جدول برآورد اعتبارات ردیف‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ به تصویب رسید؟
  • خبر مهم درباره زمان متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • ارجاع جدول مربوط به تملک دارایی‌های مالی به کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳
  • در «جداول بودجه» به استان‌ها و مناطق محروم توجه شده است
  • قالیباف: جداول بودجه برای نخستین بار به رای گذاشته می‌شود
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • قالیباف: نباید به مجلس ظلم شود، نخستین بار است که مجلس یازدهم جداول را به رأی نمایندگان می گذارد
  • حاجی‌بابایی: جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • جداول بودجه ۱۴۰۳ کاملا شفاف است
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند